Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καλη μηχανη, 1.000 κυβικα με μεταβλητο χρονισμο και 68 αλογα. Αυτη την μηχανη την φορανε και πολλα yaris. Απλα το μοτερακι θελει στροφες για να παει σβελτα, πανω απο 3.500, χαμηλα ειναι νωχελικο. Οι 4 πορτες ειναι απιστευτα βολικες, γενικα και με 4 ατομα κανεις ανετα ταξιδακι, αρκει να παιζεις με τις ταχυτητες και να κανεις υπομονη με την αναρτηση.

Ετσι ακριβως.. και αμα δεν το πηγαινεις στη ροπη του δωρο η καταναλωση..!!!

Επισης και κατι τετοιο ειναι καλο http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=153&model=223&variant=&price-from=%3E3000&price-to=%3C5000&registration-from=%3E2005&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=%3C1100&fuel_type=1&exterior_color=&significant_damage=&doors=4-5&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=&rg=3&radius=&postcode=&modified=&hi=1&st=&offer_type=sale

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η καλύτερη πρόταση (ειδικά γιά κοπέλα ) ειναι nissan micra ( τό εχω σάν δεύτερο κ τό γνωρίζω αριστα) πανευκολο στο οδηγημα - πολύ καλό κιβώτιο ταχυτήτων - καλό σάν κατασκευή , αφθονα κ σχετικά φθηνα ανταλ/κά καινούργια κ μεταχ/να  (κυκλοφορούν βέβαια  κ ιμιτασιόν αφθονα στην αγορά ) δέν βγάζουν προβλήματα , κ τό σημαντικότερο γιά μένα εχει καδένα κ οχι ιμάντα εκκεντροφόρου . γιά νά σέ αναγκάζει ο κατασκευαστής  κάθε 3-4 χρόνια νά σκάς 250-300 euro επειδή ετσι γουστάρει κ σέ μερικά σέ υποχρεώνουν νά αλλάζεις κ αντλία νερού .... :devil:  

• Like 1
Δημοσ.

ΜΗΝ πάρεις τό smart.Είναι ενα "κακό" αυτοκίνητο,μέ ακριβή συντήρηση (ιδιαίτερα τά 600αρια) πού διέπρεψε λόγω ειδικού τύπου καί διαφήμησης.Πρός κάτι Ιαπωνικό ή Κορεάτικο ψάξε γιά νά έχεις λίγες βλάβες καί φθηνή συντήρηση.Ιδιαίτερα τό micra πού αναφέρει καί ο συμφορουμίτης aristos12 είναι άριστη επιλογή.Αξιόπιστο μέ μικρή κατανάλωση,φθηνή συντήρηση καί καλή οδική συμπεριφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει κατηγκρια super mini και mini...τα αστερια απο τους 2 οικους αξιολογησης ειναι ανα κατηγορια..
Κατα 90% τα 3κυλινδρα ειναι τα super mini και κανουν οικονομια.
107,aygo,c1,iq,sirion φορανε daihatsu κινητηρα και γενικοτερα στα μηχανικα μερη ειναι ιδια. https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_KR_engine
Fiat grande punto ,panda
Swift
Mitsubishi colt
Κτλ
https://www.smart.com/gr/el/index/new-finance-program/new-finance.html

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Να συμφωνήσω και εγώ με τα παραπάνω για το micra k12 (2008-2010)

Έχει πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, το 1.2 είναι επαρκές και αρκετά δυνατό θα έλεγα. Προσοχή μόνο στην κολόνα τιμονιού καθώς είχε εμφανίσει προβλήματα σε κάποια μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, το 1.2 είναι επαρκές και αρκετά δυνατό θα έλεγα. Προσοχή μόνο στην κολόνα τιμονιού καθώς είχε εμφανίσει προβλήματα σε κάποια μοντέλα.

Τα λιγο πριν το 2008 εχουν προβλημα ?

Δημοσ.

τα Smart της γενιάς που συζητάτε ειναι απλά κακά σε θεματα παθητικης/ενεργητικής ασφάλειας και με αρκετές ζημιές μηχανολογικά.. Πρακτικά οχήματα για την κινηση εντός πόλης, αλλα ως εκεί. Γι αυτό αλλωστε κατασκευάστηκαν.

Σαφώς προτιμότερο ενα Aygo απο αυτό. Δεν υπάρχει αμφιβολια.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω για micra θα προτεινα αλλα ειναι λιγα τα χρηματα..

Ναι,εχουν θεμα με το τιμονι με κοστος 600ε! Αλλα καπου ειχα διαβασει για ενα συνεργειο στην Λενορμαν που το επισκευαζει με μικρο κοστος..

Το εχω οδηγησει και μεσα ειναι πολυ ευχαριστω.. απεξω ειναι θεμα γουστου!

Δημοσ.

Τα λιγο πριν το 2008 εχουν προβλημα ?

Μπα, μικρή αλλαγή με facelift που εκτός από τάσια και προβολείς δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.Καποιος εμπορος που ειχε και Citroen  C1 και Aygo και Peugeot 107 μου ειπε οτι και τα τρια εχουν ακριβως ιδια μηχανη απο ττον ιδιο κατασκευαστη και αλλαζουν το ονομα .

Ξερει καποιος αν ισχυει κατι τετοιο ?

Δημοσ.

Καλησπερα.Καποιος εμπορος που ειχε και Citroen  C1 και Aygo και Peugeot 107 μου ειπε οτι και τα τρια εχουν ακριβως ιδια μηχανη απο ττον ιδιο κατασκευαστη και αλλαζουν το ονομα .

Έχω την εντύπωση ότι στην ουσία είναι το ίδιο αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.Καποιος εμπορος που ειχε και Citroen C1 και Aygo και Peugeot 107 μου ειπε οτι και τα τρια εχουν ακριβως ιδια μηχανη απο ττον ιδιο κατασκευαστη και αλλαζουν το ονομα .

Ισχύει. Ειναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο...
Δημοσ.

Οποτε αναμεσα σε αυτα διαλεγει καποιος το πιο φτηνο αναλογα με τα χρονια και τα χλμ που εχει κανει ?

Εξοδα συντηρισης απο αναλωσιμα  εχουν τα ιδια ?Ζημιες ιδιες ?

Δημοσ.

για καποιο λογο τα aygo τα πουλανε πιο ακριβα (ισως επειδη εχουν το σημα ΤΟΥΟΤΑ)... απο ανταλλακτικά ειναι στα ίδια περίπου αν δεις στο ιντερνετ. Για ζημιές δε ξερω, όσο το οδηγησα ήταν απο leasing εταιρείας οποτε δεν ασχολήθηκα καθολου με συντηρηση/επισκευες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...