Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 850 evo no antivirus (μονο τη μαλακια των windows) οχι Η ιδια ειναι απο οταν ανοιγω το λαπτοπ 1
tsakonas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Περιεργο... για κανε ενα αθροισμα στις διεργασιες τη μνημη που τρωνε... λιγα βλεπω για 8 γιγα ,κατι κρυβεται... Θα προτεινα ενα windows refresh.
ntg1980 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Για κάποιον λόγο ένας φίλος μου έχει το ίδιο πρόβλημα ΜΟΝΟ όποτε έχει ανοιχτό το Transmission-Qt και κατεβάζει μέσω torrent μεγάλο όγκο δεδομένων. To RAM usage φτάνει το 97%, ο υπολογιστής του σέρνεται & πολλές φορές δεν τον αφήνει ούτε restart να κάνει. Δεν βρήκε (ακόμα) για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό! Γι'αυτό σε ρώτησα τι έχεις ανοιχτό.Το ίδιο το Transmission-Qt δεν εμφανίζει να τρώει RAM, παρόλα αυτά το System and compressed memory χτυπάει κόκκινο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Περιεργο... για κανε ενα αθροισμα στις διεργασιες τη μνημη που τρωνε... λιγα βλεπω για 8 γιγα ,κατι κρυβεται... Θα προτεινα ενα windows refresh. το χω κανει αυτα που ειναι στο task manager maximum να ειναι 2γιγα! 1
tsakonas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλα καταλαβα... δεν μπορει να ειναι τοσα πολλα .... Καποιος οδηγος εχει memory leak και τωρα το βλεπω στο non paged pool 6,7 γβ LOL . Σαν να τρυπησε το ντεποζιτο βενζινης και ψαχνουμε γιατι τελειωνει το καυσιμο.... http://www.ibtimes.co.uk/how-fix-windows-10-high-memory-usage-issue-1514199 http://www.drivethelife.com/windows-10/fix-high-ram-cpu-memory-usage-after-windows-10-update.html http://superuser.com/questions/949244/windows-10-high-memory-usage-unknown-reason 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 η καρτα γραφικων μου κανει τη μαλακια! το θεμα ειναι διεγραψα drivers εβαλα τους τελευταιους και οταν ανοιγει το λαπτοπ παιρνω το igfxmodule stop working! τωρα η καταναλωση παντως ειναι στο 1.8 pages 250 non paged 150 2
ntg1980 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 η καρτα γραφικων μου κανει τη μαλακια! το θεμα ειναι διεγραψα drivers εβαλα τους τελευταιους και οταν ανοιγει το λαπτοπ παιρνω το igfxmodule stop working! τωρα η καταναλωση παντως ειναι στο 1.8 pages 250 non paged 150 AMD?
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Intel HD 4600 ! Οχι τιποτα οι drivers βγηκαν λιγοτερο απο ενα μηνα πριν! 2
pantak Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι γίνεται και το δικό μου laptop μετά την αναβάθμιση σε windows 10 τερματίζει και καθυστερεί ,το ίδιο με 8,1 δούλευε θαυμάσια
tsakonas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 δες επανω τα λινκς πως να βρεις τι φταιει
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 εμενα δεν εχει λυθει το προβολημα. Με τους προηγουμενους drivers για την καρτα γραφικων κατι γινεται αλλα ακομη υπαρχει προβλημα 1
tsakonas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Βγαλε τους τελειως και ασε τα win να περασουν το δικο τους... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Βγαλε τους τελειως και ασε τα win να περασουν το δικο τους... μα αυτος που μου βγαζει ερρορ ειναι αυτος που περνανε τα Windows ! 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Spect εχει driver για Windows 10? Αν ναι περνα τον και δες..ΑΝ οχι περνα τον driver των Windows 8/8.1 χωρις να επιλεξεις για συμβατοτητα με τα 8/8.1! Ξαναενημερωσε!
tsakonas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 μα αυτος που μου βγαζει ερρορ ειναι αυτος που περνανε τα Windows ! Δοκιμασες και αυτον απο το σαιτ της ιντελ; η της μητρικης; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα