Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Με τι τράκαρες;! εγω ειχα Micra k11 και τρακαρα σε taxi mercedes 1
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 εγω ειχα Micra k11 και τρακαρα σε taxi mercedes Αυτός με πόσα πήγαινε; (ή ήταν σταματημένος; ) 1
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειδα στοπ και επεσα πανω στο πατωμα της πορτας του συνοδηγου, οποτε δεν εχει σχεση με ποσα πηγαινε αυτος τα 15 που λεω ειναι ταχυτητα συγκρουσης οχι ταχυτητα πριν τη συγκρουση. 3
christopher0016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Με προλαβες την ιδια ερωτηση θα εκανα Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App 1
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειδα στοπ και επεσα πανω στο πατωμα της πορτας του συνοδηγου, οποτε δεν εχει σχεση με ποσα πηγαινε αυτος τα 15 που λεω ειναι ταχυτητα συγκρουσης οχι ταχυτητα πριν τη συγκρουση. Πολύ μεγάλη ζημιά πάντως, δεν το περίμενα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειδα στοπ και επεσα πανω στο πατωμα της πορτας του συνοδηγου, οποτε δεν εχει σχεση με ποσα πηγαινε αυτος τα 15 που λεω ειναι ταχυτητα συγκρουσης οχι ταχυτητα πριν τη συγκρουση. Αν φρεναρισμένος επεσες με 15 χλμ ταχυτητα φανταζεσαι με ποσο πηγαινες...
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν φρεναρισμένος επεσες με 15 χλμ ταχυτητα φανταζεσαι με ποσο πηγαινες... οχι πανω απο 60. αλλα τον ειδα στα 3-4 μετρα, λογω περιορισμενης ορατοτητας και ολισθηροτητας 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 οχι πανω απο 60. αλλα τον ειδα στα 3-4 μετρα, λογω περιορισμενης ορατοτητας και ολισθηροτητας Λογικο να παθεις τοση ζημια ....Είναι σαν να επεσες σε τοιχο !!
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 ναι, αυτος δεν επαθε τιποτα, εγω λογω χαμηλωματος βρηκα στο πατωμα του και στη ροδα, και απλα του σπασε το ψαλιδι... 1
gia_nnis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 εχω τρακαρει με 10-15 και το αμαξι επαθε ζημια τη μιση του αξια.Γιατι ποσο κοστολογεις το δικο σου? δηλαδη σε μεταχειρισμενο..
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι ποσο κοστολογεις το δικο σου? δηλαδη σε μεταχειρισμενο.. Πιστεύω ότι το λέει με βάση μια μέση τιμή που έχουν τα μεταχειρισμένα στο car πχ.
lary7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω.Το alarm ελεγχεται ευκολα αλλα η πισω αντισταση γινεται ? To alarm λογικα ΘΑ ειναι με ρωγμες, και αν δεν ειναι θα αποκτησει. Εμεις το αλλαξαμε 3 φορες μεσα στην εγγυηση, μετα εληξε και το αφησα ετσι. Για την αντισταση, ειτε ηλεκτρολογος είτε ζεστο καφε και βρεγμενα ρουχα μια μερα με κρυο και υγρασια και δοκιμη επιτοπου. Λογικα θα εχει θεματακι, σε εμας μοντελο 2007 πλεον δεν δουλευει καθολου, καποια στιγμη πρεπει να "σπασει" απο κανενα πετραδακι και μετα ας ειναι καλα η θραυση κρυσταλων.....
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα στα 80 σκοτωνεσαι. τα κρας τεστ γινονται στα 60 και το αποτελεσμα ειναι προφανως ολικη καταστροφη. εχω τρακαρει με 10-15 και το αμαξι επαθε ζημια τη μιση του αξια. Ουτε καν. Ίσως στις κινεζολαμαρινες να ισχύει αυτο. Εχω τρακάρει με 30-35 σε ζώο που σταμάτησε και είχε καμένα φώτα φρενών (ολα) και φρέναρα στα τελευταία 3 μέτρα και απλα άλλαξα τραβέρσα, προφυλακτήρα και ίσιωσα καπω (και φυσικά αερόσακο οδηγού). Και οχι με κανένα κτηνώδες αυτοκίνητο... Με κορσακι του 05.. Ψαχνω μηπως βρω σε κανένα παλιο κινητο φωτογραφιες... Edit : +ψυγείο είχα αλλάξει. Σε κάθε περίπτωση μικρή σχετικα ζημιά αναλογικά του χτυπήματος.
dimitrisOP Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 το αυτοκίνητο σε τρακάρισμα πάνω από 50χαω είναι άπλα για πέταμα... και αυτό γίνεται για να σώζει τους επιβατες 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα