ArisBat Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πηρα το X98 plus (A5C6) και προσπαθησα να εγκαταστησω το dual boot bios. Η εγκατασταση εγινε κανονικα (τουλαχιστον εδειξε passed, δεν εχω ξανακανει flash bios) αλλα δεν εγινε αυτοματη επανεκκινηση, απλως εκλεισε το παραθυρο. Οποτε πατησα εγω επανεκκινηση και απο τοτε δεν ξανανοιξε, οτι και αν παταω (vol + - κτλ).Εψαξα λιγο και ειδα οτι θελει καποιες γνωσεις ( https://www.youtube.com/watch?v=WrxxAk5BltU ) και hardware που δεν εχω..Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει, ο ιδιος ή να γνωριζει καποιον τεχνικο που ασχολειται με tablet;
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πηρα το X98 plus (A5C6) και προσπαθησα να εγκαταστησω το dual boot bios. Η εγκατασταση εγινε κανονικα (τουλαχιστον εδειξε passed, δεν εχω ξανακανει flash bios) αλλα δεν εγινε αυτοματη επανεκκινηση, απλως εκλεισε το παραθυρο. Οποτε πατησα εγω επανεκκινηση και απο τοτε δεν ξανανοιξε, οτι και αν παταω (vol + - κτλ). Αν εχει εγγυηση,λογικα θα εχει ακομη,στειλτο και κανε τον "Κινεζο" και μην αναφερεις τιποτα για bios updates!Απλα πες τους εκλεισε σε καποια φαση και δεν ανοιγει,κατι που ειναι συχνο φαινομενο για τα tablets και δε θα ασχοληθουν για περετερω εξηγησεις! Υ.Γ.Οταν κανεις bios update περιμενεις παντα να κανει απο μονο του επανεκκινηση,εστω και αν καθυστερει να την κανει.Και παντα πρεπει να εχεις το καλοδιο φορτησης συνδεδεμενο και να φορτιζει. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2016 από ektor7
ArisBat Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχει εγγυηση,λογικα θα εχει ακομη,στειλτο και κανε τον "Κινεζο" και μην αναφερεις τιποτα για bios updates!Απλα πες τους εκλεισε σε καποια φαση και δεν ανοιγει,κατι που ειναι συχνο φαινομενο για τα tablets και δε θα ασχοληθουν για περετερω εξηγησεις! Χμ μπορεί να το κάνω αν δεν βρω καποιον τεχνικό ή αν ζητήσει πολλά.. Είναι και οι γιορτές τους τώρα μέχρι τις 14 όποτε έχω χρόνο να το ψάξω.
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Χμ μπορεί να το κάνω αν δεν βρω καποιον τεχνικό ή αν ζητήσει πολλά.. Είναι και οι γιορτές τους τώρα μέχρι τις 14 όποτε έχω χρόνο να το ψάξω. Δεν αξιζει το κοπο,απλα μιλα με το καταστημα που το αγορασες,ειτε εδω στην Ευρωπη,ειτε απο Κινα και το πιο πιθανο να σου πουν να το στειλεις και να στο φτιαξουν και να στο επιστρεψουν.
ArisBat Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν αξιζει το κοπο,απλα μιλα με το καταστημα που το αγορασες,ειτε εδω στην Ευρωπη,ειτε απο Κινα και το πιο πιθανο να σου πουν να το στειλεις και να στο φτιαξουν και να στο επιστρεψουν. Οκ ευχαριστώ!
ArisBat Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το Banggood δεν μου εχει απαντησει σε μηνυμα για επιστροφη που εστειλα και σε λιγες μερες τελειωνει το 45ημερο του paypal..να κανω dispute; Ωφειλω πρωτα να προειδοποιησω το καταστημα; Αν περασει το 45ημερο δεν ειμαι στο ελεος τους αν θα το δεχτουν πισω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα