2.1Ohm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μην λετε οτι δν υπαρχει burn in!Eδω το s6 εκθεσιακα εχουν που ειναι και 3 γενιες κλτρες θεωριτκα οθονες amoled!Απλα δν το παρατηρητε!Αμα κατσετε να το ψαξετε λιγο κλτρο ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει burn in! Δεν γντ να μην υπαρχει σε αυτες τις οθονες..Απλα η στην κριση του καθενος! Αυτη εχει πολλα + (oπως αψογο constrast κλτρα χρωμματα) αλλα και καποια αρνητικα (οπως το burn in , το ασπρο δν ειναι τοσο καθαρο οπως των lcd , εχει diamond patern pixels που το κανει να πιξελιαζει στα ματια μου καμια φορα) 1
mp44christos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Burn in εχουν ολλα 100%. Το οτι δεν το παρατηρείς δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει. 1
Belisarius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ 2 χρόνια με Note 3 δεν έχω κανένα burn in και είμαι ψείρας. Βέβαια σπάνια το έχω σε φουλ φωτεινότητα.
vdeseris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Και πως θα δω οτι εχει burn in? Αφου δεν βλεπω κατι με το ματι. Και το κινητο το σκιζω ολη μερα
dimips Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 aπ ότι κατάλαβα ροζίζει για μερικά δευτερόλεπτα η οθόνη αυτό είναι το burn in
AntiCambeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 1 τρόπος να δείς αν υπάρχει burn in είναι να βάλεις το κινητό δίπλα σε ίδιο αλλά καινούριο.
galimanas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 παρε moto x 2014 ...πριν λιγες το πηρα και ειναι φανταστικο!
sepsekasan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εχω κλειδωσει για moto x 32gb απο αμαζον απο ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο στα 237 ευρω οποτε για αμεσα η τιμη παει 270. 276 βγαινει απο αμαζον μαζι με τα μεταφορικα και 32gb.Το θεμα ειναι οτι κανω πατεντες με revolut τωρα και περιμενω. CC ftw yes.
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εχω κλειδωσει για moto x 32gb απο αμαζον απο ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο στα 237 ευρω οποτε για αμεσα η τιμη παει 270. 276 βγαινει απο αμαζον μαζι με τα μεταφορικα και 32gb. Το θεμα ειναι οτι κανω πατεντες με revolut τωρα και περιμενω. CC ftw yes. Συνηθως απο amazon αγγλιας δεν εχεις πρόβλημα να παραγγειλεις κανονικα με ελληνικη καρτα.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 δεν τα παω τα sony αν κ απο specs φυσαει Γενικα ψαχνω κατι απ 4,7 εως 5,2 ιντσες με καλα specs. Ειχα 5,5 ιντσι και το εδωσα λογο μεγεθους LG Nexus 5X παντοφλα αυτο το daily use με τρελενει. Τi αλλο μπορει να κανει καποιος σε ενα κινητο; Τεσπα σαπια τεχνολογια οι amoled μαλλον θα το ακυρωσω πως και δεν εχει κλεισει η samsung ακομα ρε παιδια;;Εκτος αν ειναι τοσο γκαβοι οι χρηστες της κ δεν τα εχουν επιστρεψει.. Γελαει ο κοσμος.
vaas93 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ναι γελάει ο κόσμος που το 5x με οθόνη 5,2 είναι μεγαλύτερο από το g3 με οθόνη 5,5. Ότι να ναι.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ναι γελάει ο κόσμος που το 5x με οθόνη 5,2 είναι μεγαλύτερο από το g3 με οθόνη 5,5. Ότι να ναι. Και τι παει να πει αυτο.Και το Iphone 6 εχει διαστασεις Galaxy S6 δεν εχω δει ομως ουτε εναν οταν λεει κινητο μεχρι 5 ιντσες να το κραζει. Ο ανθρωπος ηταν συγκεκριμενος σε αυτο που ζηταγε και του εγινε προταση ακριβως για αυτα που ζηταγε.Το σχολιο παντοφλα ηταν τελειως ακυρο.Ας εγραφε οτι κοιταζε για κινητο μεχρι 5.2ιντσες με αναλογα bezzels και να ανεφερε και ποιες εταιριες δεν ηθελε. Ετσι γινεται σωστα οχι να μυριζει ο κοσμος τα νυχια του για τις παραπανω αγραφες λεπτομερειες του καθενος. 2
sepsekasan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και τι παει να πει αυτο.Και το Iphone 6 εχει διαστασεις Galaxy S6 δεν εχω δει ομως ουτε εναν οταν λεει κινητο μεχρι 5 ιντσες να το κραζει. Ο ανθρωπος ηταν συγκεκριμενος σε αυτο που ζηταγε και του εγινε προταση ακριβως για αυτα που ζηταγε.Το σχολιο παντοφλα ηταν τελειως ακυρο.Ας εγραφε οτι κοιταζε για κινητο μεχρι 5.2ιντσες με αναλογα bezzels και να ανεφερε και ποιες εταιριες δεν ηθελε. Ετσι γινεται σωστα οχι να μυριζει ο κοσμος τα νυχια του για τις παραπανω αγραφες λεπτομερειες του καθενος. Κατι καλυτερο δεν εχεις να ασχοληθεις ε;
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 μονο που εκει παει 300+ ευρω Απο που κοιταγες τοτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα