kostasfender Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Μετά από διάφορες δοκιμές, διάφορα λειτουργικά και διάφορες συσκευές, έφτασε η ώρα να πάω σε κάτι καινούριο. Το budget που διαθέτω είναι το πολύ 200€. Λόγω του ότι έχω καιρό να ασχοληθώ με τις εξελίξεις στον χώρο των smartphones θα ζητήσω τη βοήθεια και την άποψη όποιου μπορεί να με βοηθήσει...Οι ανάγκες μου σε ότι έχουν να κάνουν με το smartphone, εκτός του προφανούς (τηλέφωνα, sms) είναι δυο. Το Internet και η πλοήγηση. Δεν παίζω παιχνίδια, σπάνια ακούω μουσική/ραδιόφωνο, φωτογραφίες βγάζω ελάχιστες και πάντα είχα τις απολύτως απαραίτητες εφαρμογές φορτωμένες. Επίσης προτιμώ οθόνες μεγάλες (5''-5,5'')Έχω καταλήξει μετά από ψάξιμο σε κάποια μοντέλα και θα ήθελα την άποψη σας σε ότι αφορά την απόδοση, την ταχύτητα, την καθαρότητα/χρώματα της οθόνης και γενικότερα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Φυσικά ενδιαφέρομαι μόνο για Android λειτουργικό.Τα "υποψήφια":1) Lenovo Vibe P1m2) Samsung Galaxy J53) LG G4c4) Sony Xperia Aqua5) Motorola Moto G (3rd Gen)Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
newsformobiles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Υποθέτω μόνο από Ελλάδα αφού δεν έχεις κανένα Xiaomi Redmi Note 2 Prime ή Redmi Note 3, σωστά!?
kostasfender Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ναι από Ελλάδα. Είχα κατά καιρούς διάφορα από έξω (Zopo, Doogee, Cubot) αλλά δεν μου βγήκε τίποτα καλό. Οπότε κατέληξα σε αυτά από ένα ψάξιμο βάσει αναγκών....
newsformobiles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ναι από Ελλάδα. Είχα κατά καιρούς διάφορα από έξω (Zopo, Doogee, Cubot) αλλά δεν μου βγήκε τίποτα καλό. Οπότε κατέληξα σε αυτά από ένα ψάξιμο βάσει αναγκών....Από τα συγκεκριμένα που αναφέρεις το πιστεύω. Xiaomi, Meizu, Huawei, Lenovo είναι άλλη κλάση, πολύ πιο πάνω από αυτά που είχες. Το Note 2 υπάρχει στο skroutz αν θέλεις να τοδεις από κοντά και να το παραγγείλεις από Κίνα.
kostasfender Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Θα το κοιτάξω. Κάποια γνώμη για τις συσκευές που έγραψα;
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Μετά από διάφορες δοκιμές, διάφορα λειτουργικά και διάφορες συσκευές, έφτασε η ώρα να πάω σε κάτι καινούριο. Το budget που διαθέτω είναι το πολύ 200€. Λόγω του ότι έχω καιρό να ασχοληθώ με τις εξελίξεις στον χώρο των smartphones θα ζητήσω τη βοήθεια και την άποψη όποιου μπορεί να με βοηθήσει... Οι ανάγκες μου σε ότι έχουν να κάνουν με το smartphone, εκτός του προφανούς (τηλέφωνα, sms) είναι δυο. Το Internet και η πλοήγηση. Δεν παίζω παιχνίδια, σπάνια ακούω μουσική/ραδιόφωνο, φωτογραφίες βγάζω ελάχιστες και πάντα είχα τις απολύτως απαραίτητες εφαρμογές φορτωμένες. Επίσης προτιμώ οθόνες μεγάλες (5''-5,5'') Έχω καταλήξει μετά από ψάξιμο σε κάποια μοντέλα και θα ήθελα την άποψη σας σε ότι αφορά την απόδοση, την ταχύτητα, την καθαρότητα/χρώματα της οθόνης και γενικότερα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Φυσικά ενδιαφέρομαι μόνο για Android λειτουργικό. Τα "υποψήφια": 1) Lenovo Vibe P1m 2) Samsung Galaxy J5 3) LG G4c 4) Sony Xperia Aqua 5) Motorola Moto G (3rd Gen) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μeizu M2 Note(16GB) Huawei P8 Lite(16GB) Huawei Ascend G7(16GB) Motorola Moto G 3rd gen(16GB) Samsung Galaxy A5(16GB) Βαλε και αυτα να τα δεις...
TheAccountant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα "υποψήφια": 1) Lenovo Vibe P1m 2) Samsung Galaxy J5 3) LG G4c 4) Sony Xperia Aqua 5) Motorola Moto G (3rd Gen) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Θα προτιμούσα να μην έχω τηλέφωνο αν αυτές θα ταν οι επιλογές μου. Κατανοητο οτι θέλεις να αποφυγεις άθλιες κινεζιές... γιατι απλά ειναι αθλια. Δεν θα βάλουμε ομως στον ορο "κινεζια" ουτε Meizu ουτε Xiaomi. Αυτοί ειναι πολυ σοβαροι κατασκευαστές με αξιώσεις και ανταγωνιστικοι των παλιών παικτών στην πιάτσα. Προσωπικά εχω δει Xiaomi Redmi Note 2 και M1 Note (το οποιο και εχω εδω και κανα χρονο). Απο την παραπάνω λίστα ειναι σαφώς ποιοτικότερα και δυνατότερα. Και με ποιο ενεργό support απο τις εταιρίες τους. Προτασή μου επειδή δεν θες να έχεις να κάνεις με αγορές απο Κινα (αν κατάλαβα σωστά) να ψωνίσεις το Meizu M2 Note το οποίο εισάγεται επισημα στην χώρα μας και θα έχεις εγγύηση κανονικά. Η τιμή ειναι στο budget σου.
heavyrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Απ αυτα που εχεις στη λιστα βγαλε το lenovo το lg και το sony. Την καλυτερη οθονη (αλλα και καμερα) μιας και ρωτας θα την βρεις στο J5 και στο Α5 (ελαχιστα πανω του budget σου στα 215€). Εγω ως πρωτη επιλογη θα παιρνα το meizu m2 note στα 180€ με 5.5αρα fhd οθονη, 2 γιγα ραμ και πανεμορφο σχεδιασμο και υπερεχει ολων των αλλων τεχνικως. Μετα θα κοιταγα τα samsung
kostasfender Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Σε Xiaomi, Meizu κλπ υπάρχει service στην Ελλάδα σε περίπτωση που χαλάσει; Το ρωτάω εγκυκλοπαιδικά γιατί όπως ανέφερα και παραπάνω έχω καεί άσχημα από Κινεζιές. Δεν αμφιβάλλω ότι αυτά που μου προτείνατε μπορεί να είναι άλλου επιπέδου, απλώς θα προτιμήσω κάτι "εγχώριο"... Επίσης, ποια η γνώμη σας για το LG G4S;
Fronimitis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης, ποια η γνώμη σας για το LG G4S; Αν σ'αρεσουν τα lags και τα κολληματα ειναι καλη ευκαιρια… Αν φοβασαι καποιο Κινεζικο λογω εγγυησης,ριξε μια ματια στο Samsung J5 ή στο moto G. 1
newsformobiles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Σε Xiaomi, Meizu κλπ υπάρχει service στην Ελλάδα σε περίπτωση που χαλάσει; Το ρωτάω εγκυκλοπαιδικά γιατί όπως ανέφερα και παραπάνω έχω καεί άσχημα από Κινεζιές. Δεν αμφιβάλλω ότι αυτά που μου προτείνατε μπορεί να είναι άλλου επιπέδου, απλώς θα προτιμήσω κάτι "εγχώριο"... Επίσης, ποια η γνώμη σας για το LG G4S;Επίσημο service όχι, αλλά υπάρχει μία πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα να σε βοηθήσει, στα Xiaomi.
kostasfender Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Άρα ουσιαστικά έτσι όπως φαίνεται μονόδρομος η Κίνα....
dali13gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε το Galaxy A5 (το περσινό). Εκτός από την ποιότητα κατασκευής που είναι κορυφαία, έχει υπέροχη οθόνη και πάρα πολύ καλή αυτονομία, παρά τα μόλις 2300mAh μπαταρία. Μου βγάζει 5+ ώρες οθόνη με 2 λογαριασμούς Gmail και άλλους 2 IMAP mail να συγχρονίζουν συνέχεια, πολύ Facebook και browsing και αρκετά παιχνιδάκια για να περνάει η ώρα. Και είναι και ταχύτατο. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο Touchwiz η Samsung.
newsformobiles Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Προτείνω το Moto G.Με το 1GB Ram!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα