stoner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μου έδωσε ο αδερφός μου ένα macbook το οποίο δεν ανοίγει καν. Πατάς το κουμπί, καμία ανταπόκριση ούτε θόρυβο. Γενικά από mac δεν έχω ιδέα μόνο με υπολογιστές (σταθερούς) έχω ασχολήθει και μπορώ να κάνω κάποια βασικά. Τι να κάνω; Να προσπαθήσω να το φτιάξω ή να το πάω σε κανένα μαγαζί; Αν λέτε για μαγαζί, ξέρετε κανά καλό οικονομικό;
atheatos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μου έδωσε ο αδερφός μου ένα macbook το οποίο δεν ανοίγει καν. Πατάς το κουμπί, καμία ανταπόκριση ούτε θόρυβο. Γενικά από mac δεν έχω ιδέα μόνο με υπολογιστές (σταθερούς) έχω ασχολήθει και μπορώ να κάνω κάποια βασικά. Τι να κάνω; Να προσπαθήσω να το φτιάξω ή να το πάω σε κανένα μαγαζί; Αν λέτε για μαγαζί, ξέρετε κανά καλό οικονομικό; Όταν λες MacBook εννοείς το πλαστικό η το αλουμινένιο?
stoner Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Όταν λες MacBook εννοείς το πλαστικό η το αλουμινένιο? Αλουμινενιο, αλλα δεν ειναι απο τα τελευταια σιγουρα
ozelot Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το led στο σύνδεσμο του τροφοδοτικού με το μηχάνημα ανάβει και τι χρώμα έχει ; Για προσπάθησε να κάνεις ένα SMC reset, του micro processor που ελέγχει διάφορες λειτουργίες του μηχανήματος. • Σύνδεσε το μηχάνημα στο ρεύμα. • Στο αριστερό μέρος του πληκτρολογίου πάτα ταυτόχρονα τα πλήκτρα Shift-ctrl-alt και το power button για 5". • Άφησε ταυτόχρονα τα πλήκτρα και το power button. • Πάτα το power button για να ανοίξει. Επιτυχία ;.
Atsumbalos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Κατά μεγάλο ποστοστό, ο επεξεργαστής της κάρτας γραφικών έχει αποκολληθεί. Η λύση είναι reballing με εγγύηση 12μήνες και τιμή γύρω στα 180ευρώ με την συναρμολόγηση. Δες σε μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες ΜΟΝΟ που έχουν σελίδες για σχετικές πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα