trelaras22 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Αυτό τον καιρό βολεύομαι μ ένα galaxy A3 που ούτε κακό το λες, αλλα δεν με καλύπτει κι απώλυτα θα έλεγα. Και χτες που βόλταρα στο θείο μου το skroutz έπεσα πάνω σ αυτό. https://www.skroutz.gr/s/5983545/LG-G-Flex-2-16GB.html Snap 810 με τα γνωστά του θεματάκια, αλλα δεν παύει να είναι δυνατός, πολύ καλή οθόνη μιας και μ είχε εντυπωσιάσει στο παρελθόν που είχα τσεκάρει λίγο, 2 gb ram, 240 ευρώ, Κι ερωτώ, που είναι ο λάκος απ τη φάβα; Γιατί τόσο φθηνό ένα κινητό που μόλις κλείνει χρόνο κι ήταν top , τουλάχιστον στα χαρτιά όταν βγήκε; Οπότε, κι επειδή το χω προσθέσει στο καλάθι και πλησιάζω και το ταμείο χαρούμενος που τσάκωσα τέτοια ευκαιρία θα ήθελα τη γνώμη και τη συμβουλή των ειδικών, αλλα θα εκτιμούσα ακόμη περισσότερο κι ένα σχόλιο απ αυτούς που είχαν και μια Α εμπειρία απ το κινητό. Να τα δώσω και να το χω στα χεράκια μου ούτε σε μια βδομάδα, ή να καταφύγω στα γνωστά κινεζομάγαζα για κάνα xiaomi που επίσης είναι τουμπανί, αλλα με το γνωστό ρίσκο της περιορισμένης υποστήριξης/εγγύησης;
driverpit Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Xiaomi-Redmi-Note-3-16GB https://www.skroutz.gr/s/8046417/Xiaomi-Redmi-Note-3-16GB.html234.00 Meizu-MX4-Pro-16GB https://www.skroutz.gr/s/5939544/Meizu-MX4-Pro-16GB.html263.00 1
tsortis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Οι πρωτες παρτιδες ειχαν καποια θεματακια με οθονη κτλ. Το flex 2 το ειχα για 3 μηνες. Ειναι απίστευτα ομορφο κινητο αλλα αβολεφτο στην τσέπη για μενα. Ο 810 πλεων δεν εχει αυτα τα προβλήματα που ειχε στης αρχες. Το κινητο δεν ξερει τι θα πει κόλλημα. Για εμενα ειναι οτι καλυτερο στα 240 ευρο που εχει 1
dali13gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Παρ' το χωρίς 2η σκέψη. Η συσκευή σε αυτά τα χρήματα είναι ο ορισμός της ευκαιρίας. Απλά κάνουν ξεστοκάρισμα γιατί δεν πούλησε καλά και τους έμειναν πολλά κομμάτια.
heavyrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Να το παρεις ειναι οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα.
nik5163 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Να το παρεις ειναι οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα. Συμφωνώ. Πιστεύω έπεσε η τιμή γιατί θα βγουν νέα μοντέλα. Και σε άλλα κινητά έπεσε η τιμή (π.χ. G4 -100€ από τις γιορτές...).
ziaba Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 τετοιες πρεπει να ναι οι τιμες απλα λογω cc κρατησαν βεβαια τωρα σιγα σιγα θα πεσουν σε ολα αφου μπορουμε και παραγγελνουμε απο κινα πλεον
aces Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Η τιμη επεσε αφου δεν υπηρχε ζητηση κ εμειναν σε στοκ αρκετα κομματια αλλα κ επειδη βγαινουν-ανακοινωνουν καινουργιες συσκευες το 2016 2
trelaras22 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ παλικάρια μου για τις συμβουλές σας, πάω ντουγρού για αγορά. Όλα τα κινητα ρίχνουν τιμή, αλλα εδώ το χει παρακάνει, 1 gb ram να είχε ακόμη και θα μιλούσαμε για top επίπεδο σε τιμή κινέζικου, αλλα με υποστήριξη κι άμεση παράδοση.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρα κινητο ειναι ,μονο κοιτα να παρεις απο τις νεες παρτιδες Και το mx4 pro βλεπω ειναι σε πολυ καλη τιμη
trelaras22 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, αλλα πώς να το κοιτάξω αυτό;; Αμα το κινητό είναι απ τις πρώτες παρτίδες και προβληματικό εγώ μπορώ να το γνωρίζω;;
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 AN δεν κανω λαθος ειναι το serial number,τους λες να σου πουν τους πρωτους 3 αριθμους απο το serial number,απο την παρτιδα 509 κ μετα λογικα εισαι κομπλε (510-511.....) 1
The Great George Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Θα απαντήσω σαν πρώην κάτοχος G2 , JUST DO IT . Κοίτα μη φοβού γιατί μέσα από την χρήση του G2 έμεινα υπερ-ευχαριστσιμένος , στην πορεία πάνω έτυχε μια βλάβη με την οθόνη( καμμένα pixel) κάτι για το οποίο η LG χρειάστικε 5 μέρες μέχρι να μου στείλει το κινητό πίσω επισκευασμένο , αναβαθμισμένο και και διόρθωσε και κάτι μικρές φθορές στο πλαίσιο .
liverpoolman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ο μονος λογος που δεν πηγα σε αγορα ειναι οτι ειναι LG... Ωραιες συσκευες σε design τουμπανα σε χαρακτηριστικα αλλα...Το ενα που εχει φιλαρακι μου το g3 κολλαει χωρις λογο και αιτια πραγματικα..απο μπαταρια ενω θεωρητικα ειναι καλη δεν κραταει κτλ...Το lg g2 που εχει αλλο φιλαρακι ενω ηταν συσκευαρα ξαφνικα του καηκε η οθονη και το χειροτερο δεν το καλυψε η εγγυηση της απαραδεκτης lg...Ακομα και στο skroutz να δεις το λενε αυτο το προβλημα πολλοι χρηστες για lg και καμμενες οθονες... Γενικως καταλαβα οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες ειδικα το καλοκαιρι και καιγονται οθονες αλλα ειναι ντροπη...Απο αξιοπιστια δλδ μηδεν στα κινητα η lg...Εκει πιστευω οφειλεται η τιμη...και μαλλον στο ασχημο-ατσαλο οπτικα σκαρι του gflex..Οποτε σκεψου και αυτα πριν το παρεις..Αλλα πραγματικα οσοι το εχεις θα εισαι βασιλειας...οθοναρα,φωτογραφιαρες κτλ εκτος αν εχει και αυτο κολληματα γιατι ακουσα οτι υπερθερμενεται ο συγκεκριμεος επεξεργαστης
peiraias27 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά μια ζωη ημουν στην samsung και περασα μια φαση απο τα χερια μου το lg g2 -lg g3- lg g4 -flex 2 και τωρα ειμαι παλι με samsung (note edge) λογο που αλλαζω συνέχεια κινητα.. Ενα εχω να σου πω Η lg εκτος απο το lg g3 που ειχε απεσια αυτονομία και αρκετα κολληματακια τα αλλα κινητα ηταν απο τα καλυτερα.. Δεν ξερω απο το service δεν μου ετυχε τπτ αλλα η lg βγαζει κινηταρες σε πολυ καλες τιμες το flex 2 ηταν πύραυλος δεν ηξερε τι ειναι το κολλημα και οσο λενε για της θεμοκρασιες αυτο ηταν μονο στα πρωτα μοντελα.. Για το lg g4 δεν εχω κατι να πω τα λενε σε ολα τα φορουμ συνέχεια (απο τα καλύτερα και τα πιο ολοκληρωμένα κινητα της αγοράς ) Ελεγα να γυρίσω πάλι στο g4 αλλα θα περιμενω να δω μια το lg g5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα