Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλοτάξιδο! Χρώμα; Ευχαριστω.Γκρι μολυβι προς το μαυρο τριπορτο . Ναι δεν το πηρες ακομα; Καλοτάξιδο Οχι στις 31/3 που θα μπουν στην μισθοδοσια μου τα χρηματα απο το δανειο απο την εταιρια που δουλευω θα το παρω . Για την μικρη κορη ειναι και αρχιζω ψαξιμο για μαθηματα οδηγησης.Ναι ξερω...Πρωτα το σαμαρι και μετα ...τον γαϊδαρο . 1
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω.Γκρι μολυβι προς το μαυρο τριπορτο . Οχι στις 31/3 που θα μπουν στην μισθοδοσια μου τα χρηματα απο το δανειο απο την εταιρια που δουλευω θα το παρω . Για την μικρη κορη ειναι και αρχιζω ψαξιμο για μαθηματα οδηγησης.Ναι ξερω...Πρωτα το σαμαρι και μετα ...τον γαϊδαρο . Δεν έχει δίπλωμα;! Γιατί το βιάστηκες τόσο τότε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει δίπλωμα;! Γιατί το βιάστηκες τόσο τότε; Υπαρχει καποιος λογος που δεν μπορω να αναφερω εδω . 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μην ειδες αλλο και παρεις αλλο αμαξι, πανε καλου κακου βγαλε φωτο, γραψε αριθμο πλαισιο κλπ, ποτε δεν ξερεις 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εχω λαβει τα μετρα μου.....Ακομα και φωτογραφια τα διανυθεντα χλμ εχω βγαλει και την πινακιδα κυκλοφοριας Επειδη ο τροπος που παιρνω το δανειο ειναι ιδιορυθμος και δεν ειναι του παροντος το αυτοκινητο θα ειναι στο ονομα μου απο Δευτερα και στις 31/3 που θα δωσω τα υπολοιπα θα το παρω. Εχουμε κανει ιδιωτικο συμφωνητικο .
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Με Το καλο , καλοτάξιδο ! Ευχαριστω πολυ ...Συνηθισμενος να οδηγω μικρομεσαιου και σχετικα μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα (1300-2000 κυβικα) θα ειναι η πρωτη φορα που θα δοκιμασω 1000αρακι . Εξαιρεση το Φιατακι 850 που εκανα μαθηματα οδηγησης πριν πολλες δεκαετιες.
margaritagr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εγω οδηγησα καλοκαιρι σε νησι 1000 punto δεκαετίας περιπου και νοσταλγούσα το κλιο μου, δε πηγαινε μια στις ανηφόρες. Καλα με κλιματισμό τερμάτιζε και στην ευθεια. Παντως νταξει τη δουλειά του την εκανε Αυτα τωρα ειναι πιο μικρα αμαξια και τα κυβικά ανταποκρίνονται καλα. Κι η φιλη μου με τον αντιστοιχο Γάλλο μια χαρα τα παει
dimitrisOP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά θα είναι το 1000αρακι για πρώτο είναι λίγο αδύναμο άλλα οκ Εγω οδηγησα καλοκαιρι σε νησι 1000 punto δεκαετίας περιπου και νοσταλγούσα το κλιο μου, δε πηγαινε μια στις ανηφόρες. Καλα με κλιματισμό τερμάτιζε και στην ευθεια. Παντως νταξει τη δουλειά του την εκανεΑυτα τωρα ειναι πιο μικρα αμαξια και τα κυβικά ανταποκρίνονται καλα. Κι η φιλη μου με τον αντιστοιχο Γάλλο μια χαρα τα παει Το είχα για ένα διάστημα το 1.1..... το πόδι πάντα κολλημένο στο πάτωμα...γιατι αλλιως δεν
margaritagr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ετσι.... Κ οταν σηκωνε τριτη καναμε παρτυ χαχαχα
dimitrisOP Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Και το συμπάθησα...κακώς έπρεπε να είχα πάρει το 2.0
lary7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Γιαννη καλοριζικο και καλες βολτες. Προσεχε γιατι θα το συνηθισεις και μετα δεν θα θες να το δωσεις στην κορη σου... Στην αρχη θα σου φανει λιγο περιεργο το ABS, σαν να μην θελει να σταματησει το αμαξι, ειναι θεμα συνηθειας. 130κ δεν ειναι πολλα, καλη συντηρηση και καλα λαδακια και δεν θα εχεις θεμα. Τσεκαρε και το AC καπια στιγμη, εμας μετα απο 7 χρονια ειχε χασει καποια υγρα και ειχε πεσει σε αποδοση. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Γιαννη καλοριζικο και καλες βολτες. Προσεχε γιατι θα το συνηθισεις και μετα δεν θα θες να το δωσεις στην κορη σου... Στην αρχη θα σου φανει λιγο περιεργο το ABS, σαν να μην θελει να σταματησει το αμαξι, ειναι θεμα συνηθειας. 130κ δεν ειναι πολλα, καλη συντηρηση και καλα λαδακια και δεν θα εχεις θεμα. Τσεκαρε και το AC καπια στιγμη, εμας μετα απο 7 χρονια ειχε χασει καποια υγρα και ειχε πεσει σε αποδοση. Ευχαριστω πολυ φιλε μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα