Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε βρε άνθρωπε την 970a ud3p, η καλύτερη gigabyte στα λεφτά της και με 8+2 power phase και όχι 4+1 όπως η gigabyte gaming. Επίσης σε αυτά τα λεφτά μακριά από asrock και msi, χάλια vrm που συνεπάγονται υπερθέρμανση και throttling. Επειδή ξέρω πως θα ρωτήσεις για την αμέσως επόμενη giga, την 990xa ud3, καλύτερα να την αποφύγεις, έχουν κάτσει σε 4 users από εδώ ελαττωματικές και έκαναν throttling ακόμη και με στοκ 8 core fx. Πήγαινε στην 970a ud3p, είναι η πιο αξιόπιστη λύση στα λεφτά της :

http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P-rev-1-0.html

• Like 3
Δημοσ.

Την έχει ο mikeasdf αυτήν την mobo και με 8320 που κλόκαρε στα 4 ghz παρακαλώ, ναι στα 4 ghz είχε θέμα με τα vrm να καίνε. Από την άλλη ο louci4er με την 970a ud3p έχει τον 8320 4.5 με 1.42v stable χωρίς θέματα. Εγώ θα πρότεινα την 970a ud3p, είναι η μόνη giga που εδώ και αρκετά χρόνια που προτείνεται, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό και τρανό παράδειγμα αποτελεί ο louci4er με τον 8320 στα 4.5 που τον τρέχει απροβλημάτιστα. Οι επίφοβες giga είναι οι ακριβότερες 990xa ud3 rev 3.0 και οι 990fxa ud3. Για την 970a ud3p δεν έχει ακουστεί τίποτα πάντως.

Δημοσ.

Αν δεν ασχολείται με oc ας πάει σε κλειδωμένο i5 να τελειώνει, να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Zakailiou, η asrock αυτή είναι μια αναβαθμισμένη 970 fatal1ty performance ως προς την εμφάνιση, τα vrm παραμένουν το ίδιο χάλι με της fatal1ty.

Δημοσ.

Εδώ είναι οι καινούργιες σειρές ...

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/71545-amd-updates-apus-athlons-motherboards-2.html

Δεν θα διαφωνήσω @Mult1C0r3Cpu  οι περισσότερες 970-990 έχουν θέματα με προβληματικά VRM με τους 8πύρηνους .. : 

Ένα από τα καλά φθηνά Motherboard 
http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_970_gaming_motherboard_review,1.html

Αλλά , γιαυτό ρώτησα γιατί να πάει κάποιος σε AM3+ αυτή την εποχή ??? .

Ο μόνος λόγος είναι να έχει τα υπόλοιπα κομμάτια ... αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα .

• Like 2
Δημοσ.

Τότε τι να πω, έχω χάσει τον μπούσουλα με τις μητρικές αυτές πια :o, καλά που πόσταρες το λινκ palpatin  :). Ας πάει στην m5 a97 r2.0 τότε ή διαφορετικά το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πουλήσει το setup και να πάει σε κλειδωμένο i5.  Zaikailiou υπάρχει κόσμος που αν είναι ψαγμένος και ξέρει τι θέλει άνετα πάει σε am3+. Εγώ ας πούμε αν ήθελα να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, rendering, streaming και βαριές εφαρμογές και ήθελα έναν όσο το δυνατόν φθηνότερο επεξεργαστή που να τα κάνει όλα αυτά θα πήγαινα σε 8320 και μια m5 a97 r2.0. Τελικά συμπεραίνω πως οι τελευταίες σε revision gigabyte για am3+ πχ 970a ud3p / 990xa ud3 έχουν χοντρό θέμα με τα vrm, κάτι μου λέει πως θα προτείνω από εδώ και πέρα την msi 970 gaming, που φαίνεται να κλοκάρει σίγουρα από την στιγμή που θα την αγοράσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η δική μου εντύπωση είναι ότι με τους Skylake και το ελεύθερο πλέον από την μητρική OC μέσω της αναβάθμισης του bios οι διαφορές έχουν μεγαλώσει πολύ . Καλά κάνει η AMD και βγάζει κάποια πραγματάκια μέχρι τους ZEN για να κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό. 
Απλά με έναν ι3-6400 στα 4,0 ( χωρίς ζόρι ) κάνεις παπάδες χωρίς το επιπλέον κόστος των ι7 ... Ειδικά σε video editing γράφει σχεδόν τους μισούς χρόνους από έναν 8350 στα 4,5 
Ακόμα και με XEON στα 260euro πάνω σε μία φθηνή 1150 κάνεις παπάδες ... χωρίς ανάγκη σε ρεύματα και τρελές ψύξεις ... 

Μακάρι οι ZEN να πάνε το παιχνίδι 1-2 βήματα παρακάτω .

Δημοσ.

Η δική μου εντύπωση είναι ότι με τους Skylake και το ελεύθερο πλέον από την μητρική OC μέσω της αναβάθμισης του bios οι διαφορές έχουν μεγαλώσει πολύ . Καλά κάνει η AMD και βγάζει κάποια πραγματάκια μέχρι τους ZEN για να κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό. 

Απλά με έναν ι3-6400 στα 4,0 ( χωρίς ζόρι ) κάνεις παπάδες χωρίς το επιπλέον κόστος των ι7 ... Ειδικά σε video editing γράφει σχεδόν τους μισούς χρόνους από έναν 8350 στα 4,5 

Ακόμα και με XEON στα 260euro πάνω σε μία φθηνή 1150 κάνεις παπάδες ... χωρίς ανάγκη σε ρεύματα και τρελές ψύξεις ... 

Μακάρι οι ZEN να πάνε το παιχνίδι 1-2 βήματα παρακάτω .

i5 6400, i3 6400 δεν υπάρχει. Υπάρχουν βέβαια τα μειονεκτήματα ότι χάνεις την igpu και τα energy features με το oc των κλειδωμένων με custom bios σε z170, ωστόσο και πάλι η κατανάλωση είναι αρκετά χαμηλότερη από fx. Anyway, ότι τον βολεύει τον καθένα, εγώ απλά έχοντας δουλέψει fx είμαι προκατειλημμένος στο να τον αγοράσει κανείς που θέλει να ανοίγει ένα κάρο πράγματα, μιας και τον είχα δοκιμάσει για αρκετές μέρες και είχα μείνει με το τι έκανε, σε multitasking και game recording έκανε σκόνη τον 4690k στα 4.3 που είχα δοκιμάσει συγκριτικά, με τον 8320 στα 3.5 και με κλειστό turbo κιόλας.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι φυσικά ι5-6400 ορθογραφικό ήταν ... :) όποιος έχει GPU δεν τον ενδιαφέρει το αστείο κύκλωμα γραφικών της CPU που έχουν οι intel . Αν κάποιος θέλει APU ο Α10-7860κ είναι μονόδρομος σε συνδιασμό με μία νέα motherboard FM2+ στα 80 euro φτιάχνει πολύ φθηνό σύνολο με εξίσου χαμηλή κατανάλωση κάτω από 200 euro. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...