Trelleb0rg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Είμαι καινούργιος στο φορουμ.θα ήθελα την βοήθεια σας.Έχω το εξής πρόβλημα με το ρουτερ συνδεω το laptop με το wifi και δεν μου ανοιγει καμια σελιδα ενω με ethernet καλωδιο η όποια αλλη συσκευη συνδεσω με το wifi πλην του συγκεκριμενου λαπτοπ δουλευουν ολα κανονικα.μπορείτε να μου δωσετε καποιο συμβουλη για να λυσω το συγκεκριμενο προβλημα??Το λαπτοπ το εχω συνδεση και με αλλο ρουτερ και δουλευει κανονικα μονο προβλημα εχω με το συγκεκριμενο ρουτερ.
Lolarikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μπες στο interface του router και βεβαιώσου στο WLAN Settings ότι εκπέμπεις Mixed bgn και όχι σκέτο n. Μπορεί το laptop να φορά κάρτα ασύρματου δικτύου με wireless standard g (ή b αν είναι πολύ παλιό). Δεν ξέρω σε αυτήν την περίπτωση ενδεχομένως βέβαια να μην μπορούσες να δεις καν το δίκτυο, αλλά πιστεύω αξίζει μία προσπάθεια. Βεβαιώσου ότι βάζεις σωστά τον κωδικό. Βεβαιώσου ότι δεν είσαι πολύ μακρυά και πιάνεις ασθενές σήμα. Θα βοήθαγε πάντως να κάνεις ένα print screen τις ρυθμίσεις του WLAN και να μας πεις τι κάρτα δικτύου έχεις, ώστε να έχουμε μία πιο σφαιρική άποψη.Επισης κανε και ενα hard reset στο router, μπες στον device manager και δοκιμασε να κανεις update τον driver την καρτας σου. Δοκιμασε fixed channel στο router αντι για auto. Συνηθως βαζουμε ενα απο τα 1,6,11 με 20mhz. Δες τι εχουν τα γυρω ασυρματα και βαλε ενα απο τα τρια οσο πιο μακρια τους. Μπες command prompt και κανε release και renew την ip που σου δινει ο dhcp του router.Δοκιμασε να βαλεις static ip στην καρτα σου.Edit:Απο οτι διαβασα επικοινωνεις και με παλιο wireless standard αλλα δοκιμασε το καλου κακου.
mitsus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ελεγξε τις ρυθμισεις της καρτας σου, μηπως εχεις στατικη ip
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Είμαι καινούργιος στο φορουμ.θα ήθελα την βοήθεια σας.Έχω το εξής πρόβλημα με το ρουτερ συνδεω το laptop με το wifi και δεν μου ανοιγει καμια σελιδα ενω με ethernet καλωδιο η όποια αλλη συσκευη συνδεσω με το wifi πλην του συγκεκριμενου λαπτοπ δουλευουν ολα κανονικα.μπορείτε να μου δωσετε καποιο συμβουλη για να λυσω το συγκεκριμενο προβλημα??Το λαπτοπ το εχω συνδεση και με αλλο ρουτερ και δουλευει κανονικα μονο προβλημα εχω με το συγκεκριμενο ρουτερ. για να γινεται αυτο ενα απο τα 2 μπορω να σκεφτω. α.να εχει καποιο παραξενο συμβολο ο κωδικος και να τρωει σκαλωμα και το πιο πιθανο οπως ειπε ο φιλος απο πανω στην καρτα δικτυου σου στο tcp ip v4 καποιος να εχει ξεχασει ειτε καρφωτες ip ειτε λαθος καρφωτους dns.εκει τα βαζεις στο αυτοματο και τις ip και τις dns.το πετυχα αυτο πριν μερικες ημερες παρεπιμπτοντως.τυπικα δες μηπως για καποιο λογο σε κανα firewall εχεις κοψει καταλαθως την κινηση της ασυρματης καρτας. -------------------------------- μετα τυπικα αν θες κοιτας για πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου σου, για πιο νεο firmware για το ρουτερ ,βαζεις ενα καλυτερο καναλι και να μην ειναι auto.μπορειςνα παιξεις με το channel width σε 20 ή 20/40 και να δεις ποιο παιζει καλυτερα κτλ. απο την υπογραμμιση και κανω τα κανεις τυπικα για ναπαρεις το μεγιστο παρα για να σου λυσει το προβλημα που αυτο λογικα θα λυθει με την υπογραμμιση και πανω. Μπες στο interface του router και βεβαιώσου στο WLAN Settings ότι εκπέμπεις Mixed bgn και όχι σκέτο n. Μπορεί το laptop να φορά κάρτα ασύρματου δικτύου με wireless standard g (ή b αν είναι πολύ παλιό). Δεν ξέρω σε αυτήν την περίπτωση ενδεχομένως βέβαια να μην μπορούσες να δεις καν το δίκτυο, αλλά πιστεύω αξίζει μία προσπάθεια. Βεβαιώσου ότι βάζεις σωστά τον κωδικό. Βεβαιώσου ότι δεν είσαι πολύ μακρυά και πιάνεις ασθενές σήμα. Θα βοήθαγε πάντως να κάνεις ένα print screen τις ρυθμίσεις του WLAN και να μας πεις τι κάρτα δικτύου έχεις, ώστε να έχουμε μία πιο σφαιρική άποψη.Επισης κανε και ενα hard reset στο router, μπες στον device manager και δοκιμασε να κανεις update τον driver την καρτας σου. Δοκιμασε fixed channel στο router αντι για auto. Συνηθως βαζουμε ενα απο τα 1,6,11 με 20mhz. Δες τι εχουν τα γυρω ασυρματα και βαλε ενα απο τα τρια οσο πιο μακρια τους. Μπες command prompt και κανε release και renew την ip που σου δινει ο dhcp του router.Δοκιμασε να βαλεις static ip στην καρτα σου.Edit:Απο οτι διαβασα επικοινωνεις και με παλιο wireless standard αλλα δοκιμασε το καλου κακου. επισης να προσθεσω οτι αποφευγουμε 12 και 13 καναλι γιατι καρτες αμερικης δεν το πιανουν.οσο θυμαμαι αν βαλεις το router σε n και η καρτα ειναι g νομιζω δεν το βρισκει καν το δικτυο αλλα ειναι ευκολο να το δοκιμασουμε κιολας. επισης το προβλημα μπορει να ειναι οι static αν ειναι λαθος.αν εχει static δεν θα του κανει βεβαια Release/renew
Trelleb0rg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..εκανα καποια reset στο router και το προβλημα διορθωθηκε δεν καταλαβα τι εφταιγε αλλα τορα δουλευει κανονικα.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..εκανα καποια reset στο router και το προβλημα διορθωθηκε δεν καταλαβα τι εφταιγε αλλα τορα δουλευει κανονικα. δοκιμασε ξανα firmware update με καλωδιο μηπως και παιξει τωρα.με ethernet παντα οχι με wireless.και μην σε κοβει κανα Firewall γενικοτερα. εκτος αν δεν ειχε κανει reset οταν το εκανες αλλα θα το βλεπες οτι δεν θα ειχε χασει τα στοιχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα