Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη το σκεφτομαι για κινητο με amoled θελω να μου πειτε την εμπειρια σας.
Δεν ξερω πως μπορει να γινει και το θεμα να ψηφιζουμε.
Ευχαριστω.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σου εγραψα πιο πανω δεν υπαρχει προβλημα σε καθημερινη χρηση αλλα αν κάθεστε και παρατηρείς μονο....

Δημοσ.

Το ελπιζω.
Ειναι ο μονος λογος να μη παρω αυτο το κινητο. Εβαλα χθες παραγγελια στο amazon για το 32gb σε καλη τιμη. Ελπιζω να μη χρειαστει εγγυηση και να μου βγαλει 2 χρονια γεματα διχως burn in. 
θα αγορασω και την εφαρμογη για full screen μιας και δεν εχω σκοπο να το ρουταρω αφου παιρνει αναβαθμισεις κλπ.
Οποτε το αφηνω να ερθει.

Δημοσ.

Θα σου εμφανιστεί burnin 100%. Μετά από ένα χρόνο θα αρχίσεις να το παρατηρείς. Μετά από ένα μισή χρόνο στο moto x 2013 είναι αρκετά ενοχλιτικο σε άσπρο φόντο. Μετά από ενα χρόνο Στο moto x 2014 ενος φίλουυ μ πρέπει να δυσκολεύτεις για να το παρατηρήσεις. Οπος σ ειπαν κ αλλοι σε καθημερινή χρήση δεν θα παρατηρήσεις τπτ.

Δημοσ.

Κινητα με ημερομηνια ληξης... αστα να πανε.. Μεχρι τοτε βεβαια θα μπορω να το στειλω πισω για service.
Καμια προταση σε μεγεθος moto x και να εχει 2gb και nfc σε καινουργιο μεχρι 300 ευρω;

Δημοσ.

δεν τα παω τα sony αν κ απο specs φυσαει Γενικα ψαχνω κατι απ 4,7 εως 5,2 ιντσες με καλα specs. Ειχα 5,5 ιντσι και το εδωσα λογο μεγεθους

Δημοσ.

δεν τα παω τα sony αν κ απο specs φυσαει Γενικα ψαχνω κατι απ 4,7 εως 5,2 ιντσες με καλα specs. Ειχα 5,5 ιντσι και το εδωσα λογο μεγεθους

LG Nexus 5X
Δημοσ.

ΝΑΙ θα έχεις 100% πρόβλημα!

Ότι κινητό υπάρχει με amoled έχει πρόβλημα για αυτό και δν την προτιμάω lcd!

Κοιτα τώρα αμα θα το δεις εσύ ή όχι δν ξέρω! Αμα εχει on screen buttons Και το notification bar θα έχει πρόβλημα στον 1π μήνα!

Εμενα μ έπεφτε κατευθείαν το μάτι εκεί και τρςλενιμουν! Ενας φίλος μου έχει note 3 και αμα δν του το έλεγα εγώ ούτε θα το έβλεπε.. Άμα είσαι ψειρας κλτρα αποφυγε τες αν όχι τότε παρτο το moto x είναι υπέροχο κινητά κι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...