Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα να ακυρωσω το moto x?

για καθημερινη χρηση θα εισαι ΟΚ πρακτικα δεν εχει διαφορα -- γνωμη μου μην το ακυρωσεις (βεβαια εσυ αποφασιζεις) Μακροπροθεσμα οπως σου ειπαν εξαρταται αλλα for daily use no difference :)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LG Nexus 5X

παντοφλα 

for daily use no difference :)

αυτο το daily use με τρελενει. Τi αλλο μπορει να κανει καποιος σε ενα κινητο;

Τεσπα σαπια τεχνολογια οι amoled μαλλον θα το ακυρωσω πως και δεν εχει κλεισει η samsung ακομα ρε παιδια;;Εκτος αν ειναι τοσο γκαβοι οι χρηστες της κ δεν τα εχουν επιστρεψει..

Δημοσ.

παντοφλα

αυτο το daily use με τρελενει. Τi αλλο μπορει να κανει καποιος σε ενα κινητο;

Τεσπα σαπια τεχνολογια οι amoled μαλλον θα το ακυρωσω πως και δεν εχει κλεισει η samsung ακομα ρε παιδια;;Εκτος αν ειναι τοσο γκαβοι οι χρηστες της κ δεν τα εχουν επιστρεψει..

Τι παντοφλα... εσυ δεν ειπες μεχρι 5.2!!! ;)
Δημοσ.

Τι παντοφλα... εσυ δεν ειπες μεχρι 5.2!!! ;)

Και το g2 έχει 5.2 αλλά είναι ένα εκατοστό ποιο κοντό 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το s6, μέχρι στιγμής σημάδι από κάποιο burn in δεν έχω παρατηρήσει. Πεντακάθαρη και πανέμορφη οθόνη. 

Όσο για της LCD είχα 2 iphone και τα δυο είχαν κιτρινιάρικες οθόνες και ήταν το φυσιολογικό τους.

Δημοσ.

το 8εμα ειναι πως με εκοψε το amazon για το 32gb υπαρχει αλλος τροπος να αγορασω εχω και ολλανδικη τραπεζα απλα δεν ειναι visa αλλα maestro.

Δημοσ.

Δοκίμασε αλλη μια φορά. Μερικές φορές περνει μια δυο φορές μέχρι να την δεχτεί. Α κ να εισε σίγουρος πως δεν έχεις εξάντλησει το όριο των cc

Δημοσ.

Δεν δοκιμαζω και τιποτα.
Η μονη λυση ειναι να αγορασω amazon gift cards απο καποιο online καταστημα/υπηρεσια αλλα δεν ξερω αν πχ αγορασω απο εδω https://www.gyft.com/buy-gift-cards/amazon-com/κανει για το amazon.de και αν μπορω να παρω ολοκληρο το κινητο μονο με gift cards.
Το site το βρηκα στο net δεν ξερω αν ειναι scam αλλα το χρησιμοποιει ο κοσμος αποτι ειδα.

Δημοσ.

Από Δεκέμβριο του 2013 έχω το Note 3 και η οθόνη του είναι άψογη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κινητό που να μην έχει amoled οθόνη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...