Προς το περιεχόμενο

Gaming Tablet

Themoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα tablet για gaming κυρίως. Τα βασικά που ψάχνω είναι να μη κολλάει και να έχει καλή ανάλυση. τα παιχνίδια ειναι κυρίως RPG και ο λόγος που ψαχνω κατι σε tablet  ειναι γιατι δεν θελω να καταστρέψω την μπαταρία του samsung galaxy note μου(αν και αντέχει αλλά δεν θελω να το φορτίζω2-3 φορές την ημέρα). Τα λεφτά που σκέφτομαι ειναι μέχρι 250 ευρώ. Βέβαια όποια πιο οικονομίκη λυση υπάρχει θα την προτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Σ αυτα τα λεφτα να εχει επιδοσεις note και καλη μπαταρια δεν νομιζω να υπαρχει...  η μονη λυση σ αυτα που ζητας ειναι κανα ipad μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα tablet για gaming κυρίως. Τα βασικά που ψάχνω είναι να μη κολλάει και να έχει καλή ανάλυση. τα παιχνίδια ειναι κυρίως RPG και ο λόγος που ψαχνω κατι σε tablet  ειναι γιατι δεν θελω να καταστρέψω την μπαταρία του samsung galaxy note μου(αν και αντέχει αλλά δεν θελω να το φορτίζω2-3 φορές την ημέρα). Τα λεφτά που σκέφτομαι ειναι μέχρι 250 ευρώ. Βέβαια όποια πιο οικονομίκη λυση υπάρχει θα την προτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.skroutz.gr/s/7900311/NVidia-Shield-K1-8-16GB.html?keyphrase=nvidia+shield​

Δημοσ.

Σ αυτα τα λεφτα να εχει επιδοσεις note και καλη μπαταρια δεν νομιζω να υπαρχει...  η μονη λυση σ αυτα που ζητας ειναι κανα ipad μεταχειρισμενο.

Έχω ήδη note απλα αυτό που ψάχνω είναι να έχει καλή επίδοση και αντοχή σε αυτά τα λεφτά,για να μη χρησιμοποιώ το note μου για gaming αλλά μόνο για κινητό. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το samsung gallaxy note 3 που έχω σαν για games  μόλις πάρω το note 4 αλλά το θέμα μου είναι πως ψάχνω κάτι σε μεγαλύτερη οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...