μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 καμια εταιρια που να βγαζει ssd dram που θα πιανουν ταχυτητες οσο η ram θα δουμε ποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 καμια εταιρια που να βγαζει ssd dram που θα πιανουν ταχυτητες οσο η ram θα δουμε ποτε? Βεβαίως και υπάρχουν, αλλά δεν μπορούμε να τους αγοράσουμε λόγο κόστους και τρέχουν σε μηχανήματα που δεν έχουν "random or accidental downtimes". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Πολύ θα ήθελα ο κωδικός SLW-MGx να παρέπεμπε σε δίσκους τεχνολογίας SLC. Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται να ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης παραθέτω από την πηγή. Update: DIYPC HK posted a picture of the drive's PCB. It reveals a rebranded Phison S10 series controller, and Toshiba A19 TLC NAND flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otommod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 SLoW-M ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πάνε οι MLC, ούτε με σφαίρες δεν βρίσκεις. Μόνο TLC πια. Ας είναι. Τουλάχιστον οι τιμές έχουν πέσει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmykou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι ο μόνος που νομίζω οτι μοιάζουν υπερβολικά σε εμφάνιση στους ssd της Sammy στη σειρά 850 pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι ο μόνος που νομίζω οτι μοιάζουν υπερβολικά σε εμφάνιση στους ssd της Sammy στη σειρά 850 pro? Eγώ νομίζω μοιάζουν περισσότερο στην 840. Μάλλον επειδή χρησιμοποιεί το ίδιο κουτί που χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες που βγάζουν ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλός είναι ο συναγωνισμός στα είδη όμως τα συγκεκριμένα φαίνεται πως είναι αρκετά ακριβά,σχετικά μικρά σε χωρητικότητα και αμφίβολης αξιοπιστίας .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Τιμούλες δεν ξέρουμε ακόμη ε? Μπά, άσε καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pW Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Acronis (μετα το 2011) = αχρηστο (τρομερα προβληματα) και απαραδεκτη υποστηριξη και μηδεν update (πρεπει να πληρωνεις συνεχεια). Κριμα, αλλα ετσι ειναι. Macrium Reflect Free ... by far the best και δωρεαν Το acronis ειναι Μακραν το καλύτερο που εχω δουλέψει! Δεν με εχει απογοητεύσει ποτέ, μέχρι και clone απο 2012 r2 απο raid εχω κάνει. Το macrium δεν το γνωρίζω. Μπορεί να ειναι εξίσου καλό. Όσον αφορά τα δισκάκια της σονυ άντε να δούμε κατι αντίστοιχο της σαμυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagio11p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το οτι κοιταμε και τις ταχυτητες στους ssd περισσοτερο απο το reliability... Τι και αν τα windows κανουν boot 1,2 sec πιο γρηγορα. Αν τα φτσει σε 5 χρονακια τι με νοιαζουν τα 560ΜΒ... Εσύ server hosting κάνεις σπίτι σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα