Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, burgos4 είπε

ιδεα μου......η απλα η σειρα εχει καταντησει...αρλεκεν?

ειναι απο σειρα βιβλιων τι περιμενες; αυτο το ρομανς στα twilight   και  fifty shades of grey LOL   θα το δεις και δω.
υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι; οχι οτι δε ξερω αγγλικα αλλα τη γαμ σκοτζεζικη τους προφορα δε τη πιανω με πεννες 

Δημοσ.

το προβλημα με τη σειρα ενω η αρχη σε κρατα στην τσιτα, και ειναι ενα ακομα καλο ταιμ τραβελ σοου,μετα τον 3ο κυκλο καπου χανεται η μπαλα,και εκτος απο αναφορες απ τη χαρακτηρα κλερ για το μελλον,δε νιωθεις οτι βλεπεις ενα ταιμ τραβελ σοου αλλα μια ρομαντικη σειρα εποχης.θα θελα να υπηρχε πιο πολυ μυστηριο. κατι που να συνδιαζει το μελλον με το παρελθον και οχι αλλο ενα αρλεκεν οπως υπωθηκε παραπανω.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα και εγώ τον 2ο κύκλο αλλά σκέφτομαι να το συνεχίσω γιατί όπως λέτε παρά είναι ρομαντική και πολύ τσόντα η όλη σειρά. Κρίμα γιατί και το κονσεπτ είναι ωραίο και η εποχή.

Έχει κάποιος σχόλια χωρίς σποιλερ και για τους επόμενους? 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Spoiler

πολυ δυνατη σειρα.σαν πλοκη καλη αλλα περιμενω πιο πολλες μαχες στη συνεχεια..

Δημοσ.
Στις 6/8/2020 στις 12:15 ΠΜ, thanosfwto είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πολυ δυνατη σειρα.σαν πλοκη καλη αλλα περιμενω πιο πολλες μαχες στη συνεχεια..

μέχρι που έχεις δει;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 7:38 ΜΜ, burgos4 είπε

ιδεα μου......η απλα η σειρα εχει καταντησει...αρλεκεν?

Ενώ έχει ενδιαφέρον κι εμένα με κούρασε πολύ αυτό και την παράτησα μετά τη 2η σεζόν. Λέω να την ξεκινήσω πάλι αλλά με αυτά τα σημεία στο fast forward 🤫. Δεν μπορεί, 8 βιβλία είναι αυτά, θα υπάρχει πλοκή ακόμα.

Δημοσ.

Την ξεκίνησα μετά από διθυραμβικά σχόλια από την πλειοψηφία του κύκλου μου και είπα what the hell. 

Εμένα με είχε κουράσει η 1η σαιζόν για να είμαι ειλικρινής. Μετά την 2η άρχισε να κυλάει νεράκι. Εντέλει ήταν στα γούστα μου και πλέον περιμένω την 6η. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

πολυ δυνατη σειρα σε κραταει ενδιαφερον συνεχεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αλλάζει κλίμα ρε παιδιά από το ρομάντζο-τσοντα του 2 κύκλου? Μου άρεσε πολύ το consept και δεν ήθελα να την παρατήσω αλλά δεν την πάλεψα στη 2η season

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Αλλάζει κλίμα ρε παιδιά από το ρομάντζο-τσοντα του 2 κύκλου? Μου άρεσε πολύ το consept και δεν ήθελα να την παρατήσω αλλά δεν την πάλεψα στη 2η season

Όχι το ίδιο σκατα είναι όπως πριν.αλλα έχει μάχες λολ

Επεξ/σία από star12
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί την παράτησε ο κόσμος εδώ μέσα την σειρά.

Πολύ ποιοτική σειρά και αν πάλι έχει ή είχε έστω, περισσότερα ρομάντζα από όσα μπορεί να αντέξει κάποιος, προσωπικά δεν με ενοχλεί. Δεν χρειάζεται σε κάθε σειρά να έχουμε πίου πίου - μπαμ μπαμ.

Η σειρά συνεχίσει να είναι πολύ υψηλού επιπέδου παραγωγής και στην τρέχουσα σεζόν, δεν βιάζεται, αλλά και ούτε δείχνει να ξεχειλώνει με το ζόρι, απλά μάλλον προσπαθούν να δημιουργήσουν τηλεοπτικό υλικό μεταφέροντας όσα πιο πολλά μπορούν από τα βιβλία. Ή απλά υπάρχει πολύ υλικό στα βιβλία, δεν ξέρω δεν τα έχω διαβάσει.

Ποιοτική σειρά από όπου και αν την πιάσεις ηθοποιοί - διάλογοι - σκηνικά - σκηνοθεσία - φωτογραφία τα πάντα όλα, απλή, με την έννοια ότι δεν γίνεται πολύπλοκη δεν βάζει τον θεατή να στρίψει το μυαλό του να μαντέψει τι τρελό παίζει, αξίζει κάποιος να κάθεται να βλέπει ένα επεισόδιο που και που να χαλαρώνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο 7 κύκλος τελικά πήρε τα πάνω του και όπως ηλπιζα αυτή τη Φηρά θα παίξει το ταιμ τραβελ πάλι ρόλο 

το δεύτερο Επ έχει ένα φιναλε που σε αφήνει στη τσίτα στη κυριολεξία 

Ο επόμενος κύκλος πληροφοριακά δηλ ο 8 σ θα ναι και ο τελευταίος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...