Dare-Devil Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ο πατέρας μου πριν 3 μήνες τράκαρε σφοδρά με φορτηγό. Toyota Carina πλαγιομετωπική με φορτηγό σε επαρχιακό δρόμο . Ήταν συνοδηγός και βγαίνανε να διασχίσουν κάθετα τον επαρχιακό δρόμο και το φορτηγό που ήταν σίγουρα με 70 χλμ/ω στον επαρχιακό έσκασε απο την μεριά του συνοδηγού που ήταν ο πατέρας μου . Έγιναν όλα τόσο γρήγορα όπου ο οδηγός του φορτηγού δεν πρόλαβε ούτε να φρενάρει . Πρώτα τους χτύπησε και μετά το κατάλαβε . Ήταν πραγματικά τυχερός που τους βρήκε τελευταία στιγμή στο φτερό του αυτοκινήτου μπροστά και όχι στην πόρτα με αποτέλεσμα να την γλιτώσουν επειδή στην ουσία δεν τους βρήκε στην πόρτα και δεν τους παρέσυρε αλλά τους έφερες πάρα πολλές στροφές και σκάσαν σαν μπαλάκι οτυ πινκ πονγκ στις μπαριέρες και των 2 ρευμάτων .Αμα δεν υπήρχαν και οι μπαριέρες θα πέφταν πάνω σε δέντρα .Περιττό να πώ ότι όταν το έμαθα αρχικά λέω αυτό ήταν είναι βαριά τραυματισμένος και παίζει και να μην ζήσει και ο πατέρας μου και ο θείος μου ίσως.. Ώσπου όταν άκουσα ότι δεν έπεσε το φορτηγό επάνω στην πόρτα και ουσιαστικά δεν τους παρέσυρε αλλά τους πέταξε σαν σβούρα και "απορροφήθηκε" έτσι κατά κάποιο τρόπο η ενέργεια της κρούσης λέω ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα.Μετά μαθαίνω το εξής τραγικό (όπου τον κράζω μέχρι σήμερα τον πατέρα μου που και που) Δεν φοραγαν ζώνες . Το αμάξι βγήκε ολική . Τα καθίσματα και τα δικά τους και τα πίσω ξεκόλλησαν . Ειδικά τα πίσω τους καβάλησαν τα μπροστινά καθίσματα. Εντάξει λέω κάτι μου κρύβουν και δεν μου λένε τνη αλήθεια πόσο σοβαρό είναι και όμως ήταν ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ τυχεροί που απλά πάθαν γρατζουνιές και χτυπήματα . ΚΑΝΕΝΑ σπάσιμο καμία εσωτερικη αιμοραγία τίποτα. Νοσηλεύτηκαν ενα βράδυ προληπτικός στο νοσοκομείο και περπάταγαν κανονικά απο τα πρώτα δεύτερα που έγινε το ατύχημα . Για να καταλάβετε ο πατέρας μου απο το σοκ του βγήκε απο το αμάξι και εψαχνε στο δρόμο για το που πήγαν τα τσιγάρα .Τα κινητά τα βρήκαν έξω απο το αμάξι και απορώ επίσης που είχε στα πόδια του αλυσοπρίονο χωρίς προστατευτική θήκη λάμας .......Για όσους ξέρουν τον δρόμο μιλάω για τον δρόμο Μυκηνών-Ναυπλίου που έχουν χαθεί πολλές ζωές και οικογένειες μιας και αυτός ο δρόμος μόνο δρόμος δεν είναι . Παντού κάθετοι δρόμοι και χωματόδρομοι απο χωράφια (γιατί περνάει μέσα απο χωράφια) ελλειψη φωτισμού σε πολλά σημεία και πουθενά ανισόπεδοι κόμβοι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ο πατέρας μου πριν 3 μήνες τράκαρε σφοδρά με φορτηγό. Toyota Carina πλαγιομετωπική με φορτηγόTo carina E? Το αμαξι το γνωριζω.. Δεν εχει ασφαλεια.. Εξου και για τον ογκο που εχει ειναι τοσο ελαφρυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Great George Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και εγινε η αρχη με τα δυο μεγαλα μου πρεπει να συνεχισω και με το τριτο... Κοιταω κατι σε micra (εχω αδυναμια στα Ιαπωνικα) , C1 , Aygo κλπ .Το Smart και δεν το βρισκω σε αυτα τα λεφτα και το ...φοβαμαι.Επισης Yaris δεν βρισκω... Να μην εχει κανει πανω απο 70-80 χιλιαδες χλμ και να ειναι απο 2007 και μετα. 1000-1200 κυβικα. Καποια ιδεα?Ευχαριστω. Δυστυχώς από το 2006 και μετά τα nissan τα ευρωπαϊκά είναι Renault οπότε δεν είναι 100% Ιαπωνικό αν μπορείς ψάξε για Honda jazz βέβαια με τις δικές σου προδιαγραφές θα είναι πιο πάνω από το budget σου αλλά θα γλυτώσεις αρκετά trust me !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς από το 2006 και μετά τα nissan τα ευρωπαϊκά είναι Renault οπότε δεν είναι 100% Ιαπωνικό αν μπορείς ψάξε για Honda jazz βέβαια με τις δικές σου προδιαγραφές θα είναι πιο πάνω από το budget σου αλλά θα γλυτώσεις αρκετά trust me !!! Συμφωνω και επαυξάνω για Jazz μιας και το ειχα και με cvt κιβωτιο το 2007 αλλα και ξεφευγει σε τιμη και δεν της αρεσει και περι ορεξεως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αυτος ειναι στην Ευκαρπία? Που 9.5 οχηματα στα 10 ειναι για πεταμα? οχι στην τσιμισκη με δωδεκανησου ειναι.διπλα απο το γωνιακο ξενοδοχειο εχει το γραφειο του και παραδιπλα εχει μια αλανα με αυτοκινητα μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 κατα 90% θα ζησεις ναι. εχω πεσει με 80χλμ με μηχανη πανω σε αμαξι(βγηκε απο στοπ) και την γλιτωσα με ενα σπασμενο χερι. αν ημουν σε αμαξι δεν θα ειχα ουτε γρατζουνια. και γενικα απο αυτα που λες στο θεμα της ταχυτητας που σε σκοτωνει φαινεται οτι δεν το εχεις ψαξει και πολυ. και με 40χλμ μπορει να πεθανεις αλλα το γενικο δεν ειναι αυτο. επεσες με τη μηχανη στο αμαξι και εσυ μετα πεταξες απο πανω η εσκασες κι εσυ πανω στο αμαξι με 80χλμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το videο το έχω δει παλαιότερα . Απο τι κατάλαβα δεν του βρήκε πόδια μιας και δεν πρόλαβε να φτάσει στο κατάλληλο σημείο η μηχανή για να του τα βρει με προφυλακτήρα . Αδυνατώ να πιστέψω ότι θα έσωζε τα πόδια του. Ακόμα και έτσι όπως έγινε πραγματικά δεν ξέρω τί τύχη έχει ο συγκεκριμένος αλλά το να μην έχει πάθει τίποτα να σηκώνεται αμέσως και να περπατάει ΚΥΡΙΟΣ ....... Ασε που δεν φοράει και κράνος . Η ταχύτητα με την οποία τον χτύπησε αν έπεφτε λίγο διαφορετικά πανω στο καπό του αυτοκινήτου μπορούσε ανετα να χε χτυπήσει σοβαρά τοκεφάλι η να σπαγε κάτι . Πραγματικά ο τύπος χαίρομαι που δεν έπαθε τίποτα αλλά πρέπει να παίξει joker !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλα μην το λες. Μπορει απο το σοκ, να φωναζε, αλλα μετα να πονουσε, να λιποθυμισε, πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Και για να επανελθουμε.. Καλησπερα.Καποιος εμπορος που ειχε και Citroen C1 και Aygo και Peugeot 107 μου ειπε οτι και τα τρια εχουν ακριβως ιδια μηχανη απο ττον ιδιο κατασκευαστη και αλλαζουν το ονομα . Ναι,ιδιο κινητηρα+ιδιο σασι ακριβως,μονο τα πλαστικα αλλαζουν καπως. Και να πω 2 λογια παραπανω σε σχεση και με το ibiza που το ξερεις.Το c1 το εχει η κοπελα μου και εγω εχω ενα ibiza του 2006. 1)Παρκαρει και κινητε πολυ πιο ευκολα μεσα στην πολη,δεν υπαρχει περιπτωση να παρω το ibiza εαν θελουμε να κινηθουμε σε ωρες αιχμης.(Βεβαια το ibiza παρολο που δεν ειναι μεγαλο εχει αυξημενο κυκλο στροφης σε σχεση με το μεγεθος του-κοινως δεν "κοβει" το τιμονι.Αυτο δεν το ηξερα οταν το ειχα αγορασει και συμβαινει επειδη το βγαζανε και με τουρμπο 1.8 κινητηρα και κοψανε χωρο απο θολους και χωρο επιβατων-για αυτο και ειναι πιο στεναχωρο απο fabia/polo παρολο που εχουν το ιδιο σασι) 2)Πιθανοτατα να ειναι και πιο ευρυχωρο απο το ibiza,καθοντε ανετα 5ατομα μεσσαιου μεγεθους.Μονο μειονεκτημα το πολυ μικρο πορτμπαγκαζ,αλλα αφου εχετε και αλλα αυτοκινητα στην οικογενεια δεν πιστευω πως πρεπει να σε απασχολει. 3)Μια χαρα κινητηρας,ησυχος,δυνατος σχετικα (καλυτερος θα ελεγα απο του ibiza 1.2) και με μεση καταναλωση ~στα 5-5,5 εθνικη 4)Προσωπικα το βρισκω αρκετα ευχαριστο οδηγικα. Μειονεκτηματα Κακη ποιοτητα βαφης,ειδικα τα κοκκινα.Ξεβαφουν. Επιπλεων θελουν αλλαγη τελικου εξατμισης γιατι τρυπανε. Απαραδεκτη αντιπροσωπια(τουλαχιστων η citroen) Τελος θα προτεινα και αλλο 1 εαν θα της αρεσε ως σουλουπι-> mitsubishi colt ειτε 1.1 ειτε 1.3.Τρομερα τιμιο για τα χρηματα του,πολυμορφικο εσωτερικο(το πιο ανετο της κατηγοριας),ποιοτικο και καλοφτιαγμενο.(Εχει και το ιδιο σασι/κινητηρα με smart forfore παρολο που δεν του φαινετε) Ισως αξιζει να ριξει μια ματια και στο opel 1.2.Και αυτο καλη κατασκευη,ευρυχωρο,πιθανοτατα ο καλυτερος 1.2 της κατηγοριας/εποχης του. Πολυ "βαρετη-μαλακη" οδηγικη συμπεριφορα εαν το πιεσεις-σαφως καλυτερο ομως απο micra. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω. Για το Ibiza το 1.2 θα συμφωνησω ότι ηταν αρκετα ψοφιο αντιθετα με το 1.4 με 100 ιππους που ηταν πολύ καλο. Κι εγω θα προτιμουσα colt ή καποιο παρεμφερες αλλα περι ορεξεως... Αλλα για τα χρονια που θα το κρατησει μεχρι (ελπιζω...) να κανει οικογενεια θα κανει τοσσα λιγα χλμ οποιο και να παρει που θα αντεξει. 5.5 καταναλωση σε εθνικη δεν είναι πολα για 1000αρακι αμαξι ?Εντος πολης ποσο θα καιει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εντος δεν μπορω να σου πω γιατι μενουμε Κρητη. Αντιστοιχα και η εθνικη μας δεν ειναι "Εγνατια" η "Αττικη Οδος"(συγκεκριμενα το Ηρακλειο-Ρεθυμνο~80χλμ που το κανει σιγουρα 1-2 φορες την εβδομαδα). Ποσο πιο λιγο θα μπορουσε να καιει απο 5-5.5 εαν πηγαινεις σε σημεια 140-150?Με το ibiza 1.4 85ps μου βλεπω γυρω στο ~7,5 για την ιδια διαδρομη αλλα ισως και να πηγαινω και λιγακι γρηγοροτερα/να κανω πιο πολλες προσπερασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Εντος δεν μπορω να σου πω γιατι μενουμε Κρητη. Αντιστοιχα και η εθνικη μας δεν ειναι "Εγνατια" η "Αττικη Οδος"(συγκεκριμενα το Ηρακλειο-Ρεθυμνο~80χλμ που το κανει σιγουρα 1-2 φορες την εβδομαδα). Ποσο πιο λιγο θα μπορουσε να καιει απο 5-5.5 εαν πηγαινεις σε σημεια 140-150? 140 και 150 χλμ τα θεωρω πολλα για ένα χιλιαρακι....Τοσο και σπανια παραπανω πηγαινω εγω με 2λιτρο SUV και αν δεν ειχα βαλει υγραεριο θα ηταν σε ακινησια . . Η Αθηνα εστω και αν δεν μενω κεντρο οπου και να πας την κινηση (όχι μποτιλιάρισμα) δυσκλο να την αποφυγεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Και...το ονομα αυτου Toyota Aygo του 2008 με 130.000 χλμ (αρκετα δυστυχως) 1000 κυβικα Εδωσα σημερα προκαταβολη σε εμπορο και θα το παρω τελος Μαρτιου που θα βγει το δανειο απο την δουλεια μου με αρκετα καλους ορους 40 μηνες με επιτοκιο 1,5% Φαινεται σε πολυ καλη κατασταση .Απο οτι μου ειπε εχει καδενα και οχι ιμαντα . Τα λαστιχα ειναι του 2015 (δεν θυμαμαι εβδομαδα). Τιμη μεγαλη οπως ολα τα μικρα 4600 ευρω με την μεταβιβαση . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Έχει 130κ νταξει σιγά , μέχρι τις 300κ έχει ψωμί ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα