GiorgarasG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Γειά σας παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή Laptop. Το laptop θα είναι για απλή, καθημερινή χρήση, όπως διαδίκτυο, skype, ταινίες και office. Ακόμη θα πρέπει το laptop να "σηκώνει" προγράμματα που χρησιμοποιούνται από τη σχολή μηχανολόγων μηχανικών(ΤΕΙ). Επειδή είναι για ένα φίλο μου, όχι μόνο δεν ξέρω εγώ τι προγράμματα χρησιμοποιούν, αλλά δεν ξέρει ούτε αυτός λεπτομερώς. Από κάτι μεγαλύτερους φοιτητές που ρώτησε έμαθε ότι χρησιμοποιούν σίγουρα Autocad. Οπότε όποιος ξέρει έστω και κάτι ας μας βοηθήσει λίγο. Ο φίλος μου είναι πρωτοετής στο τμήμα των Σερρών (Δεν ξέρω αν χρειάστηκε ως πληροφορία..) και σχετικά με γνώσεις hardware έχω μια ιδέα, οπότε δεν πάμε εντελώς στα "τυφλά".
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά θα έχουν autocad, κανα top solid, τέτοια. Θες δυνατό επεξεργαστή εκεί. Αλλά γράψε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/522438-βοηθεια-για-αγορα-φορητου-υπολογιστη/
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εχει δικό του θέμα η αναβάθμιση απλά. Καλωσήρθες κίολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις