mixschino Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το redmi note 2 με ρομ miui 66.77.33.00 stable: Δε μου εμφανιζει notifications για whatsapp viber και fb messenger παρα μονο οταν ανοιξω τις εφαρμογες. Εχω ηδη επιτρεψει popups και notifications απο την security app του κινητου. Το προβλημα αναφερεται κι εδω http://en.miui.com/thread-182610-1-1.htmlαλλα δεν εχουν βρει λυση ακομη. Εχετε καποια προταση; Ευχαριστω εκ των προτερων
d_gkal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 ποια ρομ ειναι αυτη; περνα του καποια αλλη. βασικα κλειδωσε τις εφαμρογες (swipe down)
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ναι δοκιμασε να περασης παλι την rom... 1
mixschino Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Περασα την 7.1.3, θα ενημερωσω σε λιγες ωρες αν λυθηκε το προβλημα. Ευχαριστω για τις απαντησεις! update: Το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει αλλα λυνεται εν μερει με την προταση του d_gkal να τις κλειδωσω. Αυτο ομως ειναι workaround και οχι fix και θα ηθελα οι εφαρμογες να λειτουργουν σωστα χωρις να τις εχω μονιμως ανοιχτες. Καποια αλλη προταση; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2016 από mixschino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα