Προς το περιεχόμενο

Auto_Clicker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται αγαπητοί.

Τις τελευταίες μέρες ψάχνω για ένα free Auto Click software ώστε να μπορώ να κάνω κλικ σε ένα συγκεκριμένο πεδίο χωρίς να πατάω κάθε λίγο, κρατώντας ένα σταθερό ρυθμό.

Έχετε κάποιο free να μου προτείνετε;Όσα βρήκα στο google ήταν warms kai trojan.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Υ.Γ Δεν το χρειάζομαι για gaming άπλα για να τεστάρω ένα HTML5 παράθυρο.

Δημοσ.

http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Pulover-s-Macro-Creator.shtml

Τελευταία φορά που το δοκίμασα ήταν καθαρό και μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα με αυτό. 

Δυστυχώς το antivirus μου το εμφανίζει ως επιβλαβές.Οπότε δεν το χρησιμοποίησα.

ευκολο καθαρο ωραιο το χρησιμοποιω καιρο χωρις προβλημα

http://sourceforge.net/projects/hf-auto-clicker/

Πολύ καλό..Χρειάζομαι όμως κάποιο που να κάνει τουλάχιστον 2 κλικ σε διαφορετική περιοχή.Έχεις καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Δυστυχώς το antivirus μου το εμφανίζει ως επιβλαβές.Οπότε δεν το χρησιμοποίησα

Τι μήνυμα σου βγάζει;Πρέπει να συνειδητοποιήσεις το τι κάνει αυτό το πρόγραμμα,δηλαδή τι είναι αυτό που θες να κάνεις εσύ,θες ο Η/Υ να κάνει μόνος του κάποιους χειρισμούς,εκ των πραγμάτων αυτό είναι επικίνδυνο και θα σου βγάλει μήνυμα το antivirus, ίδιο πράμα με το autorun στα cd/dvd τα ελάχιστα από αυτά είναι επιβλαβές αλλά όλα μπαίνουν στην ίδια κατηγορία.

Δημοσ.

Τι μήνυμα σου βγάζει;Πρέπει να συνειδητοποιήσεις το τι κάνει αυτό το πρόγραμμα,δηλαδή τι είναι αυτό που θες να κάνεις εσύ,θες ο Η/Υ να κάνει μόνος του κάποιους χειρισμούς,εκ των πραγμάτων αυτό είναι επικίνδυνο και θα σου βγάλει μήνυμα το antivirus, ίδιο πράμα με το autorun στα cd/dvd τα ελάχιστα από αυτά είναι επιβλαβές αλλά όλα μπαίνουν στην ίδια κατηγορία.

Χρειάζομαι κάτι αρκετά απλό.Απλά να κάνει κλικ σε ένα προκαθορισμένο σημείο. Κάτι σαν αυτό που μου έστειλε ο curiositykilledme απλά να μπορώ να κλικάρω σε δυο τουλάχιστον περιοχές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...