Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Σήμερα πήρα χαμπάρι οτι ο 1003FZEX μου έχει 5 weak sectors μιας και πηρα χαμπάρι κάτι καθυστερήσεις στην εκκίνηση. Κατεβάζω το διαγνωστικο της εταιρίας και βγάζει pass στο short test και fail στο extended. Αυτο σημαίνει οτι δικαιούμαι αντικατάσταση; επίσης, ο δίσκος είναι αγορασμένος απ το κιτρινομάγαζο και βλέπω οτι η τιμή του έχει αυξηθει περι τα 15€. http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd1003fzex-caviar-black-1tb-sata3-p-PER.303074 τι δικαιουμαι σε αυτη την περίπτωση; ο δισκος έχει αγοραστεί 30/5/14 και έχει λειτουργήσει 89 μέρες σύμφωνα με το Hard Disk Sentinel. Θα ηθελα οποιος μπορεί επειδή έχω χάσει την μπάλα περι εγγυήσεων και συναφή να μου παραθέσει κομμάτια απο νομοθεσία ώστε να τα τυπώσω και να τα έχω μαζί σε περίπτωση που αρχίσουν τα παραξενα οτι πρεπει να πληρώσω την διαφορά η να μου κοπεί πιστωτικό στην τιμή αγοράς κλπ. Ευχαριστώ.
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εάν το προϊόν που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στις προδιαγραφές της διαφήμισής του, ο πωλητής οφείλει είτε να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει δωρεάν, είτε να σαςεπιστρέψει τα χρήματά σας ή να σας προτείνει έκπτωση στην τιμή. Σε ορισμένες χώρες της ΕΕ σας δίνεται εξαρχής η δυνατότητα επιλογής μεταξύ των τεσσάρων μέσων προστασίας. Διαφορετικά, μπορείτε να ζητήσετε την πλήρη ή μερική επιστροφή μόνον όταν δεν είναι δυνατή ή ενδεδειγμένη η επισκευή ή η αντικατάσταση του προϊόντος. http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees/index_el.htm Οπότε στην τελική παίρνεις ότι γράφει η απόδειξη αν δεν έχουν να σου αντικαταστήσουν.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Eimai παθων απο δισκο wd black αγορασμενος απο το eshop.Απο την ωρα που το επισημο διαγνωστικο βγαζει προβλημα,θα στον αλλαξουν διχως ταλαιπωρια.Εμενα τον αλλαξαν σε μια μερα.Και επειδη το μοντελο που ειχα δεν υπηρχε,μου δωσανε το επομενο που ηταν καλυτερος.(sata 3/Cache 64MB)
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Eimai παθων απο δισκο wd black αγορασμενος απο το eshop.Απο την ωρα που το επισημο διαγνωστικο βγαζει προβλημα,θα στον αλλαξουν διχως ταλαιπωρια.Εμενα τον αλλαξαν σε μια μερα.Και επειδη το μοντελο που ειχα δεν υπηρχε,μου δωσανε το επομενο που ηταν καλυτερος.(sata 3/Cache 64MB) Ο δίσκος που θέλω υπάρχει κανονικά αλλα 15€ παραπάνω όπως γράφω και στο αρχικό πόστ. Θα τον πάω απο πέμπτη μιας και εχω εξεταστική και χρειάζομαι τουλάχιστον 1 υπολογιστή λειτουργικό,υπάρχει το λαπτοπ αλλα με τα ηλεκτρονικά δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δες εχεις προβλημα.Ειχε αλλαξει η τιμη και του δικου μου δισκου. Θα σου δωσουν τον ιδιο διχως να πληρωσεις την διαφορα.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το εύχομαι. Ελπίζω μόνο να δουν οτι έχει πρόβλημα ο δίσκος, θα τους πάω και φωτογραφίες απο τα διαγνωστικά της WD που αναγράφουν ημερομηνία πάνω να είμαι σίγουρος. άντε τώρα φορμάτ και απο την αρχή, ευτυχώς ο δίσκος είναι χωρισμένος σε 2 μέρη και μόνο το windows partition έχει θέμα.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ο τεχνικος θα το τσεκαρει με το επισημο διαγνωστικο.Θα το δει με τα ματια του οτι εχει προβλημα.
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα να στον αντικαταστήσουν. Στους σκληρούς δίσκους αυτό κάνουν συνήθως, αν έχει θέματα σου δίνουν καινούργιο. Το ότι έχει αυξηθεί η τιμή δεν έχει σημασία. Είσαι εντός εγγύησης και οφείλουν να σε καλύψουν. 1
Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 λοιπόν γύρισα απ το eshop. πέρα του οτι θα με ειδοποιήσουν τη ΔΕΥΤΕΡΑ για τον δίσκο μιας και ο "τεχνικός" τους είναι σε άδεια, μου είπαν οτι θα ελεγχθεί και εαν διαπιστωθεί πρόβλημα σε sectors η κάτι άλλο θα με ειδοποιήσουν για αντικατάσταση. Ο δίσκος απο 10 weak ύστερα απο ενα write zeros πήγε στους 2 με 99% ζωή το WD Diagnostics μου δίνει το παρακάτω: πόσο απίθανο είναι να ΜΗΝ γίνει αλλαγή και να τον βρουν οκ; κάθε φορά βγάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα στο short test.
WalkerSW Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Απο την στιγμή που βγάζει fail στο επισημο τεστ του κατασκευαστή (κανε το μια εκτύπωση για καλο και για κακο) τοτε θα στον αλλαξουν!
artshadows Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 κανονικα στο μαγαζι αυτο χρειαζεσε να εχεις και φωτο εκει που ειναι οι υποδοχες και η πλακετα μαζι με εφημεριδα που να φαινετε η ημερομηνια διοτι ουκ ολιγες φορες σου λενε ραγισμενη πλακετα χαλασμενες υποδοχες στραβομενα πινσ κτλπ
Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Απο την στιγμή που βγάζει fail στο επισημο τεστ του κατασκευαστή (κανε το μια εκτύπωση για καλο και για κακο) τοτε θα στον αλλαξουν! Το έχω ηδη εκτυπωμένο και μάλιστα το είχα μαζί μου οταν πήγα στο κατάστημα και το είδαν.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 έχουμε update περι του θέματος. Βρήκα σήμερα λίγο χρόνο και πήρα τηλέφωνο να δω γιατί δεν είχα καμία ενημέρωση και μου ειπαν οτι έχει εγκριθεί η αντικατάσταση αλλα περιμένουν νεες παραλαβές απο την επόμενη εβδομάδα. Οπότε μένω 9 μέρες χωρίς υπολογιστή συνολικά. Ευτυχώς που έχω και το λάπτοπ δηλαδή. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 έχουμε update περι του θέματος. Βρήκα σήμερα λίγο χρόνο και πήρα τηλέφωνο να δω γιατί δεν είχα καμία ενημέρωση και μου ειπαν οτι έχει εγκριθεί η αντικατάσταση αλλα περιμένουν νεες παραλαβές απο την επόμενη εβδομάδα. Οπότε μένω 9 μέρες χωρίς υπολογιστή συνολικά. Ευτυχώς που έχω και το λάπτοπ δηλαδή. Απλα το ακους και μενεις να κοιτας το ταβανι οπως η κοπελα της φωτογραφιας Δεν εχεις και Ssd δυστηχως απο οτι καταλαβα
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Απλα το ακους και μενεις να κοιτας το ταβανι οπως η κοπελα της φωτογραφιας Δεν εχεις και Ssd δυστηχως απο οτι καταλαβα και θα αργήσω να πάρω κιολας. Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους οι μηχανικοί δίσκοι για αυτά που θέλω,εαν θα ανοιξει ο υπολογιστής η το πρόγραμμα σε 3" αντι για 15" δεν με απασχολεί καθόλου εφόσον γίνεται η δουλειά εδώ ουτε στο λάπτοπ δεν έχω βάλει 4 χρόνια με τον κλασσικό 5400αρη είμαι(700 μέρες λειτουργίας )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα