mskoul123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, έχω το παρακάτω πρόβλημα και θα ήθελα τις απόψεις σας. Έχω το Speedport W 724V και έχω πάνω μια Hikvision IPCam. Παρουσιάζεται το εξής: Σετάρω το port forwarding του router ( τα ports ειναι τσεκαρισμένα ανοιχτά με canyouseeme) βλέπω με ping την κάμερα , όλα δουλεύουν κανονικά ! Την βλέπω και απο το κινητό, και απο web και απο την dedicated εφαρμοργή , όλα καλά. ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ απο το ρεύμα και την ξαναβάλω, η κάμερα αρχίζει να κάνει reboot κάθε 1 λεπτό, και δεν μπορώ ακόμα και για όση όρα γίνεται ping να συνδεθώ με τίποτα. Αυτό διορθώνεται ως εξής: σβήνω τα port forwarding βγάζω το router απο το ρεύμα και μετά η κάμερα δουλευει πάλι κανονικά ( την βλέπω απο το εσωτερικό δίκτυο.) Στην συνέχεια ξανασετάρω τις πόρτες στο router και όλα καλά. Τι τρελό ειναι τώρα αυτό??? Έχει κανείς καμιά ιδέα? Φταίει το router? Φταίει η κάμερα?
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 α.κανε update στην καμερα. β.κανε update στο ρουτερ.για firmware Μιλαμε. γ.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε το. δ.αν φταιει το ρουτερ τοτε ζητα το speedport 2 entry απο τον οτε. ισως και με σκετο reboot του ρουτερ να φτιαχνει και να μην χρειαζεται να σβησεις τα port forward rules. ε.δοκιμασε εναλλακτικα Dmz για την καμερα ή δοκιμασε να κλεισεις το Upnp.
mskoul123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για να κάνω update την κάμερα δεν το βλέπω μιας και έχει το τελευταίο απο την μαμά της, και δεύτερον μπορεί να γίνει τούβλο και να την πετάξω. Το router φοράει το τελευταίο firmware απο τον ΟΤΕ, και επιπλέον δουλεύει VoBB και δεν ρισκάρω να χάσω και την φωνή. DMZ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω για ευνόητους λόγους ασφαλείας, και επιπλέον το UPnP το έχω κλείσει. Το μόνο που μένει ειναι να δοκιμάσω άλλο router, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα. Το σκέτο reboot δεν θυμάμαι αν το έχω δοκιμάσει, αλλά θα το κάνω... Ευχαριστώ για τις προτάσεις πάντως poulinos .. Άλλος που να του έχει τύχει κανένα παρόμοιο πρόβλημα ?
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 α.οκ δοκιμασε αλλο ρουτερ.να γινει τουβλο δυσκολο εκτος αν κανεις κατι λαθος. b.dmz το κανεις για δοκιμη οχι μονιμα. αν εχεις voip και ρουτερ να αλλαξεις θα χασεις την τηλεφωνια. c.αν και δεν θα βοηθησει προσεχε με τα ports που ανοιγεις διοτι ο οτε με την αυξημενη ασφαλεια κοβει αρκετα ports.(αυτο το λεω ενημερωτικα) δ.κανε ενα σκετο reboot λογικα θα παιξει πιστευω. αν εχεις το 724 speedport μπορεις να ζητησεις το speedport entry 2 ή το αναποδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα