Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομουν με αυτα και αυτα, οτι τα φρενα αν το αμαξι ειναι σβηστο πιανουν δυο φορες στην καλυτερη.

Εχει συμβει ποτε να σβησει το αμαξι εμω πηγαινε 120+; τοτε τι γινεται; πως σταματας

Έχω ακούσει να σβήνει αμάξι εν κινήσει...πολύ επικίνδυνο! Αλήθεια πως σταματάς; Χειρόφρενο σιγά σιγά;

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεφτομουν με αυτα και αυτα, οτι τα φρενα αν το αμαξι ειναι σβηστο πιανουν δυο φορες στην καλυτερη.

Εχει συμβει ποτε να σβησει το αμαξι εμω πηγαινε 120+; τοτε τι γινεται; πως σταματας

Καρφώνεις μια 2α, κάλιο να σπάσεις μοτέρ & κιβώτιο παρά την κεφαλή σου. :P

Δημοσ.

Έχω ακούσει να σβήνει αμάξι εν κινήσει...πολύ επικίνδυνο! Αλήθεια πως σταματάς; Χειρόφρενο σιγά σιγά;

πατας φρενο, σηκωνεις απαλα το χειροφρενο πατωντας το κουμπι και κατεβαζεις ταχυτητες μεχρι δευτερα.

• Like 1
Δημοσ.

γιατί αμα σβήσει το αμάξι εν κινήση(δεν ξέρω αν γίνεται) δεν δουλεύουν τα φρένα?

δεν κατάλαβα γιατί απορείτε πως σταματάς :P

Δημοσ.

γιατί αμα σβήσει το αμάξι εν κινήση(δεν ξέρω αν γίνεται) δεν δουλεύουν τα φρένα?

δεν κατάλαβα γιατί απορείτε πως σταματάς :P

Δουλεύουν για λίγο, μέχρι να χάσει την πίεσή της η αντλία των φρένων. Πρακτικά δε σου φτάνει η πίεση για να σταματήσεις και πρέπει να κάνεις αυτό που είπε ο Ntinaras: συνδυασμός φρένου (για όσο σε βγάλει), χειροφρένου & σταδιακών κατεβασμάτων. 

Χωρίς απότομες κινήσεις (σε κανένα στάδιο) μη σου γυρίσει κάνα αμάξι απ'την άλλη. :P

• Like 2
Δημοσ.

Μου έχει σβήσει ενώ πήγαινα με 150χαω στην ιόνια οδό ... από νοθευμένο καύσιμο, και όντως φρένα 0 ενα πατημα και μετα ΓΙΟΚ άλλα να είναι καλά το αυτοκίνητο που έχει αεροδυναμική περιπτερο και σταμάτησε σιγά σιγα

Δημοσ.

Με ταχυτητα μεσα δουλευει η υποβοηθηση οσο γυρναει ο κινητηρας. Αν πατησεις συμπλεκτη βεβαια την εκατσες...

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει σβήσει ενώ πήγαινα με 150χαω στην ιόνια οδό ... από νοθευμένο καύσιμο, και όντως φρένα 0 ενα πατημα και μετα ΓΙΟΚ άλλα να είναι καλά το αυτοκίνητο που έχει αεροδυναμική περιπτερο και σταμάτησε σιγά σιγα

κλαρκ οδηγουσες? :P

Δημοσ.

Άστα να πάνε , δεν απέχει και πολύ από κλαρκ  :lol:  

Και να σας συμβεί κατι τετοιο πρώτα από όλα όχι πανικός,τσιμπάς φρένο,κατεβαζεις ταχύτητες το βγάζεις δεξιά και τελος

Δημοσ.

αν πεσεις με 100 πανω σε σταματημενο αμαξι νομιζεις οτι θα ζησεις?

Yπάρχουν πιθανότητες έστω και διασωληνομένος ή φυτό .  Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες . 

Δημοσ.

η πιεση σου φτανει για να σταματησεις αρκει να μην αφησεις το πενταλ του φρενου καθολου.δηλαδη να το εχεις πατημενο και σταδιακα να το πατας πιο πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Με ταχυτητα μεσα δουλευει η υποβοηθηση οσο γυρναει ο κινητηρας. Αν πατησεις συμπλεκτη βεβαια την εκατσες...

ΣΩΣΤΟΣ..!
Δημοσ.

αν πεσεις με 100 πανω σε σταματημενο αμαξι νομιζεις οτι θα ζησεις?

κατα 90% θα ζησεις ναι. εχω πεσει με 80χλμ με μηχανη πανω σε αμαξι(βγηκε απο στοπ) και την γλιτωσα με ενα σπασμενο χερι. αν ημουν σε αμαξι δεν θα ειχα ουτε γρατζουνια. και γενικα απο αυτα που λες στο θεμα της ταχυτητας που σε σκοτωνει φαινεται οτι δεν το εχεις ψαξει και πολυ. και με 40χλμ μπορει να πεθανεις αλλα το γενικο δεν ειναι αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικα ειναι τα χιλιομετρα παιζει ρολο και το πως θα γινει το ατυχημα. εχω τρακαρει με 150 160 χιλιομετρα ειχε σκασει το λαστιχο το αμαξι επαιζε πινγκ πονγκ απο μπαρα σε μπαρα ευτυχως οι απο πισω κρατουσαν αποσταση και δε επεσαν πανω μου την γλυτωσα κυριολεκτικα χωρις γρατσουνια . Με τα ιδια χιλιομετρα εαν ηταν μετωπικη σιγουρα δεν θα εγραφα τωρα..

Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...