Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα tablet (του ανιψιου) Turbo-X Twister III Τablet 7". Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι εκανα επαναφορα συστηματος. Οταν κατεβαζω παιχνιδια για τον μικρο τα παιχνιδια δεν ανοιγουν και μου βγαζει μυνημα "Δυστυχως η εφαρμογη εχει σταματησει''. Σκεφτηκα να του περασω μια νεα rom (αυτη που φοραει τωρα ειναι εκοδησ 4.2.2) μπας και λυθει το προβλημα. Αλλα το tablet δεν εχει volume down και up, ωστε να μπω στo recovery mode  και να τρεξω αλλη rom. Καμια ιδεα καποιος?

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα tablet (του ανιψιου) Turbo-X Twister III Τablet 7". Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι εκανα επαναφορα συστηματος. Οταν κατεβαζω παιχνιδια για τον μικρο τα παιχνιδια δεν ανοιγουν και μου βγαζει μυνημα "Δυστυχως η εφαρμογη εχει σταματησει''. Σκεφτηκα να του περασω μια νεα rom (αυτη που φοραει τωρα ειναι εκοδησ 4.2.2) μπας και λυθει το προβλημα. Αλλα το tablet δεν εχει volume down και up, ωστε να μπω στo recovery mode και να τρεξω αλλη rom. Καμια ιδεα καποιος?

ευχαριστω

Ναι πρεπει να περασης παλι την rom αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι ή αν εχεις βρει εσυ.

Για recovery μπορεις να δοκιμασης να κανεις τα εξεις:

Θα χρειαστεί να το συνδέσεις με PC και να εγκαταστήσεις τους drivers.

Και με το Adb να δώσεις την εντολή 'adb reboot recovery' στο PC.

Διαβασε καλυτερα εδω: http://www.doctorandroid.gr/2012/03/android-basics-adb.html?m=1

Δημοσ.

Ναι πρεπει να περασης παλι την rom αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι ή αν εχεις βρει εσυ.

Για recovery μπορεις να δοκιμασης να κανεις τα εξεις:

Θα χρειαστεί να το συνδέσεις με PC και να εγκαταστήσεις τους drivers.

Και με το Adb να δώσεις την εντολή 'adb reboot recovery' στο PC.

Διαβασε καλυτερα εδω: http://www.doctorandroid.gr/2012/03/android-basics-adb.html?m=1

ευχαριστω φιλε μου θα το κοιταξω μπας και το φτιαξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...