Προς το περιεχόμενο

Μικρο αυτοκινητο για 19χρονη μεχρι 4300 ευρω

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και εγινε η αρχη με τα δυο μεγαλα μου πρεπει να συνεχισω και με το τριτο...

Κοιταω κατι σε micra (εχω αδυναμια στα Ιαπωνικα) , C1  , Aygo   κλπ .Το Smart και δεν το βρισκω σε αυτα τα λεφτα και το ...φοβαμαι.Επισης Yaris δεν βρισκω...

Να μην εχει κανει πανω απο 70-80 χιλιαδες χλμ  και να ειναι απο 2007 και μετα.

1000-1200 κυβικα.

Καποια ιδεα?Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιάννη απο θέμα ασφαλείας χίλιες φορές το smart παρα οι κουβάδες c1, 107, aygo..! Η κατασκευή τους ειναι οτι χειρότερο εχω δει σε αυτοκίνητο...

Micra παίζουν κατα καιρούς στο νούμερο που λες πεειπου αλλα φεύγουν σε 1-2 ημέρες οποτε θελει αμεσότητα. Για Yaris το ξεχνάς, εδω πουλάνε του 2001-2 στα 3000...!

Κανένα Ibiza ίσως έβρισκες...

• Like 2

Smart μεχρι 4300 και στα στοιχεια που εδωσα δυσκολο να βρω....Το Ibiza ειναι παρα πολυ καλο στα 1400 με 100 αλογα . Το 1200αρι δεν λεει κατι και καιει παραπανω ή τα ιδια με  το 1400αρι .Τα ειχε και τα δυο ο γιος μου.

Ναι αλλα ειναι τίμιο αμαξάκι.

Smart όμως δε βρίσκεις σε αυτα τα λεφτά. Δες μηπως βρεις κανένα swift-πριν 3 χρόνια είχε σε αυτα τα λεφτά του '05... Αναλογικά πάντα πρέπει να ειναι κάπου εκει...

• Like 1

Τα μεγαλα ΤΤ και τα μικρα Aygo; Δεν σε βλεπω δικαιο Γιαννη :devil:

Κατα τα αλλα, μια χαρα ειναι τα Aygo-C1-107. Πολυ βολικα μεσα στην πολη, αξιοπιστα και οικονομικα.Βρες ενα χειροκινητο σε καλη κατασταση, να εχει ζαντες με τα φαρδια (165 νομιζω) λαστιχα και στροφομετρο, βαλε και μια μπαγαζιερα οροφης να μπορει να μεταφερει 4 ατομα και να παει καμια εκδρομη ο μικρος. Smart 2θεσιο  τι να το κανει, καλυτερα μηχανακι.

Τα μεγαλα ΤΤ και τα μικρα Aygo; Δεν σε βλεπω δικαιο Γιαννη :devil:

Κατα τα αλλα, μια χαρα ειναι τα Aygo-C1-107. Πολυ βολικα μεσα στην πολη, αξιοπιστα και οικονομικα.Βρες ενα χειροκινητο σε καλη κατασταση, να εχει ζαντες με τα φαρδια (165 νομιζω) λαστιχα και στροφομετρο, βαλε και μια μπαγαζιερα οροφης να μπορει να μεταφερει 4 ατομα και να παει καμια εκδρομη ο μικρος. Smart 2θεσιο  τι να το κανει, καλυτερα μηχανακι.

Μονο η μεγαλη κορη ξεκινησε με 206 cc L/G καινουργιο αλλα αλλα τα χρονια το 2006!!!!

Ο γιος με Ibiza 1.2 ξεκινησε.

http://www.euroncap.com/en/results/citroën/c1/15661

http://www.euroncap.com/en/results/smart/fortwo/15740

Με καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο τα τριδυμα, λιγότερο κοπανημα και υποθέτω φθηνότερη συντήρηση.

• Like 1

Δες και το 107 μπορεις να το βρεις με 4-5κ

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5957180/

Εντελως απλο αμαξακι , συμπεριφορα κουτσουρου , χαμηλα εχει δυναμη αλλα στα ψιλα ειναι ψοφιο

• Like 1

Γιάννη απο θέμα ασφαλείας χίλιες φορές το smart παρα οι κουβάδες c1, 107, aygo..! Η κατασκευή τους ειναι οτι χειρότερο εχω δει σε αυτοκίνητο...

Micra παίζουν κατα καιρούς στο νούμερο που λες πεειπου αλλα φεύγουν σε 1-2 ημέρες οποτε θελει αμεσότητα. Για Yaris το ξεχνάς, εδω πουλάνε του 2001-2 στα 3000...!

Κανένα Ibiza ίσως έβρισκες...

Είναι καλύτερο το smart από θέμα ασφάλειας;! Μου κάνει εντύπωση!

γιατι να ειναι παντα το πρωτο αμαξι καποιου απαραιτητως μικρο? δεν ειναι ευκολοδηγητα ενα π.χ. astra ? ενα focus? συν την πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια

γιατι να ειναι παντα το πρωτο αμαξι καποιου απαραιτητως μικρο? δεν ειναι ευκολοδηγητα ενα π.χ. astra ? ενα focus? συν την πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια

γιατι ειναι φθηνα , και γενικα ψαχνει απο το 2007 και μετα με χαμηλο budget  οποτε , οι επιλογες λιγοστευουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...