Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι στο 8-9 επεισοδειο. Καθολου κακη δεν θα ελεγα. Η υποθεση προχωραει μεν αργα, δεν εχει ιδιαιτερη δραση, αλλα σε αποζημειωνει με την υπεροχη φωτογραφια, σκηνικα, κοστουμιακαι με αρκετα καλες ερμηνειες

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκινησα τη σειρά και τωρα ειμαι στο 1ο επεισοδιο του 2 κύκλου. Ωραια και δυνατη πρεμιερα για 2 σεζόν αλλά δεν επιασα κάτι.

Αν μπορει καποιος να εξηγήσει ή να μου πει αν στα επομενα επεισοδια το εξηγει, θα ειμαι ευγνώμον.

Οταν η Κλερ γυριζει πίσω, στο 1948, 2 χρονια μετά την εξαφανιση της, λεει πως ειναι εγκυος. Για 2η φορά έγκυος; Γιατι η πρώτη ειναι λιγους μηνες μετά την εξαφανιση, σωστά;

Δημοσ.

Ξεκινησα τη σειρά και τωρα ειμαι στο 1ο επεισοδιο του 2 κύκλου. Ωραια και δυνατη πρεμιερα για 2 σεζόν αλλά δεν επιασα κάτι.

Αν μπορει καποιος να εξηγήσει ή να μου πει αν στα επομενα επεισοδια το εξηγει, θα ειμαι ευγνώμον.

Οταν η Κλερ γυριζει πίσω, στο 1948, 2 χρονια μετά την εξαφανιση της, λεει πως ειναι εγκυος. Για 2η φορά έγκυος; Γιατι η πρώτη ειναι λιγους μηνες μετά την εξαφανιση, σωστά;

ναι το εξηγει.πηγα να στο πω αλλα διαβασα πως μολλις την αρχισες τη σειρα

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
το προβλημα ειναι πως δε θυμιζει ταιμ τραβελ σειρα εκτος απο μικρες αναφορες στο μακρυνο μελλον,αλλα μια σειρα εποχης.επισης συμφωνω πως αυτος ο κυκλος δεν ειχε το κατι που χαν οι προηγουμενοι,και το ολο πειρατες θεμα εχει παλιωσει πιστευω.Εστω και αν ειναι απο βιβλιο η σειρα

Θα χει και τεταρτο κυκλο,αλλα πιστευω πως επρεπε να την ειχαν τελιωσει τωρα,

Ωστοσο βρηκα κατι κουλο στη σειρα.Στο πρωτο επ την ειπε τη κλαιρ η γρια πως και καλα η πετρες σε στελνουν σε διαφορα μερη οχι απαραιτητα σε μια εποχη,αρα αυτη πως ψιλοταξιδευε μπρος και πισω στην ιδια εποχη

και

γιατι δε μπορουσε να παρει και τη κορη της μαζι για λιγο και αυτη να ξαναγυρνουσε .εφοσον βρηκαν το μεσο μεταφορασ :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν και την περίμενα στυλ σαπουνόπερας, τελικά είναι τρελό κόλλημα η συγκεκριμένη σειρά!
Ωραία τοπία, χιούμορ, περιπέτεια, αγωνία, φοβερή μουσική επένδυση, τρομερά σκηνικά και ατμόσφαιρα της εποχής.
Τελειώνω την πρώτη σαιζόν και έχω ενθουσιαστεί. Την παρακολουθώ με την γυναίκα μου και έχει ξετρελαθεί και αυτή!

• Like 1
Δημοσ.

το προβλημα ειναι πως δε θυμιζει ταιμ τραβελ σειρα εκτος απο μικρες αναφορες στο μακρυνο μελλον,αλλα μια σειρα εποχης.επισης συμφωνω πως αυτος ο κυκλος δεν ειχε το κατι που χαν οι προηγουμενοι,και το ολο πειρατες θεμα εχει παλιωσει πιστευω.Εστω και αν ειναι απο βιβλιο η σειρα
Θα χει και τεταρτο κυκλο,αλλα πιστευω πως επρεπε να την ειχαν τελιωσει τωρα,
Ωστοσο βρηκα κατι κουλο στη σειρα.Στο πρωτο επ την ειπε τη κλαιρ η γρια πως και καλα η πετρες σε στελνουν σε διαφορα μερη οχι απαραιτητα σε μια εποχη,αρα αυτη πως ψιλοταξιδευε μπρος και πισω στην ιδια εποχη
και

γιατι δε μπορουσε να παρει και τη κορη της μαζι για λιγο και αυτη να ξαναγυρνουσε .εφοσον βρηκαν το μεσο μεταφορασ :-D

Δεν γνώριζα την σειρά μέχρι πριν ένα μήνα όπου έπεσα τυχαία πάνω της στο Netflix και την είδα μαζεμένη. Από τα λίγα που διάβασα βασίζεται σε σειρά βιβλίων που αποτέλεσαν εκδοτικό φαινόμενο πριν την σειρά (νομίζω από τις αρχές των '90s), η συγγραφέας δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την ιστορία και η ίδια είναι και στην ομάδα των σεναριογράφων της σειράς. Άρα έχουμε μάλλον πολλούς κύκλους ακόμα. Όσο αφορά το spoiler, νομίζω πως και αυτό θα συμβεί.

• Like 1
Δημοσ.

Καλη η 3η σεζον αλλά και γω νομιζω οτι το κανανε Πειρατες της Καραϊβικής.

Επισης, πραγματικα αναρωτιεμαι τι στο καλο γραφουν τα υπολοιπα βιβλια και ποσες ποια σεζον να εχει;;;! Υποτιθεται οτι η Κλαιρ ειναι πλεον και καποιας ηλικιας...

Δημοσ.

Τα 5 πρωτα επεισοδια ηταν καλα.Απο τη στιγμη που γυρισε πισω η Κλερ τα επεισοδια εχου γινει βαρετα.Κανεις δεν νοιαζεται για ολα αυτα που εγιναν στο πλοιο.Σιγουρα στο βιβλιο ειναι διαφορετικα αλλα δεν υπαρχει καθολου δραση σε αυτη τη σεζον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...