Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας,

Εχω ενα Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580 και μου εχει σπασει η οθονη του. Αγορασα οθονη απο ebay (http://www.ebay.com/itm/Ecran-Tactile-Touch-Screen-LCD-Pour-SAMSUNG-GALAXY-TREND-PLUS-S7580-DUOS-S7582-/181917542871?var=&hash=item2a5b2169d7:m:mRclUkjPuu8MMCsI0Fw2msg) αλλα δεν δουλευε. Αυτο που μου κανει η νεα οθονη μολις αναβω το κινητο ειναι οτι δειχνει μονο μια μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα γραφωντας "Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580" και απο εκει και περα τιποτα.Δεν εχει καποιο προβλημα το κινητο γιατι bootαρει κανονικα (ακουγεται ο ηχος εκινησης) και μπαινει μεσα στο android. Δηλαδη το αφηνω για λιγο το κινητο,αναβει,παταω το power button,αναβουν τα led του digitazer αλλα η οθονη παραμενει μαυρη (για την ακριβια αναβουν λιγο τα led της πισω αλλα ουτε ιχνος απο χρωμματισμενο pixel) και ξεκλειδωνω παταω πληκτα ηχο και ακουγεται.Να σημειωσω οτι με την παλια οθονη ,την σπασμενη, δειχνει κανονικα. Δοκιμασα ενα κολπο που βρηκα στο internet ,κυριως για τις σειρες S και NOTE, οτι βγαζεις την μπαταρια και πατας για 2 λεπτα το power button αλλα τιποτα. Τι μπορει να συμβαινει,υπαρχουν ελαττωματικες,μουφα ή κατι αλλο που μπορει να συμβαινει αυτο;;

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Καμία από αυτές που βλέπεις στο eBay σε αυτή την τιμή δεν είναι αυθεντική. Όλες είναι ανακατασκευασμένες ή ιμιτασιόν. Οπότε είναι ελλατωματική. Αν και μου κάνει εντύπωση που σου δείχνει το σήμα της Samsung και μετά τίποτα. Μήπως όπως την έβαλες έγινε ζημιά στο flex που κουμπώνει πάνω στη μητρική;

Δημοσ.

Καμία από αυτές που βλέπεις στο eBay σε αυτή την τιμή δεν είναι αυθεντική. Όλες είναι ανακατασκευασμένες ή ιμιτασιόν. Οπότε είναι ελλατωματική. Αν και μου κάνει εντύπωση που σου δείχνει το σήμα της Samsung και μετά τίποτα. Μήπως όπως την έβαλες έγινε ζημιά στο flex που κουμπώνει πάνω στη μητρική;

Γεια σας,

Δεν εχει γινει ζημια γιατι του εβαλα πανω και την προηγουμενη και που ηταν σπασμενη στην κατω μερια και δουλευει το κινητο. Τωρα να εχω χαλασει εγω την καινουρια μου φενετια τελειως απιθανο.Αυτο ειναι το περιεργο οτι δειχνει μεχρι εκει και μετα τιποτα.Μηπως ειναι καμια μουφα (δεν με πειραζε το ιμιτασιον) που ειναι φτιαγμενη να δειχνει μονο αυτο και τιποτα αλλο.

ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...