Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Spect εχει driver για Windows 10? Αν ναι περνα  τον και δες..ΑΝ οχι περνα τον driver των Windows 8/8.1 χωρις να επιλεξεις για συμβατοτητα με τα 8/8.1! Ξαναενημερωσε! ;) :)

Δοκιμασες και αυτον απο το σαιτ της ιντελ; η της μητρικης;

Ο τελευταιος απο το site της Ιντελ -που ειναι και ο ιδιος που μου κανουν εγκατασταση τα windows- μου κανει την ζημια (ή μερος αυτης). Ειναι για Windows 10 ο driver και βγηκε 1 μηνα πριν

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αυτος που εχω τωρα δεν μου βγαζει το προβλημα με το igfx module και παει λιγο καλυτερα αλλα το θεμα με τη ραμ παραμενει

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, αν θες δοκίμασε αυτό: κάνε uninstall το Killer Network Drivers και το Killer Network Suite (αν το έχεις περασμένο), κάνε reboot το pc και δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά μόνο τους Network Drivers.

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις το Memory Pool Monitor (poolmon) λογικά θα μπορέσεις να δεις από εκεί 100% τι προκαλεί το leak. Αν το κάνεις ανέβασε ένα screenshot.

Δημοσ.

τωρα normal φαινεται, την επομενη(αν υπαρξει φορα) που παει 97% δες λιγο στο resource monitor αν 1ο ή 2ο βαραει το svchost συνηθως (net). Αν εννοεις οτι και τωρα ειναι πολυ το 47% δεν ξερω αν υπαρχει κατι χειροτερο απο chrome multiple tabs και skype. Δοκιμασε σερφαρισμα μερικες μερες με mozilla, πιστευω θα δεις διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...