Christos52 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα eshop και για ενεργοποιηθεί η χρέωση με πιστωτική η τράπεζα ζητάει κάποιες προδιαγραφές. Πρέπει να βάλω τα λογότυπα κάποιον καρτών στο footer. Οποιος γνωρίζει από opencart παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
dominotrix Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μεσα στο ζιπ αρχειο η τραπεζα σου δινει και τα εικονιδια. Αν το διαχειριστικο δε σου δινει προσβαση να τα βαλεις μεσα απο το theme, τοτε μπορεις να τα βαλεις με κωδικα στο footer. Εχεις γνωση απο HTML να τα περασεις;
Christos52 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μεσα στο ζιπ αρχειο η τραπεζα σου δινει και τα εικονιδια. Αν το διαχειριστικο δε σου δινει προσβαση να τα βαλεις μεσα απο το theme, τοτε μπορεις να τα βαλεις με κωδικα στο footer. Εχεις γνωση απο HTML να τα περασεις; Καλησπέρα Δημήτρη και ευχαριστώ για την βοήθεια. Τα λογότυπα τα έχω λάβει με mail και το theme δεν μου δίνει την δυνατότητα να το τροποποιήσω απο το backoffice. Δεν γνωρίζω από κωδικοποίηση και για αυτό θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που γνωρίζει μιας και υπάρχουν και επιπλέον δουλειές που πρέπει να γίνουν στην Σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα