Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιεργο... για κανε ενα αθροισμα στις διεργασιες τη μνημη που τρωνε... λιγα βλεπω για 8 γιγα ,κατι κρυβεται...

Θα προτεινα ενα windows refresh.

Δημοσ.

Για κάποιον λόγο ένας φίλος μου έχει το ίδιο πρόβλημα ΜΟΝΟ όποτε έχει ανοιχτό το Transmission-Qt και κατεβάζει μέσω torrent μεγάλο όγκο δεδομένων. To RAM usage φτάνει το 97%, ο υπολογιστής του σέρνεται & πολλές φορές δεν τον αφήνει ούτε restart να κάνει. Δεν βρήκε (ακόμα) για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό! Γι'αυτό σε ρώτησα τι έχεις ανοιχτό.
Το ίδιο το Transmission-Qt δεν εμφανίζει να τρώει RAM, παρόλα αυτά το System and compressed memory χτυπάει κόκκινο.

• Moderators
Δημοσ.

Περιεργο... για κανε ενα αθροισμα στις διεργασιες τη μνημη που τρωνε... λιγα βλεπω για 8 γιγα ,κατι κρυβεται...

Θα προτεινα ενα windows refresh.

το χω κανει αυτα που ειναι στο task manager maximum να ειναι 2γιγα!

• Like 1
Δημοσ.

Καλα καταλαβα... δεν μπορει να ειναι τοσα πολλα ....

Καποιος οδηγος εχει memory leak και τωρα το βλεπω στο non paged pool 6,7 γβ LOL :-D  .

Σαν να τρυπησε το ντεποζιτο βενζινης και ψαχνουμε γιατι τελειωνει το καυσιμο....

http://www.ibtimes.co.uk/how-fix-windows-10-high-memory-usage-issue-1514199

http://www.drivethelife.com/windows-10/fix-high-ram-cpu-memory-usage-after-windows-10-update.html

http://superuser.com/questions/949244/windows-10-high-memory-usage-unknown-reason

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

η καρτα γραφικων μου κανει τη μαλακια! το θεμα ειναι διεγραψα drivers εβαλα τους τελευταιους και οταν ανοιγει το λαπτοπ παιρνω το igfxmodule stop working!

τωρα η καταναλωση παντως ειναι στο 1.8

pages 250 non paged 150

• Like 2
Δημοσ.

η καρτα γραφικων μου κανει τη μαλακια! το θεμα ειναι διεγραψα drivers εβαλα τους τελευταιους και οταν ανοιγει το λαπτοπ παιρνω το igfxmodule stop working!

τωρα η καταναλωση παντως ειναι στο 1.8

pages 250 non paged 150

AMD?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται και το δικό μου laptop μετά την αναβάθμιση σε windows 10 τερματίζει και καθυστερεί ,το ίδιο με 8,1 δούλευε θαυμάσια

• Moderators
Δημοσ.

εμενα δεν εχει λυθει το προβολημα. Με τους προηγουμενους drivers για την καρτα γραφικων κατι γινεται αλλα ακομη υπαρχει προβλημα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Βγαλε τους τελειως και ασε τα win να περασουν το δικο τους...

μα αυτος που μου βγαζει ερρορ ειναι αυτος που περνανε τα Windows !

• Like 1
Δημοσ.

Spect εχει driver για Windows 10? Αν ναι περνα  τον και δες..ΑΝ οχι περνα τον driver των Windows 8/8.1 χωρις να επιλεξεις για συμβατοτητα με τα 8/8.1! Ξαναενημερωσε! ;) :)

Δημοσ.

μα αυτος που μου βγαζει ερρορ ειναι αυτος που περνανε τα Windows !

Δοκιμασες και αυτον απο το σαιτ της ιντελ; η της μητρικης;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...