aces Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αρα να ακυρωσω το moto x? για καθημερινη χρηση θα εισαι ΟΚ πρακτικα δεν εχει διαφορα -- γνωμη μου μην το ακυρωσεις (βεβαια εσυ αποφασιζεις) Μακροπροθεσμα οπως σου ειπαν εξαρταται αλλα for daily use no difference
sepsekasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 LG Nexus 5X παντοφλα for daily use no difference αυτο το daily use με τρελενει. Τi αλλο μπορει να κανει καποιος σε ενα κινητο; Τεσπα σαπια τεχνολογια οι amoled μαλλον θα το ακυρωσω πως και δεν εχει κλεισει η samsung ακομα ρε παιδια;;Εκτος αν ειναι τοσο γκαβοι οι χρηστες της κ δεν τα εχουν επιστρεψει..
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 παντοφλα αυτο το daily use με τρελενει. Τi αλλο μπορει να κανει καποιος σε ενα κινητο; Τεσπα σαπια τεχνολογια οι amoled μαλλον θα το ακυρωσω πως και δεν εχει κλεισει η samsung ακομα ρε παιδια;;Εκτος αν ειναι τοσο γκαβοι οι χρηστες της κ δεν τα εχουν επιστρεψει.. Τι παντοφλα... εσυ δεν ειπες μεχρι 5.2!!!
leo06 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τι παντοφλα... εσυ δεν ειπες μεχρι 5.2!!! Και το g2 έχει 5.2 αλλά είναι ένα εκατοστό ποιο κοντό 1
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Και το g2 έχει 5.2 αλλά είναι ένα εκατοστό ποιο κοντόΕε καλα δεν θα παρουμε και μεζουρα....
sepsekasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τι παντοφλα... εσυ δεν ειπες μεχρι 5.2!!! 5,2 σε μεγεθος lg g pro?
dimips Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το s6, μέχρι στιγμής σημάδι από κάποιο burn in δεν έχω παρατηρήσει. Πεντακάθαρη και πανέμορφη οθόνη. Όσο για της LCD είχα 2 iphone και τα δυο είχαν κιτρινιάρικες οθόνες και ήταν το φυσιολογικό τους.
mp44christos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 To moto x είναι απο της καλύτερες συσκευές στα 240 ευρώ. Θα εισε ανοητος αν δεν πάρεις moto x για αυτον τον λογο. 1
sepsekasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 το 8εμα ειναι πως με εκοψε το amazon για το 32gb υπαρχει αλλος τροπος να αγορασω εχω και ολλανδικη τραπεζα απλα δεν ειναι visa αλλα maestro.
mp44christos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε αλλη μια φορά. Μερικές φορές περνει μια δυο φορές μέχρι να την δεχτεί. Α κ να εισε σίγουρος πως δεν έχεις εξάντλησει το όριο των cc
sepsekasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν δοκιμαζω και τιποτα.Η μονη λυση ειναι να αγορασω amazon gift cards απο καποιο online καταστημα/υπηρεσια αλλα δεν ξερω αν πχ αγορασω απο εδω https://www.gyft.com/buy-gift-cards/amazon-com/κανει για το amazon.de και αν μπορω να παρω ολοκληρο το κινητο μονο με gift cards.Το site το βρηκα στο net δεν ξερω αν ειναι scam αλλα το χρησιμοποιει ο κοσμος αποτι ειδα.
vdeseris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Από Δεκέμβριο του 2013 έχω το Note 3 και η οθόνη του είναι άψογη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κινητό που να μην έχει amoled οθόνη 1
sepsekasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 PayPal δοκίμασες? Δεν δεχεται paypal το αμαζον δυστυχως..
Iris_89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 3 σχεδόν χρόνια που είχα το S3 4g με βαρβάτη χρήση, ποτέ δεν μου έβγαλε burn in.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα