Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. Ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη καταληλης μητρικης για μια συνθεση που θελω να κανω για gaming pc με low μπατζετ. Η συνθεση ειναι η εξης : 

ram: 2χ 4g kingston hyper x fury 1600mh
gpu: gigabyte gtx 750 ti 2g
hdd: seagate baracuda 1tera (nmz einai sata3??)
cpu: amd fx 8300
Εχω δυσκολευτει παρα πολυ με την καλυτερη δυνατη μητρικη για αυτο το συστημα με χαμηλη τιμη (γυρο στα 70Ε). 

Δημοσ.

Απλως φιπε δεν ξερω αν θα εχω καποιο προβλημα με την συμδεση του σκληρου με αυτην. Γενικα δεν ειμαι μεγαλος γνωστης και φοβαμαι μην τα κανω σκατα.

Δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στην νέα σειρά με πολλά extra και ευκολότερο OC για τον 83xx http://geizhals.eu/asrock-970a-g-3-1-90-mxb0z0-a0uayz-a1379832.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu

Θς το σκευτω φιλε γτ μπορει να ειναι τελεια η μητρικη αλλα δεν υπαρχουν τα λεφτα :-P

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ? Πώς μπορείς σε μία μητρική να συνδέσεις σωστά τον σκληρό και σε μία άλλη λάθος ? 

Τα υπόλοιπα εξαρτήματα τα έχεις ? Αν δεν τα έχεις αλλά σκοπεύεις να πάρεις είναι άλλο Ευαγγέλιο ...

Γιατί στην πρόταση που σου κάνει ο φίλος @xbalanque το ξεχνάς το OC με CPU phase 4+1 που έχει .

Δημοσ.

Αα επισης παιδια. Εχω επιλεξει ενα τροφοδοτικό 450 watt της corsair και φοβαμαι οτι μπορει να ειναι μικρο γτ λεει οτι η καρτα γραφικων χρειαζεται 400. Ετσιι προτεινει στο eshop

Εννοω αν στην μητρικη που μ προτεινε ο φιλος παραπανω ειναι συμβατη ενας sata3 σκληρος. Αν θα εχω κςποιο τετοιο προβλημα.

Δημοσ.

Η κάρτα που έχεις δεν θέλει λιγότερα ρεύματα από τον επεξεργαστή σου ... lol ... νομίζω είσαι οριακά ... τα 600watt θα ήταν σαφώς καλύτερη επιλογή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...