La_MoRt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αν το error ήταν 3 τότε θα στο ξανακάνει γιατί έχεις πρόβλημα στα sata, μπορεί καλώδιο, μπορεί δίσκος, μπορείς και το cd-rom σου. Καλό θα ήταν να ρίξεις ένα τσεκάρισμα να είσαι σίγουρος
7nisiotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αν το error ήταν 3 τότε θα στο ξανακάνει γιατί έχεις πρόβλημα στα sata, μπορεί καλώδιο, μπορεί δίσκος, μπορείς και το cd-rom σου. Καλό θα ήταν να ρίξεις ένα τσεκάρισμα να είσαι σίγουρος CD rom, δεν εχω. Θα αλλαξω σατα για αρχη.
grigoros36 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τα δεκαρια αν τα εκανες με καθαρη εγκατασταση δε θα επρεπε να εχεις κανενα προβλημα. Αν εχεις αυθεντικα και λιγοτερο απο μηνα τα 10ρια μπορεις να πας πισω με roll back απο τα 10ρια. Δεν εχω τα αυθεντικά 10αρια τα win 7 ult.64bit ειχα αυθεντικά και έκανα αναβάθμιση ! Λες αυτο να φταιεί ; Θα δοκιμάσω να κάνω αύριο format και θα δω τι θα γίνει!!!!
tommybertsen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν εχω τα αυθεντικά 10αρια τα win 7 ult.64bit ειχα αυθεντικά και έκανα αναβάθμιση ! Λες αυτο να φταιεί ; Θα δοκιμάσω να κάνω αύριο format και θα δω τι θα γίνει!!!! Aρα αυθεντικα ειναι και τα 10ρια σου... Αφου εκανες update. Απλα πρεπει να κανεις καθαρο install τα Windows 10 , λογικα θα ενεργοποιηθουν απο μονα τους αν εχουν ενεργοποιηθει με το update. Θα κατεβασεις απο τη microsoft το iso , θα το καψεις σε ενα DVD ή usb και θα κανεις την εγκατασταση. Ειμαστε λιγο offtopic στο θεμα του παιδιου ομως CD rom, δεν εχω. Θα αλλαξω σατα για αρχη. Μην επαναπαυεσαι στο οτι δε το ξανακανε, οπως ειπε και το παιδι παραπανω , πολυ πιθανο να ξανασυμβει. Τωρα που κανω το math, μου'ρχεται στο μυαλο το προσφατο προβλημα σου με το boot manager... Λες;; 1
7nisiotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Aρα αυθεντικα ειναι και τα 10ρια σου... Αφου εκανες update. Απλα πρεπει να κανεις καθαρο install τα Windows 10 , λογικα θα ενεργοποιηθουν απο μονα τους αν εχουν ενεργοποιηθει με το update. Θα κατεβασεις απο τη microsoft το iso , θα το καψεις σε ενα DVD ή usb και θα κανεις την εγκατασταση. Ειμαστε λιγο offtopic στο θεμα του παιδιου ομως Μην επαναπαυεσαι στο οτι δε το ξανακανε, οπως ειπε και το παιδι παραπανω , πολυ πιθανο να ξανασυμβει. Τωρα που κανω το math, μου'ρχεται στο μυαλο το προσφατο προβλημα σου με το boot manager... Λες;; Δε ξερω πάντως. Αμα το ξανακανει δε ξερω. Δεν εχω και την υπομονή καθε φορα να το φτιάχνω και 10 να χαλαει.
La_MoRt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μου έχει τύχει να φταίει καλώδιο sata και να έχω μπλε οθόνες και να μη μπορώ να βρω από τι είναι. Το ότι η μητρική σου έχει ένδειξη για error code είναι μεγάλη υπόθεση. Από εκεί έπρεπε να έχεις ξεκινήσει εκτός και αν οι controllers λίγο απίθανο τα έχουν παίξει.
tommybertsen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 http://www.tomshardware.co.uk/forum/296707-30-error-code-asrock-extreme4-gen3 Κανε ενα τσεκ και εδω
7nisiotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Θα πάρω 2 καλωδιάκια σάτα παιδια να δοκιμάσω
grigoros36 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 λοιπόν θα βάλω τα 7αρια να δω πως θα πάει αύριο και αν κάνει τα ίδια θα μετρήσω το τροφοδοτικό ! Αλλιώς πρέπει να βρω κάποιον τεχνικό να δει τι γίνεται μάλλον με την μητρική μετά
AELCharis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ποια event εμφανίζονται σαν προβλήματα ? ίσως κάτι έχουμε κοινό Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από AELCharis
La_MoRt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Να τα πάρουμε να τα πάμε που; Τι είναι αυτό που έχεις βάλει;
grigoros36 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν τελικά το pc ήρθε στα σωστά του μετά το format και με τα win7 για 2 μέρες δεν ξανάβγαλε μαύρη οθόνη και τα βίντεο & games παίζουν κανονικά με τους 15,11 driver το μόνο που με χάλασε είναι οτι μετά από τις ενημερώσεις των win, άρχισε να αργεί στην εκκίνηση και στο ίντερνετ ! Θα αφήσω τα 7άρια να δώ πως θα πάει για 2-3 μήνες και μετά αν είναι θα ξαναβάλω τα 10 ευχαριστώ για τις συμβουλές σας !!! 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Παντως το δικό μου θέμα διορθώθηκε με σωστή απεγκατάσταση των drivers με το DDU και πέρασμα τους τελευταίους της nvidia ( 361.82 hotfix )
grigoros36 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν τελικά το pc ήρθε στα σωστά του μετά το format και με τα win7 για 2 μέρες δεν ξανάβγαλε μαύρη οθόνη και τα βίντεο & games παίζουν κανονικά με τους 15,11 driver το μόνο που με χάλασε είναι οτι μετά από τις ενημερώσεις των win, άρχισε να αργεί στην εκκίνηση και στο ίντερνετ ! Θα αφήσω τα 7άρια να δώ πως θα πάει για 2-3 μήνες και μετά αν είναι θα ξαναβάλω τα 10 ευχαριστώ για τις συμβουλές σας !!! Καλησπέρα σας να ρωτήσω κάτι όσο αφορά την μητρική ! Όταν είχα τα προβλήματα με το PC είχα στείλει και mail στην MSI μήπως έφταιγε ή μητρική την έχω από το '11 , την παρασκευή μου έστειλαν απάντηση ότι και καλά φταίει η μητρική λόγω παλαιότητας έχει ασυμβατότητα λένε με την κάρτα γραφικών και την PCIe κάρτα για USB 3.0 !!! Αν και μέχρι σήμερα που γράφω το σύστημα πάει μια χαρά . Έλεγα να κοιτάξω για ποιο καινούργια μητρική αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάποια με socket 1156 έχω τον i5 660 3.33 GHZ ! ταιριάζει σε άλλο socket είπα να δω πόσο θα κοστίσει και αν συμφέρει να κάνω την αλλαγή γιατί αν είναι να αλλάξω και μητρική και CPU τότε άστα δε λέει !!
La_MoRt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ο μόνος τρόπος είναι να ψάξεις να βρεις κάτι σε μεταχειρισμένο είτε από εδώ στις αγγελίες είτε από όπου αλλού θέλεις. Δε θα βρεις στην αγορά διαθέσιμο τέτοιο socket πια και δυστυχώς δε μπορείς να βάλεις τον επεξεργαστή σου κάπου αλλού, άρα αν είναι να αλλάξεις θα πρέπει και τα 2 μαζί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα