sepsekasan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Eπειδη το σκεφτομαι για κινητο με amoled θελω να μου πειτε την εμπειρια σας.Δεν ξερω πως μπορει να γινει και το θεμα να ψηφιζουμε.Ευχαριστω.
ziaba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 θα χεις burn-in αλλα σε καθημερινη χρηση δεν υπαρχει προβλημα
ziaba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 σου εγραψα πιο πανω δεν υπαρχει προβλημα σε καθημερινη χρηση αλλα αν κάθεστε και παρατηρείς μονο....
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα έχεις πρόβλημα με την Amoled.
sepsekasan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το ελπιζω.Ειναι ο μονος λογος να μη παρω αυτο το κινητο. Εβαλα χθες παραγγελια στο amazon για το 32gb σε καλη τιμη. Ελπιζω να μη χρειαστει εγγυηση και να μου βγαλει 2 χρονια γεματα διχως burn in. θα αγορασω και την εφαρμογη για full screen μιας και δεν εχω σκοπο να το ρουταρω αφου παιρνει αναβαθμισεις κλπ.Οποτε το αφηνω να ερθει.
ziaba Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ποιο moto έχει amoled οθόνη; και το πρωτο και το δευτερο X, nexus 6 εχουν amoled
Rage_unseen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 εχουν περασει 2 κινητα απο τα χερια μου με amoled κανενα προβλημα burn in, τουλαχιστον ορατο για να ειμαι πιο σωστος
mp44christos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου εμφανιστεί burnin 100%. Μετά από ένα χρόνο θα αρχίσεις να το παρατηρείς. Μετά από ένα μισή χρόνο στο moto x 2013 είναι αρκετά ενοχλιτικο σε άσπρο φόντο. Μετά από ενα χρόνο Στο moto x 2014 ενος φίλουυ μ πρέπει να δυσκολεύτεις για να το παρατηρήσεις. Οπος σ ειπαν κ αλλοι σε καθημερινή χρήση δεν θα παρατηρήσεις τπτ.
sepsekasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Κινητα με ημερομηνια ληξης... αστα να πανε.. Μεχρι τοτε βεβαια θα μπορω να το στειλω πισω για service.Καμια προταση σε μεγεθος moto x και να εχει 2gb και nfc σε καινουργιο μεχρι 300 ευρω;
sepsekasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν τα παω τα sony αν κ απο specs φυσαει Γενικα ψαχνω κατι απ 4,7 εως 5,2 ιντσες με καλα specs. Ειχα 5,5 ιντσι και το εδωσα λογο μεγεθους
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν τα παω τα sony αν κ απο specs φυσαει Γενικα ψαχνω κατι απ 4,7 εως 5,2 ιντσες με καλα specs. Ειχα 5,5 ιντσι και το εδωσα λογο μεγεθουςLG Nexus 5X
k33L Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ΝΑΙ θα έχεις 100% πρόβλημα! Ότι κινητό υπάρχει με amoled έχει πρόβλημα για αυτό και δν την προτιμάω lcd! Κοιτα τώρα αμα θα το δεις εσύ ή όχι δν ξέρω! Αμα εχει on screen buttons Και το notification bar θα έχει πρόβλημα στον 1π μήνα! Εμενα μ έπεφτε κατευθείαν το μάτι εκεί και τρςλενιμουν! Ενας φίλος μου έχει note 3 και αμα δν του το έλεγα εγώ ούτε θα το έβλεπε.. Άμα είσαι ψειρας κλτρα αποφυγε τες αν όχι τότε παρτο το moto x είναι υπέροχο κινητά κι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα