Προς το περιεχόμενο

iphone 6 or iphone 6s ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι αναμεσα σε iphone 6s καινουργιο η iphone 6 128 gb μεταχειρισμενο με τα ιδια λεφτα ? 

εγώ δεν θα το συζητούσα καθόλου θα έπαιρνα το καινούριο αλλά εάν το 6s δεν σου φτάνει η μνήμη και θέλεις 128gb εάν το θες για απλή χρίση και σου φτάνουν  παρέ το iphone 6s 

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε  το θελω για χρηση φωτο κανα δυο παιχνιδακια  facebook και ξες τα σχετικα instagram skyppe messengerκαι τετοια 

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε  το θελω για χρηση φωτο κανα δυο παιχνιδακια  facebook και ξες τα σχετικα instagram skyppe messengerκαι τετοια 

Οριακά θα τα καταφέρει...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου .! Είχα το iPhone 6 16gb και πλέον έχω 6s plus 64gb .. Το θέμα της χωρητικότητας είναι καθαρά θέμα του καθενός .. Εμένα μου έφταναν κανονικά τα 16 gigs .. Εγώ βέβαια δεν βάζω ποτέ μουσική στο κινητό μου ..

Στο θέμα των συσκευών πιστεύω αξίζει άνετα το 6s . Είναι πιο γρήγορο πιο ευκίνητο και δε θα καταλάβεις και καμία σημαντική διαφορά σε σχέση με βάρος και πάχος ..

Οι κάμερες είναι σε καλύτερο επίπεδο ειδικά η μπροστινή ..στην μπροστινή έγινε ένα μεγάλο μεγάλο άλμα ..

Τέλος 3D Touch Live Photos είναι λειτουργίες που τις έμαθα και τις χρησιμοποιώ συνεχώς και βολεύουν παρά παρά πολύ !

Ξέχασα να αναφέρω πως αν θέλεις 4κ βίντεο τότε ναι δεν σου φτάνει σε καμία περίπτωση το 16gb .. Μη γελιόμαστε όμως , πόσοι από εμάς έχουμε 4κ τηλεόραση για να τα δούμε και να τα εκτιμήσουμε ;

Δημοσ.

σε βρισκω πολυ σωστο σε ολα ποσο μαλλον στο 4κ βιντεο !!! δηλαδη θα μου φτασει το 6ς !! εγω ειχα το 6αρι 16 γβ και μου εμεναν 2-3 γβ ελευθερα με αυτα που ειχα μεσα τραγουδια εικονεσ και παιχνιδια και εφαρμογες !!! για το 6ς θα ειναι το ιδιο? 

Δημοσ.

Δεν είμαι εντελώς σίγουρος αλλά περίπου 10gb πρέπει να είναι προς χρήση και στα 2..

Όλα παίζουν τον ρόλο τους . Υπάρχουν παιχνίδια με 2-3 gb υπάρχουν και ταινίες με αλλά τόσα ..εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα για άλλους είναι. No go !

Ψέματα φίλε 11.5 gb έχει ένα 6s plus που τσέκαρα

Δημοσ.

καλα ναι η κάμερα του ς δεν παίζεται σε σ΄χεση με του 6

αν και εγώ με την 6 μια χαρά είμαι

Δημοσ.

Ναι σου πω την αλήθεια ακόμα δεν την έχω τεστάρει σωστά .. Δεν έτυχε να βρω λίγο χρόνο να κάνω σύγκριση .. Πάντως με το G4 που είχα είναι αρκετά σκαλιά κάτω σε χαμηλό φωτισμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...