d_gkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλοταξιδο Γιάννη! Πιστεύω έκανες καλή επιλογη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλοταξιδο Γιάννη! Πιστεύω έκανες καλή επιλογη! Ευχαριστω.Η αξιοπιστια κινητρων Toyota ηταν ενα σοβαρο κριτηριο. Τον ιδιο κινητηρα φορανε κατασκευης Toytota : Τoyta Yaris 1.0 Peugeot 107 Citroen C1 VW Fox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω για το Fox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω για το Fox. Μου το ειπε ο εμπορος που το πηρα .Για τα αλλα το ηξερα και απο τον μηχανικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ο έμπορος λέει παπάτζες. Ο 1.0 λίτρων κινητήρας του fox είναι 4κύλινδρος, ο κινητήρας της daihatsu (και όχι της Toyota) είναι 3κύλινδρος. Εκτός απο τα αμάξια που ανέφερες (πλην του fox) τους φοράει επίσης η Daihatsu στα Cuore και Sirion καθώς και η Subaru στο Justy, και φοριέται και σε κάποια άλλα αν θυμάμαι καλά τα οποία δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Και...το ονομα αυτου Toyota Aygo του 2008 με 130.000 χλμ (αρκετα δυστυχως) 1000 κυβικα Εδωσα σημερα προκαταβολη σε εμπορο Εγω συνηθως αφου καταληξω σε καποια μαρκα αυτοκινητου παω και βλεπω-οδηγο μερικα μεταχειρισμενα ιδιωτων και ετσι βγαζω καποια συμπερασματα(εχεις μετρο συγκρισης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Να και ενα τοπικ που τελικα αγορασε κατι αυτος που το ανοιξε.. Για τον κινητηρα κτλ δες το 1ο λινκ.εδω και χρονια η τουοτα εχει παρει τo 51%. Ενα διαστημα οδηγουσα ενα απο αυτα.. καλα ακριβα(απο τις 3 πρωτες εταιρειες) λαστιχα(μαλακά οχι σκληρα) να βαλεις.- Αν δεν εχουν αλλαξει τα πραγματα ,τα service αν και ειναι ιδια αυτοκ.ειναι διαφορετικα(λογω μάρκετινγκ). π.χ. της toyota ηταν long life στυλ.καθε 30χιλ km Υπαρχει κατηγορία super mini και mini...τα αστερια απο τους 2 οικους αξιολογησης, ειναι ανα κατηγορια.. Κατα 90% τα 3κυλινδρα ειναι τα super mini και κανουν οικονομια. 107,aygo,c1,iq,sirion φορανε daihatsu κινητηρα και γενικοτερα στα μηχανικα μερη ειναι ιδια. https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_KR_engine Fiat grande punto ,panda Swift Mitsubishi colt Κτλ https://www.smart.com/gr/el/index/new-finance-program/new-finance.html Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2016 από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Kαλοτάξιδο και ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε. Ιαπωνικό είναι μην το φοβάστε. Επειδή απο το Οκτώβριο που παρέλαβα το δίπλωμα, να ρωτήσετε τον ασφαλιστή σας εάν πρέπει να δηλωθεί ως νέα οδηγός. Πρωσωπικά στην ασφάλεια του Accord υπήρξε μια επιβάρυνση 10%.Είναι υποχρεωτικό για 2 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Kαλοτάξιδο και ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε. Ιαπωνικό είναι μην το φοβάστε. Επειδή απο το Οκτώβριο που παρέλαβα το δίπλωμα, να ρωτήσετε τον ασφαλιστή σας εάν πρέπει να δηλωθεί ως νέα οδηγός. Πρωσωπικά στην ασφάλεια του Accord υπήρξε μια επιβάρυνση 10%.Είναι υποχρεωτικό για 2 χρόνια. Ευχαριστω. Υπαρχουν δυο επασφαλιστρα : 1. Για τον πρωτο χρονο κτησης διπλωματος 2. Εως ο νεος οδηγος συμπληρωσει τα 23 του χρονια Εαν δεν μπουν παλι η ασφαλεια καλυπτει αλλα εχει προστιμο νομιζω 60% στα βασικα ετησια ασφαλιστρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Χρονια πολλα !! Μολις εφτασε σπιτι !!!! Τα 4 χλμ που εκανα να το φερω μια χαρα φανηκε . Το εκλεισα το καπω που φαινεται ανοιχτο . Το αυτοκολητο του εμπορου πως βγαινει ? Που μπορω να βρω ελληνικο manual ? Ειναι του 2007 Το radiocd τι μαρκα ειναι και υπαρχει manual και για αυτο ? Λαστιχα 50η εβδομαδα του 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Γιαννη υγεια και χρονια πολλα! Καλοταξιδο και απροβληματιστο.. Πιστευω αν πας σε καποια αντιπροσωπεια θα να το εχουν σε ηλεκτρονικο αρχειο pdf Αν κανεις χρηση του εσυ να μου ελεγες την καταναλωση του πχ Ψ λιτρα Χ χλμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Γιαννη υγεια και χρονια πολλα! Καλοταξιδο και απροβληματιστο.. Πιστευω αν πας σε καποια αντιπροσωπεια θα να το εχουν σε ηλεκτρονικο αρχειο pdf Αν κανεις χρηση του εσυ να μου ελεγες την καταναλωση του πχ Ψ λιτρα Χ χλμ Ευχαριστω πολυ. Μια εβδομαδα θα του κανω χρηση εγω γιατι πηγα το δικο μου CRV για φανοποιειο και θα κανει μια εβδομαδα .Αυριο θα φουλαρω και θα δουμε σε μια εβδομαδα τι καιει . Στην σελιδα της Toyota σε ελληνικα pdf εχει μονο για πιο νεα Aygo . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ενας με aygo μου ειχε οτι τον παει κοντα στα 8λ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ενας με aygo μου ειχε οτι τον παει κοντα στα 8λ! Εντος πολης καπου εκει το περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 To ράδιο είναι το 86120-0H010 Αλλιώς με μοντέλο CQ-MS0570LC άρα Panasonic. Manual υπάρχει (part1 και part2) αλλά δεν έχει και καμιά ειδική λειτουργία το tuner... Καλοτάξιδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα