kostasfender Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μεταχειρισμένο όχι. Για να κάνω σαφέστερη την ερώτηση μου γράφω παρακάτω τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν και τις "ανησυχίες" μου πάνω στο καθένα. 1) Lenovo Vibe P1m: Με "φρενάρει" το 1GB CPU συν του οτι δεν ξέρω τι παίζει σε περίπτωση service. Ποιος και αν αναλαμβάνει. 2) Samsung Galaxy J5: Με "φρενάρει" ότι τα 2 Samsung που είχα (s3 mini & s4) μου έβγαλαν πρόβλημα με τη μπαταρία συν του ότι μετά το 6μηνο κολλούσαν και στις πιο απλές εφαρμογές. 3) LG G3S: Με "φρενάρει" η οθόνη του (χρώματα) και γενικά η ανάλυση που έχει σε σχέση με το Galaxy J5 πχ
ziaba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μεταχειρισμένο όχι. Για να κάνω σαφέστερη την ερώτηση μου γράφω παρακάτω τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν και τις "ανησυχίες" μου πάνω στο καθένα. 1) Lenovo Vibe P1m: Με "φρενάρει" το 1GB CPU συν του οτι δεν ξέρω τι παίζει σε περίπτωση service. Ποιος και αν αναλαμβάνει. 2) Samsung Galaxy J5: Με "φρενάρει" ότι τα 2 Samsung που είχα (s3 mini & s4) μου έβγαλαν πρόβλημα με τη μπαταρία συν του ότι μετά το 6μηνο κολλούσαν και στις πιο απλές εφαρμογές. 3) LG G3S: Με "φρενάρει" η οθόνη του (χρώματα) και γενικά η ανάλυση που έχει σε σχέση με το Galaxy J5 πχ αυτα ειναι low-mid μοντελα με ενα 30-40αρι πας σε περσινη ναυαρχίδα.....κανε υπομονη μαζεψε χρημα και πηγαινε σε g3-flex2-moto x2 κτλ ή παρτα μεταχειρισμενα σε αριστη κατασταση δεν εχεις να χασεις τιποτα μονο να κερδίσεις
BACK12345 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μεταχειρισμένο όχι. Για να κάνω σαφέστερη την ερώτηση μου γράφω παρακάτω τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν και τις "ανησυχίες" μου πάνω στο καθένα. 1) Lenovo Vibe P1m: Με "φρενάρει" το 1GB CPU συν του οτι δεν ξέρω τι παίζει σε περίπτωση service. Ποιος και αν αναλαμβάνει. 2) Samsung Galaxy J5: Με "φρενάρει" ότι τα 2 Samsung που είχα (s3 mini & s4) μου έβγαλαν πρόβλημα με τη μπαταρία συν του ότι μετά το 6μηνο κολλούσαν και στις πιο απλές εφαρμογές. 3) LG G3S: Με "φρενάρει" η οθόνη του (χρώματα) και γενικά η ανάλυση που έχει σε σχέση με το Galaxy J5 πχ Toλογισμικο του j5 εχει βελτιωθει κατα πολυ σε σχεση με τα παλιοτερα σαμσουνγκ, εγω ομως ακομη εχω τους ενδοιασμους μου για το ποσο futureproof ειναι . Το g3s καλυτερα βγαλτο δεν πολυλεει Για το p1m δεν εχω ιδεα...
default Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εγω θα ψηφιζα να αγορασεις το Ρ70: http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-Smartphone-P70-4G-LTE-5-IPS-16GB-13MP-4000mAh-OctaCore-DualSim-Quality-Backcover-ScreenFilm.1163482.htmlαν μπορεις φυσικα να διαθεσεις 9 επιπλεον ευρω. Στη Διαθεσιμότητα: Αναμένεται σύντομα αλλα πιστευω οτι αυτο δεν θα αποτελεσει προβλημα αφου ειναι το επισημο της Lenovo μαγαζι. Ο αδερφος μου και ενας φιλος μου εχουν το προηγουμενο μοντελο (Ρ780, το οποιο ειναι εξαιρετικο ως προς ποιοτητα κατασκευης και μπαταρια) 2 χρονια διχως κανενα προβλημα η παραπονο.
Maverickj13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι το επισημο της Lenovo. H Lenovo δεν πουλαει απευθειας, just for the record 1
Gio96 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχει 1 εβδομάδα που αγορασα το moto g 3gen απο vodafone 139 ευρώ !Λοιπόν το κινητό δεν υπαρχει για τα λεφτά του από αυτά που προτεινεις παρτο με κλειστά μάτια το 1gb δεν θα σε απασχολήσει καθόλου όπως και ή οθόνη είναι πολύ καλή !προηγουμένη συσκευή μ ήταν το lg g3 οπότε μου πήρε 2 3 μέρες να συνηθισω την οθόνη !δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά το j5 για τα αλλά ούτε καν θα αναφερθω γιατί έχω εμπειρία και από τα 3 (δεν αξίζουν )Μην τα πολυλογω παραπάνω Τσίμπα το σήμερα κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα