Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που κοιταγες τοτε?

Amazon.de.... 

θα γινει η δουλεια αλλα θα αργησει...

Εβαλα 1ευρω μονο στο revolut να δω τι παιζει και αν τα εχω κανει σωστα χθες και ακομα τιποτα. Τελος του μηνα θα το εχω λογικα   ... εκτος και αν εχει προλαβει να βγει το moto g 4 που λογικα θα εχει και nfc συμφωνα με κατι φημες και αν τα specs μου το επιτρεπουν.

Σιγουρα θα βγαλει και moto x 2016  παντως..

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ 2 χρόνια με Note 3 δεν έχω κανένα burn in και είμαι ψείρας. Βέβαια σπάνια το έχω σε φουλ φωτεινότητα.

aπ ότι κατάλαβα ροζίζει για μερικά δευτερόλεπτα η οθόνη αυτό είναι το burn in

Παιδια googlarete πρωτα ΤΙ ΕΙΝΑΙ το burn in και μετα μπητε να πειτε την γνωμη σας!

Αμα ΔΕΝ ξερεται μην λετε χαζες γνωμες!

Ειχα nexus 6 και note 4 στον πρωτο μηνα ηταν εμφανης το burn in!

Θα εχει 1000000000000000000000000000% προβλημα το θεμα ειναι οπως και οι απο πανω το ποσο ενημερωμενος εισαι και ποσο το βλεπεις!

Εχει εφαρμογη google play store burn in fixer καπως ετσι εκει εχει τεστ για να διαπιστωσεται αμα υπαρχει (που υπαρχει σιγουρα) και καλα εναν τροπο να τον διωρθωσεις!

Οταν εχει amoled οθονη το κλτρο που εχει να κανεις 1-2 ωρες την ημερα να το βαζεις να εχεις αρνητικα χρωματα ετσι ωστε να ερχεται καπως στα ισα του! Αλλα παλι δν θα το γλιτωσεις απλα θα αργησουν να φανουν εμφανει αποτελεσματα!

Δημοσ.

Σε φουλ φωτεινοτητα;
Εχω διαβασει πως αν δεν το εχεις στο φουλ αργει να το κανει.
Οπως και να εχει εγγυηση θα εχει απο amazon 2χρονια οποτε αν συμβει το burn in παει για fix.
Εννοειται πως status bar και nav bar θα φανε ποδι.

Δημοσ.

Σε φουλ φωτεινοτητα;

Εχω διαβασει πως αν δεν το εχεις στο φουλ αργει να το κανει.

Οπως και να εχει εγγυηση θα εχει απο amazon 2χρονια οποτε αν συμβει το burn in παει για fix.

Εννοειται πως status bar και nav bar θα φανε ποδι.

;

Θα το κάνεις έχεις δεν έχει φουλ!

Και δν νμζω να το καλυπτει εγγύηση φυσιολογική φθορά του κινητου από χρήση είναι αυτό όχι κάποιο ελατομα

Δημοσ.

;

Θα το κάνεις έχεις δεν έχει φουλ!

Και δν νμζω να το καλυπτει εγγύηση φυσιολογική φθορά του κινητου από χρήση είναι αυτό όχι κάποιο ελατομα

Φθορα απο τον 1ο μηνα δεν ειναι φυσιολογικη ουτε γραφει καπου στη motorola ή στην ΕΕ οτι η οθονη εχει αυτο το προβλημα και δεν το καλυπτει.

Μη λεμε κ οτι θελουμε

Δημοσ.

Φθορα απο τον 1ο μηνα δεν ειναι φυσιολογικη ουτε γραφει καπου στη motorola ή στην ΕΕ οτι η οθονη εχει αυτο το προβλημα και δεν το καλυπτει.

Μη λεμε κ οτι θελουμε

Όταν παρεις αμάξι δλδ στο πρώτο 4 χρόνο που έχει εργοστάσιακγ εγγύηση είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάζουν τα τακακια τζάμπα??

Γράφει πουθενά ότι είναι φυσιολογικη φθορά και δν τα καλύπτει η εγγυηση? Όχι.. Είναι λογικό δλδ όπως φαγινονται και τα τακακια από την χρήση του αυτοκινήτου έτσι "φθειρετε" και η amoled οθόνη από την χρήση της

Ειδικα σε Nexus 6 (που έχει πάνω κάτω ίδια αθονη με το μότο εμφάνισε στα On screen buttons αρκετα γρηγορα! Στο note 4 ομόλογο άργησε λίγο αλλά δν είχε On screen buttons Και μονο το notification bar ήταν το πρόβλημα

Δημοσ.

Όταν παρεις αμάξι δλδ στο πρώτο 4 χρόνο που έχει εργοστάσιακγ εγγύηση είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάζουν τα τακακια τζάμπα??

Γράφει πουθενά ότι είναι φυσιολογικη φθορά και δν τα καλύπτει η εγγυηση? Όχι.. Είναι λογικό δλδ όπως φαγινονται και τα τακακια από την χρήση του αυτοκινήτου έτσι "φθειρετε" και η amoled οθόνη από την χρήση της

Ειδικα σε Nexus 6 (που έχει πάνω κάτω ίδια αθονη με το μότο εμφάνισε στα On screen buttons αρκετα γρηγορα! Στο note 4 ομόλογο άργησε λίγο αλλά δν είχε On screen buttons Και μονο το notification bar ήταν το πρόβλημα

τα τακακια ειναι αναλωσιμα κ ακομα εκει δινουν εγγυηση και δεν εχει καμια σχεση με την οθονη το τακακι.

Δημοσ.

τα τακακια ειναι αναλωσιμα κ ακομα εκει δινουν εγγυηση και δεν εχει καμια σχεση με την οθονη το τακακι.

Ολα είναι αναλώσιμα φίλε μου!

Καλά άσε το τακακι το πιστονι μετά από 5 χρόνια δεν θα είναι ελαφρώς φθαρμενο σε σχέση με το καινούριο? Ναι.. Θα στο αλλάξει? ΟΧΙ γιατί λειτουργεί άψογα όπως θα κάνει και η οθόνη σου απλά θα έχει μικρό φθορές!

Αμα δν θέλεις να το καταλάβεις οκ δν ειναι δικό μ πρόβλημα εγώ απλά σου εξηγω τι παίζει! Αμα θελεις ο άλλος να στο βγάλει εκτός εγγυήσεις μπορεί να πει ΌΤΙ θέλει! Απλά σε αυτήν τν περίπτωση όντως πρέπει να βγει εκτός γτ αυτό πρόβλημα δν ειναι και αμα στο διορθώσουν οκ τι να πω κολόφαρδος θα είσαι!

Όπως και να εχει αμα εισαι τόσο σίγουρος παρτο και μην ρωτάς εξαρχής!

Μην εισαι απολυτος ρε καρνταση. Στο note 3 εβαλα ολα τα χρωματα full screen και δεν εχω burn in.

Κατεβασε η ψάξε εφαρμογή έτσι ώστε όλη σου η οθόνη να είναι σε απόχρωση του γκρι (φωτογραφία ή έχει ειδικές εφαρμογές) σε αυτό το χρώμα είναι που γίνεται παραπάνω εμαμφανες! Αμα δν έχει ομοιομορφοια όλη η οθόνη σου και υπάρχει σε μερικά σημεία αλλιωσεις του χρώματος τότε έχεις και εσύ!(που θα έχεις είναι σίγουρο)

Δημοσ.

Παιδιά η Samsung έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στο TW και έχει κάνει διαφανο το notification bar και αλλάζει και χρώματα δηλαδή δεν έχει πάντα το ίδιο χρωμα...εγώ το έχω βάλει να βγαίνει όταν είμαι στο ίντερνετ και να είναι full screen και μετά από 1 χρόνο δε έχω το παραμικρό συνέχεια με αυτόματη φωτεινότητα και σπάνια στο φουλ. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο note 4. Στο galaxy s2 που είχα πριν πολύ σύντομα ήταν εμφανές το burn in.

Δημοσ.

Κατεβασε η ψάξε εφαρμογή έτσι ώστε όλη σου η οθόνη να είναι σε απόχρωση του γκρι (φωτογραφία ή έχει ειδικές εφαρμογές) σε αυτό το χρώμα είναι που γίνεται παραπάνω εμαμφανες! Αμα δν έχει ομοιομορφοια όλη η οθόνη σου και υπάρχει σε μερικά σημεία αλλιωσεις του χρώματος τότε έχεις και εσύ!(που θα έχεις είναι σίγουρο)

Αυτο εννουσα οτι εβαλα ολα τα χρωματα full screen. Δεν εχω καποιο θεμα. Ειδα κατι φωτος στο net με κολλημενα εικονιδια και taskbar σαν παλιες plasma τηλεορασεις. Χαλι μαυρο. Θα βγαλω και φωτος αυριο για τους απιστους θωμαδες.

Δημοσ.

Εκανα μια βολτα σημερα απο τα mall. Τσεκαρα αρκετες amoled. Τα samsung δεν ειχαν ουτε ενα burn in. super amoled? Ενα moto x στα public ηταν κλειστο απο μπαταρια ζητησα να το φορτισουν για να το δω. Πρεπει να ειχε στραγιξει η μπαταρια του γιατι δεν αναβε καν απλα εδειχνε οτι φορτιζε. Στο ασπρο δεν παρατηρησα κατι ομως στο κοτσοβολο που πηγα ειχε burn in και ηταν το μοναδικο κινητο (moto x).

Ρωτησα επισης στα public τι παιζει με τις amoled και αν κανουν burn in κλπ (οχι οτι θα το αγοραζα σε τιμη public). Το παλικαρι μου ειπε πως δεν εχουν θεμα μονο αν ανεβασουν θερμοκρασια και δειχνει μια στασιμη εικονα για αρκετη ωρα εχεις θεμα. Επισης μου ειπε πως συνηθως τα burn in δημιουργουνται λογο ζορισματος της συσκευης σε τσεπες κλπ γιατι χαλανε τα ιοντα τους.
Τον ρωτησα τι παιζει αν παρω απο εκει το moto x και μου εμφανισει burn in. Ειπε πως πρεπει να παει αντιπροσωπια και αν δεν εχει συμβει απο δικια μου λανθασμενη χρηση τοτε την φτιαχνουν. (το αν δεν εχει συμβει απο εμενα ακουστηκε λιγο καπως...) Βεβαια συμφωνα με την προστασια του καταναλωτη θα πρεπει να αποδειξει ο εγγυητης βαση νομοθεσιας οτι εγινε λανθασμενη χρηση απο τον χρηστη πραγμα εξαιρετικα δυσκολο στην προκειμενη περιπτωση. 

Παντως τσεκαρωντας γενικα ολες της super amoled aka samsung με κωδικο *#0*# δεν βρηκα ουτε μια σταμπα κλπ σε παλια αλλα και νεα μοντελα. 
Το ιδιο και σε καποια amoled αλλα διχως τον κωδικο.

Δημοσ.

Sorry κιολας αλλα ειλικρινά στα public δν ξέρουν που τους πάνε τα 4..

Και που κολλάει το *#0*#??

Googlarete το ρε αγόρια μ να μαθαιτε τι είναι.. Εδώ στα public έλεγαν ότι τα Windows Phone είναι βαρύ λειτουργικό και κολλάει μόνο για high end είναι κ κάτι παρόμοια.. Για να σου πουλήσουν αυτοί αυτά που θέλουν και την ψυχή τους δίνουν

Δημοσ.

Sorry κιολας αλλα ειλικρινά στα public δν ξέρουν που τους πάνε τα 4..

Και που κολλάει το *#0*#??

Googlarete το ρε αγόρια μ να μαθαιτε τι είναι.. Εδώ στα public έλεγαν ότι τα Windows Phone είναι βαρύ λειτουργικό και κολλάει μόνο για high end είναι κ κάτι παρόμοια.. Για να σου πουλήσουν αυτοί αυτά που θέλουν και την ψυχή τους δίνουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...