Προς το περιεχόμενο

Bless Online [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το bless online ανακοινώθηκε ότι θα έρθει στην ευρώπη και μάλιστα είναι σχεδόν μεταφρασμένο για αυτό. Φαίνεται πολύ αξιόλογο σαν παιχνίδι και πιστεύω θα έχει αρκετή επιτυχία. Το πιο πιθανό είναι να έχει τον ίδιο publisher με το BDO την  Daum στην ευρωπη και την αμερική.

http://bless-source.com/news/bless-is-coming-to-europe-and-north-america/

Επεξ/σία από Hykman
  • Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

το τεσταρα λιγο μου μοιάζει πολύ AION θα έλεγα στο gameplay

και δεν του φαινόταν .... βέβαια ο lazypeon @youtube είχε πει πως το gameplay του δεν είναι καθόλου καλό και δύσκολα θα αλλάξει , ας είναι και σε testing state ... έχει θέμα το core gameplay , κάπου πήρε και το μάτι μου για p2w , έδεσε το γλυκό  :lol: 

ρε τους αλήτες δεν μας σέβονται καθόλου , οι fan του single player να παίρνουν αριστουργήματα, παιχνιδάρες που λες θα έδινα άλλα τόσα και σε εμάς να πετάνε σκατά .....

ΜΑΚΑΡΙ να βγει καλό , πάντως γενικά κρατάω μικρό καλάθι με αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια 

Δημοσ.

και δεν του φαινόταν .... βέβαια ο lazypeon @youtube είχε πει πως το gameplay του δεν είναι καθόλου καλό και δύσκολα θα αλλάξει , ας είναι και σε testing state ... έχει θέμα το core gameplay , κάπου πήρε και το μάτι μου για p2w , έδεσε το γλυκό :lol:

ρε τους αλήτες δεν μας σέβονται καθόλου , οι fan του single player να παίρνουν αριστουργήματα, παιχνιδάρες που λες θα έδινα άλλα τόσα και σε εμάς να πετάνε σκατά .....

ΜΑΚΑΡΙ να βγει καλό , πάντως γενικά κρατάω μικρό καλάθι με αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια

Και εγώ δεν τρελάθηκα ούτε από τα γραφικά ούτε από το gameplay... Και ξέρουμε ότι θα το πάρει η aerial Games που είναι μάστερ σε p2w.... Απλά. Πάλι θα γίνει hype.. Βλέπω μα έχει κόσμο τον πρώτο μήνα... Και qq
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγώ δεν τρελάθηκα ούτε από τα γραφικά ούτε από το gameplay... Και ξέρουμε ότι θα το πάρει η aerial Games που είναι μάστερ σε p2w.... Απλά. Πάλι θα γίνει hype.. Βλέπω μα έχει κόσμο τον πρώτο μήνα... Και qq

aeria = καρκίνος .. απλά .. xD.. ότι ακουμπάνε του βγάζουν τα μάτια .. απο μια εποχή και μετά όποτε βλέπω aeria απλά δεν μπαίνω καν στον κόπο για dl 

Δημοσ.

και δεν του φαινόταν .... βέβαια ο lazypeon @youtube είχε πει πως το gameplay του δεν είναι καθόλου καλό και δύσκολα θα αλλάξει , ας είναι και σε testing state ... έχει θέμα το core gameplay , κάπου πήρε και το μάτι μου για p2w , έδεσε το γλυκό :lol:

Μετα το υπερτατο φιασκο του black desert θεωρω οτι δεν υπαρχει ελπιδα για τα mmo...μονο ισως παιχτει καμια ανασταση με τπτ vr και φυσικα p2p μοντελο με το μηνακι οταν κ αν γινει mainstream γιατι απο οτι φαινεται δεν παιζει σαλιο μονο απο το hc κοινο.
  • Like 1
Δημοσ.

Μετα το υπερτατο φιασκο του black desert θεωρω οτι δεν υπαρχει ελπιδα για τα mmo...μονο ισως παιχτει καμια ανασταση με τπτ vr και φυσικα p2p μοντελο με το μηνακι οταν κ αν γινει mainstream γιατι απο οτι φαινεται δεν παιζει σαλιο μονο απο το hc κοινο.

καλά το bdo κόντεψε να με κάνει να φτιάξω pc 1000+ euro , είχα φάει τρελό hype αλλα τελικά φύγανε σε άλλες υποχρεώσεις και δεν το δοκίμασα καν , χαίρομαι γιαυτό ... την απογοήτευση/letdown του archeage δεν θέλω αν την ξαναζήσω αχαχα

Δημοσ.

Το archeage για εμένα γαμαει.. Και το κατέστρεψε αποκλειστικά η trion γιατί δεν άφηνε τo concept tou παιχνιδιού με το p2w. Τ Black desert.. Γιαυτό πήρα την 1080 μου αλλά για εμένα φτάει και το παιχνίδι σαν παιχνίδι... Δνε γίνετε να έχει τόσο grind ένα Game.... Για το φιάσκο του bdo δεν τκ συζητώ καν..... Ας κάνουν ένα παιχνίδι με συνδρομή κανονικά σαν το wow. Δεν με νοιάζει αλλά να γαμαει.. Όπως λέτε ναι .. Δεν έχουμε καμία τύχη....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...