Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Xiaomi, Meizu κλπ υπάρχει service στην Ελλάδα σε περίπτωση που χαλάσει; Το ρωτάω εγκυκλοπαιδικά γιατί όπως ανέφερα και παραπάνω έχω καεί άσχημα από Κινεζιές. Δεν αμφιβάλλω ότι αυτά που μου προτείνατε μπορεί να είναι άλλου επιπέδου, απλώς θα προτιμήσω κάτι "εγχώριο"... Επίσης, ποια η γνώμη σας για το LG G4S;

Εγγυηση αμα τα παρεις απο Ελλαδα σε καλυπτει αλλα μαλλον πανε Κινα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγγυηση αμα τα παρεις απο Ελλαδα σε καλυπτει αλλα μαλλον πανε Κινα...

ε ναι απλα αποφευγει να κανει ολη τη διαδικασια αποστολης συσκευης απο μονος του

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια και τις απαντήσεις σας. Αποφασίσα και πήγα το πρωί σε 2-3 μεγάλα καταστήματα, είδα έπιασα και δοκίμασα διάφορες συσκευές.

Κατέληξα στα εξής και θα ήθελα τη γνώμη σας για ποιο είναι το καλύτερο.

1) Lenovo Vibe P1m

2) Lenovo A7000

3) LG G4s

4) Samsung Galaxy J5

Και τα 4 μου φάνηκαν καλά και εξωτερικά και σε ταχύτητα όπως τα δοκίμασα, αλλά φυσικά αλλιώς η δοκιμή και αλλιώς η χρήση η καθημερινή. Κλείνω προς το LG. Τι προτείνετε;

Δημοσ.

κανενα απ αυτα δες το moto g3, m2, p8 lite, redmi 3 σε 5" και m2 note σε 5.5" ολα αυτα παιζουν απο δω μεχρι 150-200ευρω

Δημοσ.

Τα lenovo εχουν μεγαλυτερη ram,μπαταρια,μνημη(16GB)

Το Lg ειναι περιπου το ιδιο με το J5.

Εκτος τους πυρινες που το Lg εχει 4+4.

Τα αρνητικα τους ειναι η μνημη(8GB)δηλαδη καθαρα 4.5GB και η μπαταρια.

Εγω λεω για το Lenovo Vibe P1m να πας.

Δημοσ.

Ήδη τα 200 είναι πολλά. Για αυτό και κουράζω με τόσες ερωτήσεις για να βρω οσο το δυνατον καλύτερο στα λιγότερα χρήματα. Καταλαβαίνω πως πλέον συσκευές όπως τα Meizu, Xiaomi κλπ προσφέρουν πολλά σε αντιστοιχία με την τιμή τους, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, θέλω να αποφύγω τέτοια brands. Ίσως είμαι λάθος αλλά είναι προσωπική άποψη.

Δημοσ.

Αυτο που γράφεις φίλε ziaba ποιο είναι; Γιατί αν εννοείς το LG G Flex 2 είναι στα 240€

σου ειπε μτχ δλδ μεταχειρισμενο

g3 - flex 2 διαφορετικα μοντελα ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...