Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην λετε οτι δν υπαρχει burn in!
Eδω το s6 εκθεσιακα εχουν που ειναι και 3 γενιες κλτρες θεωριτκα οθονες amoled!
Απλα δν το παρατηρητε!
Αμα κατσετε να το ψαξετε λιγο κλτρο ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει burn in! Δεν γντ να μην υπαρχει σε αυτες τις οθονες..
Απλα η στην κριση του καθενος! Αυτη εχει πολλα + (oπως αψογο constrast κλτρα χρωμματα) αλλα και καποια αρνητικα (οπως το burn in , το ασπρο δν ειναι τοσο καθαρο οπως των lcd , εχει diamond patern pixels που το κανει να πιξελιαζει στα ματια μου καμια φορα)

• Thanks 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω κλειδωσει για moto x 32gb απο αμαζον απο ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο στα 237 ευρω οποτε για αμεσα η τιμη παει 270. 276 βγαινει απο αμαζον μαζι με τα μεταφορικα και 32gb.
Το θεμα ειναι οτι κανω πατεντες με revolut τωρα και περιμενω. CC ftw yes.

Δημοσ.

Εχω κλειδωσει για moto x 32gb απο αμαζον απο ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο στα 237 ευρω οποτε για αμεσα η τιμη παει 270. 276 βγαινει απο αμαζον μαζι με τα μεταφορικα και 32gb.

Το θεμα ειναι οτι κανω πατεντες με revolut τωρα και περιμενω. CC ftw yes.

Συνηθως απο amazon αγγλιας δεν εχεις πρόβλημα να παραγγειλεις κανονικα με ελληνικη καρτα.

Δημοσ.

δεν τα παω τα sony αν κ απο specs φυσαει Γενικα ψαχνω κατι απ 4,7 εως 5,2 ιντσες με καλα specs. Ειχα 5,5 ιντσι και το εδωσα λογο μεγεθους

LG Nexus 5X

παντοφλα 

αυτο το daily use με τρελενει. Τi αλλο μπορει να κανει καποιος σε ενα κινητο;

Τεσπα σαπια τεχνολογια οι amoled μαλλον θα το ακυρωσω πως και δεν εχει κλεισει η samsung ακομα ρε παιδια;;Εκτος αν ειναι τοσο γκαβοι οι χρηστες της κ δεν τα εχουν επιστρεψει..

Γελαει ο κοσμος.

Δημοσ.

Ναι γελάει ο κόσμος που το 5x με οθόνη 5,2 είναι μεγαλύτερο από το g3 με οθόνη 5,5. Ότι να ναι.

Δημοσ.

Ναι γελάει ο κόσμος που το 5x με οθόνη 5,2 είναι μεγαλύτερο από το g3 με οθόνη 5,5. Ότι να ναι.

Και τι παει να πει αυτο.Και το Iphone 6 εχει διαστασεις Galaxy S6 δεν εχω δει ομως ουτε εναν οταν λεει κινητο μεχρι 5 ιντσες να το κραζει.

Ο ανθρωπος ηταν συγκεκριμενος σε αυτο που ζηταγε και του εγινε προταση ακριβως για αυτα που ζηταγε.Το σχολιο παντοφλα ηταν τελειως ακυρο.Ας εγραφε οτι κοιταζε για κινητο μεχρι 5.2ιντσες με αναλογα bezzels και να ανεφερε και ποιες εταιριες δεν ηθελε.

Ετσι γινεται σωστα οχι να μυριζει ο κοσμος τα νυχια του για τις παραπανω αγραφες λεπτομερειες του καθενος.

• Like 2
Δημοσ.

Και τι παει να πει αυτο.Και το Iphone 6 εχει διαστασεις Galaxy S6 δεν εχω δει ομως ουτε εναν οταν λεει κινητο μεχρι 5 ιντσες να το κραζει.

Ο ανθρωπος ηταν συγκεκριμενος σε αυτο που ζηταγε και του εγινε προταση ακριβως για αυτα που ζηταγε.Το σχολιο παντοφλα ηταν τελειως ακυρο.Ας εγραφε οτι κοιταζε για κινητο μεχρι 5.2ιντσες με αναλογα bezzels και να ανεφερε και ποιες εταιριες δεν ηθελε.

Ετσι γινεται σωστα οχι να μυριζει ο κοσμος τα νυχια του για τις παραπανω αγραφες λεπτομερειες του καθενος.

Κατι καλυτερο δεν εχεις να ασχοληθεις ε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...