frozex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το GT-I8260, στη μνήμη του έχει καμία 1000 φωτογραφίες τις οποίες θέλω να μεταφέρω στον υπολογιστή μου. Προσπάθησα να το συνδέσω αλλά μου έβγαζε πρόβλημα "Άγνωστη συσκευή σε θύρα USB". Κατέβασα το Samsung Kies πάλι τα ίδια. Πρέπει να τις μεταφέρω γιατί θα του κάνω "επαναφορά ρυθμίσεων" και δεν θέλω να χαθούν. Έχετε καμιά ιδέα;
corsair04 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το GT-I8260, στη μνήμη του έχει καμία 1000 φωτογραφίες τις οποίες θέλω να μεταφέρω στον υπολογιστή μου. Προσπάθησα να το συνδέσω αλλά μου έβγαζε πρόβλημα "Άγνωστη συσκευή σε θύρα USB". Κατέβασα το Samsung Kies πάλι τα ίδια. Πρέπει να τις μεταφέρω γιατί θα του κάνω "επαναφορά ρυθμίσεων" και δεν θέλω να χαθούν. Έχετε κ την επιλογή για το USB Debugging την έχεις ενεργή είναι για μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή 1
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Και εκτος αυτο που λεει ο corsair04 να υποθεσω οτι εχεις και τους USB Driver και το σωστο καλωδιο.... 1
frozex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 την επιλογή για το USB Debugging την έχεις ενεργή είναι για μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή δεν μπορώ να βρω την επιλογή στο Core. Και εκτος αυτο που λεει ο corsair04 να υποθεσω οτι εχεις και τους USB Driver και το σωστο καλωδιο.... Τα drivers για USB τα έχω και το καλώδιο μου δόθηκε με την αγορά του κινητού..
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 δεν μπορώ να βρω την επιλογή στο Core.Ενεργοποιηση εντοπισμος σφαλματων USB θα το λεει.http://www.doctorandroid.gr/2014/04/quick-tip-how-to-enable-usb-debugging.html?m=1
frozex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 αυτό ισχύει για συσκευές 4.3+ android. Εγώ έχω 4.1.
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για να το ξεκλειδωσει πρεπει να πατησει αρκετες φορες την baseband αλλα αυτο ειναι εντελως ασχετο με τις φωτο.... Μονο οταν θες να επεμβεις στο τηλεφωνο χρησιμοποιειται... Εγκατεστησε τους ντραιβερς που λεει και ο σαρουμαν αλλα δοκιμασε και αλλη θυρα και αλλο καλωδιο
frozex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το usb debugging το βρήκα το ενεργοποίησα αλλά πάλι δεν δούλεψε. Για ποιους drivers μιλάμε; Το δοκίμασα και σε άλλες θύρες USB δεν λειτουργεί. Στις ίδιες θύρες έχω βάλει usb flash, headset, mouse όλα τα έχει διαβάσει. Το καλώδιο μόλις το χρησιμοποίησα για μια παλιότερη συσκευή της Samsung και δούλευε κανονικά.
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 www.mediafire.com/?k93a92c9rpyg4r5 Αληθεια,το windows update μηπως το εχεις απενεργοποιημενο;;;
frozex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 www.mediafire.com/?k93a92c9rpyg4r5 οι drivers είναι; Αληθεια,το windows update μηπως το εχεις απενεργοποιημενο;;; όχι
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ναι , οι ντραιβερς ειναι... Για το windows update σε ρωτησα γιατι καθε φορα που συνδεεις μια νεα συσκευη ψαχνει να βρει τους εξτρα ντραιβερς που χρειαζεται.... Κατι ακομα, πηγαινε διαχειριση συσκευων , βρες την αγνωστη συσκευη , επελεξε ενημερωση προγραμματος οδηγησης και δωσε το παθ του ντραιβερ...... Σου παραθετω και ενα www.online-tech-tips.com/computer-tips/usb-device-not-recognized με πιθανες λυσεις.....
frozex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με τη διαχείριση συσκευών το έκανα, όταν πατάω πάνω στο "άγνωστη συσκευή" δεν μου ανοίγει κάποιο παράθυρο, όταν πατάω σε οποιοδήποτε άλλο usb μου εμφανίζει αυτό που πρέπει, πατάω "ενημέρωση" και μου λέει πως είναι ήδη ενημερωμένο με τον τελευταίο οδηγό προγράμματος θα πάω να δοκιμάσω σε ένα laptop να δω τι γίνεται και αν δεν πετύχει θα κάνει την μέθοδο που λέει στο link με την απεγκατάσταση των παλιών drivers και εγκατάσταση ξανά.
frozex Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 λοιπόν.... το έβαλα στο laptop, και το Windows Update έβγαλε ενημέρωση, την κατέβασα αλλά πάλι δεν υπήρχε σύνδεση, τελικά μιας που ήμουν σε laptop σκέφτηκα να το κάνω μέσο bluetooth και πέτυχε. τώρα με το καλώδιο δεν ξέρω τι παίζει, την παλιά συσκευή την "σύνδεε" κανονικά με το PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα