AnastMet Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδια, μετα απο αρκετο ψαξιμο και μια υπερβαση στο budget κατεληξα στο s6... Ειμαι τεομερα ευχαριστημενος ειναι πραγματικα πανεμορφο εχει οθοναρα φοοβερη καμερα και γενικα δεν εχω δει κολλημα αν και με ενοχλει ολο αυτο το bloatware της Samsung +οτι τρεχουν υπερβολικα πολλες εφαρμογες-διεργασιες στη ραμ.Απο μπαταρια ομως εχει λιγο θεμα.. καταφερα σε 2μιση ωρες απο 100% να το φτασω κατω απο 10% (αλλα σπιτι ημουν ο φορτιστης διπλα..) ομως βλεπω οτι περα απο το οτι τελειωνει γρηγορα κατεβαινει και η σταθμη ενω το κινητο απλα καθεται (το προηγουμενο κινητο μου το εβγαζα απο φορτιστη το βραδυ ξυπναγα (ακομα 100% ) και μπορει αν δεν το χρησιμοποιουσα να εμενε ετσι και μεχρι τις 10-11) Επισης αμα βαλω ultra εξοικονομιση δεν εχω δει να μου λεει πανω απο 1.5 μερα... (S5 σε φιλη που το ειχα δοκιμασει ελεγε 10 μερες περιπου..) Τι εχετε να πειτε , προτεινετε πανω σε αυτο? (κατεβασα greenify και αδρανοποιησα καμια δεκαρια εφαρμογές αλλα δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη επίδραση καθώς τρέχουν τόσες ακόμα και. .της Samsung!
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 λογικο ειναι να μην σου δειχνει πανω απο μιαμιση μερα με τη χρηση που κανεις. Ο αλγοριθμος που υπολογιζει τον υπολοιπομενο χρονο χρησης δουλευει βασει της χρησης που το κανεις, αφου οπως ειπες το στραγγιζεις σε 2μιση ωρες (πραγματικα απορω πως τα καταφερες...) λογικο ειναι να βγαζει αυτα τα αποτελεσματα. Ολα αυτα τα προγραμματα που λες απλα καταναλωνουν ακομα περισσοτερους πορους και επιβαρυνουν, εστω και ελαχιστα, το κινητο. Οσο εισαι στο σπιτι σου φανταζομαι χρησιμοποιεις το wifi οποτε βαλε στα "δικτυα τηλεφωνιας" μονο 2G ωστε να μην εχεις ασκοπη καταναλωση μπαταριας στη προσπαθεια να βρει καλυτερο σημα ( το κινητο ανα τακτα διαστηματα αν δεν εχει καλο σημα ψαχνει να συνδεθει σε καλυτερη κυψελη(κεραια) ) 2
AnastMet Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω.. και οντως δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να το υπολογιζε ετσι!αν και δεν νομιζω πως ειναι ετσι! θα προσπαθησω φυσικα να το αφησω σε υλτρα τουλαχιστον ολο το βραδυ να δω κατα ποσο θα μειωθουν οι ωρες! (παντως το σ5 το ειχε παρατημενο η φιλη μου οποτε ισως για αυτο οι 10+ μερες) ευχαριστώ.
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και ομως ετσι υπολογιζεται, για να στο λεω Αυτο ακριβως.. το ειχε παρατημενο οποτε δεν καταναλωνε αρα λογικο ειναι να εδειχνε 10 μερες (proves my point!) . Δεν θα δεις διαφορα μεσα σε μια μερα. Για να εχεις μια σωστη ενδειξη θελει μια βδομαδα να "μαθει" τις νεες σου συνηθειες χρησης.
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδια, μετα απο αρκετο ψαξιμο και μια υπερβαση στο budget κατεληξα στο s6... Ειμαι τεομερα ευχαριστημενος ειναι πραγματικα πανεμορφο εχει οθοναρα φοοβερη καμερα και γενικα δεν εχω δει κολλημα αν και με ενοχλει ολο αυτο το bloatware της Samsung +οτι τρεχουν υπερβολικα πολλες εφαρμογες-διεργασιες στη ραμ.Απο μπαταρια ομως εχει λιγο θεμα.. καταφερα σε 2μιση ωρες απο 100% να το φτασω κατω απο 10% (αλλα σπιτι ημουν ο φορτιστης διπλα..) ομως βλεπω οτι περα απο το οτι τελειωνει γρηγορα κατεβαινει και η σταθμη ενω το κινητο απλα καθεται (το προηγουμενο κινητο μου το εβγαζα απο φορτιστη το βραδυ ξυπναγα (ακομα 100% ) και μπορει αν δεν το χρησιμοποιουσα να εμενε ετσι και μεχρι τις 10-11) Επισης αμα βαλω ultra εξοικονομιση δεν εχω δει να μου λεει πανω απο 1.5 μερα... (S5 σε φιλη που το ειχα δοκιμασει ελεγε 10 μερες περιπου..) Τι εχετε να πειτε , προτεινετε πανω σε αυτο? (κατεβασα greenify και αδρανοποιησα καμια δεκαρια εφαρμογές αλλα δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη επίδραση καθώς τρέχουν τόσες ακόμα και. .της Samsung! http://www.insomnia.gr/topic/597717-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-samsung-s6/?fromsearch=1
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Με τα 2500mah μπαταρία που έχει δεν πάει πουθενά την μέρα δεν την βγάζει με τίποτα. Για μένα ένα αδιάφορο τηλέφωνο που δεν θα το κοίταγα ποτέ .
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Με τα 2500mah μπαταρία που έχει δεν πάει πουθενά την μέρα δεν την βγάζει με τίποτα. Για μένα ένα αδιάφορο τηλέφωνο που δεν θα το κοίταγα ποτέ . πολυ εποικοδομιτικο σχολιο, πληρως τεκμηριομενο και συνέβαλλε τα μέγιστα σ αυτο που ρωτησε ο TS ...
AnastMet Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/597717-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-samsung-s6/?fromsearch=1 ευχαριστω για το λινκ μονο που με το που κανεις εισαγωγη το html που εδωσε ο @dimips τα σταματαει-καταργει ολα(μεσα σε αυτο και το touchhwiz home αποτι καταλαβα και ετσι δεν ανοιγε τπτ και εκανα factory reset(απο recovery) αλλα δεν με πειραζει τιποτα δεν ειχα ακομα στο τηλ θα διαγραψω οτι "αχρηστο" υπαρχει και θα δω (λογικα θα εχει αποτελεσμα)
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστω για το λινκ μονο που με το που κανεις εισαγωγη το html που εδωσε ο @dimips τα σταματαει-καταργει ολα(μεσα σε αυτο και το touchhwiz home αποτι καταλαβα και ετσι δεν ανοιγε τπτ και εκανα factory reset(απο recovery) αλλα δεν με πειραζει τιποτα δεν ειχα ακομα στο τηλ θα διαγραψω οτι "αχρηστο" υπαρχει και θα δω (λογικα θα εχει αποτελεσμα) Για δες και πες ετσι απο περιεργια τι ποσοστα βλεπεις στη ραμ. Εγω δεν θα τα πειραζα βεβαια τα services.
AnastMet Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Για δες και πες ετσι απο περιεργια τι ποσοστα βλεπεις στη ραμ. Εγω δεν θα τα πειραζα βεβαια τα services. φιλε δεν εβαλα οσα εχει απενεργοποιησει ο φιλος απο πανω αλλα επελεξα διαγραφη ολου το bloatware και μερικα δικα μου επισης αλλα η ραμ... 750 κατι ελευθερα οποτε δεν βλεπω διαφορα στην ραμ. Λογικα μπαταρια λιγο καλυτερα θα ειναι σιγουρα(αμα κανω εκαθαριση της ραμ παει στο 1.1 Gb αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναγεμισει)
heavyrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αρα δεν κανει τιποτα απο ραμ...και ισως προκαλεσει και προβλημα στην ομαλη λειτουργια του κινητου... γνωμη μου αφαιρεσε τα ολα αυτα. Και προσπαθησε απο αλλου να κερδισεις μπαταρια...δικτυο,gps, αναενωση εφαρμογων στο υποβαθρο και συγχρονισμους
dimips Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Συγνώμη για το πρόβλημα που σου δημιούργησα ξέχασα να γραψω ότι είχα βάλει το nova launcher πρώτα. Ελπίζω να βρήκες άκρη.Επίσης σε ότι αφορά τη μπαταρία εμένα το κινητό μου είναι 6 μηνών και το μέγιστο που κρατάει η μπαταρία σε χρήση οθόνης μετα απο ολες αυτες τις παρεμβασεις είναι 5 ώρες μπορεί και λίγο παραπάνω αλλά κατά μέσο ορο 4.30-5 με μόνο wifi. Με GPS και 4g άστα. Δύο φορές τη μέρα σίγουρα το φορτιζω. Το standby του είναι καλό. Επίσης να κανείς optimization τα apps εκεί στην επιλογή μπαταρία από τις ρυθμίσεις.Οι επιδόσεις είναι κομπλέ δεν υπάρχει καθυστέρηση σε κάτι, μόνο στις κακογραμμένες εφαρμογές.Με nova launcher δεν είδα διαφορά σε ταχύτητα ή μπαταρία σε σχέση με το touchwizz που χρησιμοποιώ τώρα αλλά είδα διαφορά στο χρόνο απόκρισης του δακτυλικού. Στο nova αργούσε λιγάκι.Κάτι άλλο να κάνω για να βελτιωθεί η μπαταρία δεν υπάρχει εκτός αν αλλάξει κερνελ και Ρόμ πο δε ξέρω κατά ποσό θα είναι σταθερά.Η ram δε διορθώνεται με τίποτα. Έχω καμία 400mb ελεύθερα συνήθως αλλά με το που ανοιγεις 5η εφαρμογή να τρέχει αυτομάτως η πρώτη σταματάει. Αυτό θα το καταλάβεις αν έχεις κάποια για ραδιόφωνο εφαρμογή ανοιχτή και ανοίξεις άλλες 5 μετά θα σταματήσει να παίζει.Περιμένω την Marshmallow...
AnastMet Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 φιλε δεν πειραζει εγω φταιω που δεν κοιταξα τι ειχες κλεισει και τι οχι! Το ελπιζω και εγω να ερθει marshmallow και να φτιαξει λιγο τα πράγματα! Απο ραμ δεν εχω δει με πολλες εφαρμογες τι γινεται αλλα αμα δεν εχω ανοιχτες εφαρμογες εχει 900mb με 1 gb ελεγθερα βλεποντας βεβαια τωρα που ειναι chrome και gmail σιγουρα ανοιχτα ειναι 500κατι ελευθερα... παντως κατι ελευθερωθηκε σιγουρα με κλεισιμο 150 μην πω τι της samsung!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα