Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανε την χαρη στον εαυτο σου (οχι οτι δεν ειναι καλο) και παρε ενα καλυτερο κουτακι π.χ. http://www.e-shop.gr/case-raijintek-arcadia-midi-tower-black-p-PER.813212, η' αυτο εχει και μερικους ανεμιστηρες προεγκατεστημενους

http://www.e-shop.gr/case-zalman-z3-plus-black-p-PER.806969

Ωραία, και μετα απο αυτό, αφού συνδέσω ολα τα αλλα το πισι λειτουργεί ε; δεν θα χρειαστώ τίποτα εξτρα;

μια "λεπτομερεια" ακομα, για να ειναι πιο ορθολογικη η συνθεση και να εχεις καποιο οφελος, σε επιδοσεις.

μνημες βαλε DDR3 2133-2400mhz. οχι 1600-1866. κι αυτο γιατι ο υψηλος χρονισμος στις μνημες, ευνοει την καρτα γραφικων του A8 7600...!!

το κουτι δεν χρειαζεται τιποτα για να λειτουργησει το συστημα. στην πισω πλευρα, εχει στανταρ ανεμιστηρα, απλα αργοτερα, με την χρηση, θα δεις αν χρειαζεσαι επιπλεον μπροστινο ανεμιστηρακι, για καλυτερη ψυξη....!!

Ωραία ωραία, σε ευχαριστώ μπρο :)
Δημοσ.

δεν νομιζω οτι θα του προσφερει τιποτα ουσιαστικο, ειδικα τη στιγμη που εχει περιορισμενο μπατζετ. ηδη κανει υπερβαση για μητρικη-επεξεργαστη-μνημες.  αν αρχισουμε, και λιγο ακομα σε κουτι, σε SSD, σε τροφοδοτικο.......θα περασει τα €400...!!

tτο Spike για τετοια συστηματα ειναι λουκουμι, πιστευω....!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, και μετα απο αυτό, αφού συνδέσω ολα τα αλλα το πισι λειτουργεί ε; δεν θα χρειαστώ τίποτα εξτρα;

Ωραία ωραία, σε ευχαριστώ μπρο :)

θα το συνδεσεις μονος σου?   

καλο ειναι να εχεις καποιον που "σκαμπαζει" μαζι, να μην κανεις καμμια πατατια...!!!

δεν ειναι και δυσκολο, αν πιανουν τα χερια σου, αλλα για πρωτη φορα, και ειδικα αφου δεν ασχολεισαι καθολου με το "σπορ", καλο ειναι να εχεις καποιον φιλο σου διπλα..!

Δημοσ.

Εφόσον θα πας με Α8, στο λέω επειδή έχω και εγώ Α8 7600 και το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι ότι καλύτερο, ΑΣΕ που το πισι σου δεν θα ζητήσει πάνω από 200W

• Like 1
Δημοσ.

θα το συνδεσεις μονος σου?

καλο ειναι να εχεις καποιον που "σκαμπαζει" μαζι, να μην κανεις καμμια πατατια...!!!

δεν ειναι και δυσκολο, αν πιανουν τα χερια σου, αλλα για πρωτη φορα, και ειδικα αφου δεν ασχολεισαι καθολου με το "σπορ", καλο ειναι να εχεις καποιον φιλο σου διπλα..!

Φυσικά ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ :P

Χαχαχ

Δημοσ.

Φυσικά ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ :P

Χαχαχ

Tότε αν δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει ή που να ξέρει να στο φτιάξει καλύτερα να πάρεις τα hardware από eshop ή visionstudio.

Εκεί όποια διαλέξεις, στα συναρμολογούν αυτοί.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή βλέπω ο καθένας λέει καλύτερα είναι να βάλεις αυτό καλύτερα εκείνο, ναι δεν διαφωνώ αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι το budget αρχίζει και ξεφεύγει και πάμε αλλού. Στην αρχή σου έκανα μια σύνθεση με τα σχεδόν πιο οικονομικά parts που βρήκα. Αν τελικά μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση στο budget τότε πες το μας ώστε να σου προτείνουμε διαφορετικά-καλύτερα parts, το λέω επειδή βλέπω πως αν πάρεις τις προτάσεις του καθένα καταλήξαμε να ανέβουμε 100+ ευρώ.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή βλέπω ο καθένας λέει καλύτερα είναι να βάλεις αυτό καλύτερα εκείνο, ναι δεν διαφωνώ αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι το budget αρχίζει και ξεφεύγει και πάμε αλλού. Στην αρχή σου έκανα μια σύνθεση με τα σχεδόν πιο οικονομικά parts που βρήκα. Αν τελικά μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση στο budget τότε πες το μας ώστε να σου προτείνουμε διαφορετικά-καλύτερα parts, το λέω επειδή βλέπω πως αν πάρεις τις προτάσεις του καθένα καταλήξαμε να ανέβουμε 100+ ευρώ.

Ναι bro μου. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς θα πρεπει να δώσω 280€

Μια χαρά ήταν η σύνθεση σου. Μια δυο αλλαγες θα γίνουν και ολα κουλ.

Θενκ γιου :)

Tότε αν δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει ή που να ξέρει να στο φτιάξει καλύτερα να πάρεις τα hardware από eshop ή visionstudio.

Εκεί όποια διαλέξεις, στα συναρμολογούν αυτοί.

Ευτυχώς έχω ενα φιλαράκι που γνωρίζει να μου τα βάλει;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...