Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Oλη η περιήγηση γινεται με Gestures ταχυτατα και αλανθαστα,τεραστια γκαμα εφαρμογων απο τρια Stores,αξεπεραστο το HUB σαν κομβικο σημειο επικοινωνίας,ειδικά για τη χρηση e-mail θα νιωθεις πως "κατεβηκες απο τα δενδρα" ,τοσο απλα !cool.giflol.gif
Η ποιότητα τη συσκευης ειναι σε δυσθεώρητα επιπεδα χωρις φθηνές παραχωρήσεις,στιβαρό και πολυτελες σαν συνολο.
To φυσικο πληκτρολογιο πολυτελες και ακριβεστατο,στην αρχη σε ξενιζει,οσο το χρησιμοποιεις τοσο πιο γρηγορος κι αλανθαστος γινεσαι ενω η χρηση του σαν touchpad ειναι πρωτοτυπη και βολικοτατη σε πολλες περιπτωσεις.
Μπαταρία δε το συζητάω καν έτσι ? smile.gif
Τελος το μεγεθος του σε 10 μερες θα το εχεις συνηθίσει και θα απολαύσεις την "ιδιαίτερη" οθόνη του σε ολες τις εργασιες που θα του αναθέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι όμως τα Google services κτλ για χρήση των google εφαρμογών δουλεύουν σωστά; Τα Twitter - Facebook - instagram δουλεύουν το ίδιο σωστά με αυτά στο Android;

το σκέφτομαι κι εγώ για το silver edition 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι όμως τα Google services κτλ για χρήση των google εφαρμογών δουλεύουν σωστά; Τα Twitter - Facebook - instagram δουλεύουν το ίδιο σωστά με αυτά στο Android;

το σκέφτομαι κι εγώ για το silver edition 

Μ`αρέσουν τα blackberry να φανταστείς είχα κάποτε το storm 9500 ( χωρίς wifi  :blink:  ). Βέβαια έχουν εξελιχθεί τρελά από τότε άλλα ακόμη παραμένει ένα τηλέφωνο δύσκολης επιλογής. Το λογισμικό είναι εύκολο και από χαρακτηριστικά επίσης δυνατό, άλλα είναι και μοντέλο του 2014, εάν σκεφτείς δηλαδή πως με 140 κάτω παίρνεις το τελευταίο της LG, πάλι φθηνότερο το τελευταίο της samsung και πόσα άλλα κινέζικα με απίστευτα χαρακτηριστικά.

Οι εφαρμογές δουλεύουν απροβλημάτιστα και αν είσαι τύπος του e-mail θα το χαρείς απίστευτα. Τώρα από αυτονομία δεν μπορώ να σου πω άλλα τα blackberry εκτός από την καλή τους ποιότητα κατασκευής έχουν και καλή διάρκεια μπαταρίας.

Tώρα στο κράτημα ( πολύ τετράγωνο ρε παιδί μου ) θυμίζει lg vu και προσωπική μου γνώμη, δύσκολα συνηθίζεις κάτι τέτοιο.

Εάν το βρεις φθηνότερο ή μεταχειρισμένο τσίμπα το για δοκιμή ( χάνει αξία μεταπώλησης ), εάν έχεις το μπάτζετ τότε και δεν σε νοιάζει το ποσό πάλι κομπλέ. Εάν όμως είσαι με κάποια φράγκα και σε νοιάζει και το παραμικρό, θα έλεγα να το σκεφτείς καλά για να μην έχεις αμφιβολίες και το πουλάς και μετά θες συμπλήρωμα για κάτι ανάλογο σε χαρακτηριστικά.

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ πάντως το παρήγγειλα το silver edition και το περιμένω από μέρα σε μέρα.

Θα σας κάνω ένα mini review ...

ελπίζω να μην το μετανιώσω.... θα μου λείψει το πενάκι και οι χειρόγραφες σημειώσεις του note 4, αλλά μου έχει σπάσει και τα νεύρα κιόλας...

Δημοσ.

Τι να το κανεις το passport που συγκεκριμενα το silver edition(μου αρεσει τρελα εμφανησιακα)κοστιζει σχεδον οσο το s7 edge ή ακριβοτερα απο το S7.... Ειπαμε Blackberry αλλα οχι και ετσι με τις τιμες....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμένα πάντως μου κόστισε 320 λίρες Αγγλίας (περίπου 405 ευρώ) από clove.uk ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ λόγω ανδοκοινοτικής συναλλαγής.

Το s7 δεν είναι πιο ακριβό ???

Βελισάριε σε ευχαριστώ, πολύ καλό το Note, αλλά είχα διάφορα κολήματα και με το touchwiz και με κάποιες εφαρμογές. Ψιλοπροβληματάκια, αλλά εκνευριστικά.

Anyway, το μαθαίνω τώρα το passport, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πιο απλό τηλέφωνο, και πιο smooth.

και το hub, πολύ βολικό.

Δημοσ.

εμένα πάντως μου κόστισε 320 λίρες Αγγλίας (περίπου 405 ευρώ) από clove.uk ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ λόγω ανδοκοινοτικής συναλλαγής.

Το s7 δεν είναι πιο ακριβό ???

Βελισάριε σε ευχαριστώ, πολύ καλό το Note, αλλά είχα διάφορα κολήματα και με το touchwiz και με κάποιες εφαρμογές. Ψιλοπροβληματάκια, αλλά εκνευριστικά.

Anyway, το μαθαίνω τώρα το passport, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πιο απλό τηλέφωνο, και πιο smooth.

και το hub, πολύ βολικό.

Απο expansys που κοιταζα εγω(και τελικα εφαγα και ακυρο λογω capital για τον ιδιο λογο)ηταν ανω των 500ευρω,δεν ξερω αν αλλαξε τωρα η τιμη του.

Δημοσ.

κι εγώ σκέφτομαι το Silver edition γιατί δε μπορώ άλλο με το android όλο το πειράζω κι όλο το χαλάω και φτου κι απ την αρχή factory reset. Αλλά δε ξέρω αν θα έχει τους google και here χάρτες που χρησιμοποιώ πολύ καθώς παντού διαβάζω ότι δε δουλεύει το gps με αυτά. Επίσης λένε ότι τα 3rd party google play apps αργούν να φορτώσουν. Τέλος διαβάζω παντού πως το project blackberry OS θα σταματήσει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ειπα να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω ενα q10 και σκεφτομαι για αγορα αλλου bb αξιζει ή να μεινω με αυτο που εχω...?

http://www.mrmobi.gr/p.Blackberry-Q20-classic-QWERTY-4G-NFC-16GB-MAYRO-EU.1364504.html

http://www.mrmobi.gr/p.Blackberry-Passport-4G-QWERTY-32GB-ASPRO-EU.1123250.html

Υ.γ.Και ενα ωραιο βιντεακι παρουσιασης το silver edition...

Δημοσ.

Οσο ποιοτικα κινητα και να ειναι τα Blackberry και οσο user friendly και να ηταν το interface-os δυστυχως η ιδια η εταιρια μας προδωσε οταν αποφασισε να εγκαταληψει το Blackberry 10 os.

Η αληθεια ειναι οτι την αισθηση και την εργονομια ενος blackberry μπορεις να την αντιληφθεις μονο οταν εχεις γινει κατοχος μιας συσκευης και μετα γυρισεις σε android, οπου σου φαινεται σαν να προσπαθεις να δουλεψεις  photoshop με Pentium 386.

Παρολαυτα δυστυχως με την στροφη της εταιριας σε android και την αυτοακυρωση του σηματος κατατεθεν της (full qwerty keyboard) η εταιρια πλεον ειναι για πεταμα. Overpriced android συσκευες που πλεον δεν εχουν καμια διαφορα απο ενα φτηνοτερο samsung π.χ. μιας και ουτε το λειτουργικο ειναι διαφορετικο ουτε το design , ουτε physical keyboard εχουν (το priv δεν το θεωρω ως σοβαρη προταση μιας και για να εμφανιστει το slide qwerty το κινητο γινεται μισο μετρο).

Αρα με το blackberry OS  να παραπαιει χωρις facebook(η εφαρμογη επι της ουσιας ειναι ο browser), χωρις αξιοπιστους για την ελλαδα χαρτες( το gmaps δεν δουλευει  και το δικο του ειναι απραδεκτο , ουτε search στα ελληνικα δεν μπορεις να κανεις) και εντος ολιγου χωρις watsapp...νομιζω οτι το μονο  που μπορεις να κανεις με ενα κατα τα αλλα "smartphone" ειναι να παιρνεις τηλεφωνα και να στελνεις mail.

κριμα γιατι πραγματικα τα κινητα ηταν ενα level πανω

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω ενα q10 και σκεφτομαι για αγορα αλλου bb αξιζει ή να μεινω με αυτο που εχω...?

http://www.mrmobi.gr/p.Blackberry-Q20-classic-QWERTY-4G-NFC-16GB-MAYRO-EU.1364504.html

http://www.mrmobi.gr/p.Blackberry-Passport-4G-QWERTY-32GB-ASPRO-EU.1123250.html

Υ.γ.Και ενα ωραιο βιντεακι παρουσιασης το silver edition...

Μεινε ως εχεις ή κοιτα αλλου. Ειναι πολλα τα χρηματα κυριως για το passport και ειδικα απο αγνωστα μαγαζια(οσον αφορα το after sales support)και φυσικα μιλωντας για Rma ψαξε να δεις τι παιζει με service blackberry γιατι εμεις δεν εχουμε και κατι μου λεει οτι μαλλον εξωτερικο παει....

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες μαλλον θα το κρατησω απλα σκεψεις εκαναν και ειπα να ποσταρω για καμια γνωμη παραπανω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...