7nisiotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Παντως το δικό μου θέμα διορθώθηκε με σωστή απεγκατάσταση των drivers με το DDU και πέρασμα τους τελευταίους της nvidia ( 361.82 hotfix )Τελικά το ξανέκανε σήμερα και προβλέπω πρόβλημα στην οθόνη ή στο καλωδιο. Ανοιξε ο υπολογιστής, από τα ακουστικά κατάλαβα ( λόγω του ήχου - επειδή εχω βάλει να ανοίγει αμέσως το skype με το bootαρισμα ) ότι ηταν windows και η οθόνη - no signal - σαν να ήταν σβηστη. Εβγαλα το βύσμα από την κάρτα γραφικών- το ξαναέβαλα το άλλαξα θέση , τα ίδια, το έβγαλα από την οθόνη, το έβαλα ξανά και βουαλά είχα σήμα.
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 αν εχεις windows 7 μπες σε ασφαλη λειτουργια για να δεις αν θα δειχνει χωρις να φορτωσει οδηγους αλλιως βρες μια αλλη οθονη και δοκιμασε να δεις 1
7nisiotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν νομίζω να ευθύνεται το λογισμικό γιατί δεν δείχνει ούτε bios ούτε τίποτα όταν το κάνει αυτό. Παράγγειλα ξανα καλώδιο hdmi ( γιατί το προηγούμενο ηταν κοντό και το γυρισα πισω )
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ναι αν δεν δειχνει απο την αρχη τιποτα τοτε οντως δεν εχει σχεση το software η΄καλωδιο η΄οθονη 1
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 παντως κατι παρομοιο ειχα παθει πριν σχεδον 2 χρονια και επειδη μου το εκανε σπανια ειτε με μπλε οθονη ειτε ξαφνικα να σβηνει η οθονη και να πεφτει σε no signal εψαχνα τα παντα για πολυ καιρο και δεν εβρισκα τιποτα!επισης οταν ξεκιναγε το pc με ανοιχτη οθονη με ειχε στην αναμονη( οθονης) και οταν εμπαινε στα windows εδινε σημα.δηλαδη bios δεν μπορουσα να δω! το ειχα με dvi . τελικα εβαλα το vga της οθονης και δεν μου ξανα εκανε τιποτα ποτε απλα οταν παει να πεσει η οθονη σε αναμονη που την εχω στο 10λεπτο, δεν πεφτει κανονικα αλλα μου βγαζει no signal και παρα μενει αναμμενη.. εχω βολευτει ετσι πλεον ολα οκ απλα ξερω οτι εχει η οθονη μου ψιλοθεματακι. LG 23' lcd αλλα μπηκε στον 7ο χρονο της αρα κανενα παραπονο...
tommybertsen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν δε σου κανει το καλωδιακι , πας για αλλαγη οθονης, I am sorry to say!
7nisiotis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το ξαναέκανε παιδιά, δεν έχει θέμα ούτε επεξεργαστής ούτε τίποτε άλλο. Ανοίγω pc μπαίνει στα windows " no singal ", βγάζω καλώδιο ξαναβάζω, αλλάζω από dvi-d σε dvi d, τίποτε, συνδέω hdmi, μου έλεγε κάτι κουλά ότι μπαίνει σε εξοικονόμηση ενέργειας η οθόνη, δεν έδειχνε τίποτα πάλι. Κάνω restart το pc ξαναμπαίνει windows, τίποτα, συνδέω πάλι το καλώδιο hdmi-dvi, τίποτα, βγάζω το καλώδιο το βάζω στο dvi d, τίποτα, το βγάζω το βάζω στο dvi και έδειχνε. Δεν ξέρω πια τι να κάνω πραγματικά. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από 7nisiotis
7nisiotis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Οθονη; Δε ξέρω, δε μπορώ να βρω λύση, φίλο που να ασχολείται με pc εδώ δεν έχω, άλλη κάρτα γραφικών δεν έχω, ούτε άλλη οθόνη.
tommybertsen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι και ευκολο ρε μαν να σου στειλω spare οθονη που εχω και καθεται (και ξερω οτι δουλευει) , ωστε να δοκιμασεις... Μιας και δεν ειμαστε κοντα..Τι να πω γκαμωτεν. Το μονο που μπορω να σκεφτω πλεον ειναι η οθονη και οτι εχει προβλημα καποιος πυκνωτης (? ).. Ή κατι με την τροφοδοσια ή ακομη και το καλωδιο τροφοδοσιας της. Μονο με trial&error μαθαινεις τι μπορει να συμβαινει, αλλιως τρεχα-γυρευε.
7nisiotis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ισως ευθύνεται και το oc που εχω κανει στην οθονη. Απο 60-> 73 hz
La_MoRt Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να το επηρεάζει αυτό αλλά δοκίμασε να το βάλεις default να δεις πως θα συμπεριφερθεί μήπως και παρ'ελπίδα είναι η αιτία.
7nisiotis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με hdmi-> hdmi 60hz δουλεύει τέλεια η οθόνη. Με dvi-> hdmi άμα ανάψει βγάζει μωβ χρωμα και κοκκινες γραμμες.Στην οθόνη δίνει hz εκτός ορίων αναμοσβήνει και άλλα τέτοια κουλα Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από 7nisiotis
La_MoRt Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό τώρα το δοκίμασες και λειτούργησε σωστά;
7nisiotis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό τώρα το δοκίμασες και λειτούργησε σωστά;Nαι με hdmi σε hdmi λειτουργησε σωστα. Βαζω το dvi (gpu) προς hdmi(οθονη) και βγαζει ροζ χρωμα κοκκινες γραμμες και ανα δυο λεπτα αναμοσβηνειΕτσι δείχνει με dvi hdmi https://drive.google.com/file/d/0B8txFEqgs4eKTVItS2pxaDZBVHc/view?usp=docslist_api Δεξια οι κοκκινες γραμμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα