Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά μια ζωη ημουν στην samsung και περασα μια φαση απο τα χερια μου το lg g2 -lg g3- lg g4 -flex 2 και τωρα ειμαι παλι με samsung (note edge) λογο που αλλαζω συνέχεια κινητα.. Ενα εχω να σου πω Η lg εκτος απο το lg g3 που ειχε απεσια αυτονομία και αρκετα κολληματακια τα αλλα κινητα ηταν απο τα καλυτερα.. Δεν ξερω απο το service δεν μου ετυχε τπτ αλλα η lg βγαζει κινηταρες σε πολυ καλες τιμες το flex 2 ηταν πύραυλος δεν ηξερε τι ειναι το κολλημα και οσο λενε για της θεμοκρασιες αυτο ηταν μονο στα πρωτα μοντελα.. Για το lg g4 δεν εχω κατι να πω τα λενε σε ολα τα φορουμ συνέχεια (απο τα καλύτερα και τα πιο ολοκληρωμένα κινητα της αγοράς ) Ελεγα να γυρίσω πάλι στο g4 αλλα θα περιμενω να δω μια το lg g5 Ναι βεβαια οταν αλλαζεις τα κινητα σαν τα τσιγαρα εν μερη καταλαβαινεις και ποσο βαρος εχει η γνωμη σου Τα Lg ειναι οκ κινητα απλα μετα το G2 δυστηχως το χαος. Το G2 ηταν Overall τελειο γιατι και στα χαρτια ετσι φενεται.Οθονη κατω των 5.5ιντσων,αναλυση Full Hd και 3000μπαταρια. Και μου ανεβαζει η LG,οπως και η Samsung απο το S5 στο S6,την αναλυση οθονης αλλα δεν μου ανεβαζει την μπαταρια(μαλιστα στην περιπτωση του S6 την ριξανε κιολας).Ε συγνωμη αλλα τετοιες εταιριες εχουν καταντησει μην πω καλυτερα πως...
peiraias27 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ναι βεβαια οταν αλλαζεις τα κινητα σαν τα τσιγαρα εν μερη καταλαβαινεις και ποσο βαρος εχει η γνωμη σου Τα Lg ειναι οκ κινητα απλα μετα το G2 δυστηχως το χαος. Το G2 ηταν Overall τελειο γιατι και στα χαρτια ετσι φενεται.Οθονη κατω των 5.5ιντσων,αναλυση Full Hd και 3000μπαταρια. Και μου ανεβαζει η LG,οπως και η Samsung απο το S5 στο S6,την αναλυση οθονης αλλα δεν μου ανεβαζει την μπαταρια(μαλιστα στην περιπτωση του S6 την ριξανε κιολας).Ε συγνωμη αλλα τετοιες εταιριες εχουν καταντησει μην πω καλυτερα πως... Κοιτα να δεις ακριβώς επειδή αλλάζω τα κινητα σαν τα τσιγαρα ασε να ξερω λιγα παραπανω πράγματα απο εναν που εχει τρελα μονο με μια εταιρεια οπως (lg-samsung κτλ) Η samsung θα φτασουμε στο s10 και ακομα δεν θα εχει φτιάξει το θεμα της διαχείρισης της ραμ ειναι αδιανόητο να δινεις τα 800αρια για ενα κινητο που εχει αυτο το θεμα.. Και μην μου πεις υπάρχει λύση και αλλα κουλα για ροοτ
kostas12ldb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι από την ΕλΤζι, το μοναδικό πατατο-τηλέφωνο που πέρασε από τα χέρια μου ήταν τι Τζι3. Το ΤζιΦλεξ 2 μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ, αλλά δύστυχως την εποχή που το είχα πάρει εγώ υπέφερε από το φαινόμενο "ψησταριά" του 810. Η ΕλΤζι πάντως από σέρβις παιδιά, εμένα προσωπικά, μου έχει φερθεί σπαθί, και μάλιστα την 1 φορά είχα μαμήσει με τα ίδια μου τα χεράκια την μητρική ενός Νέξους 4, και έκαναν αντικατάσταση εντός εγγύησης την ίδια μέρα και χωρίς να πουν κουβέντα! Ρισπέκτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα