seloner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε να σε ρωτησω κατι εδω υπαρχουν οι μνημες; http://www.gskill.com/en/configurator?manu=29&chip=2484&model=2490 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω να παρω την συγκεκριμενη μητρικη και οι υποστηριζομενες ραμ απο την επισημη λιστα την asus δεν υπαρχουν στην Ελλαδα και εχω προβληματιστει λιγο.
RigasGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειπα οτι δεν δουλευουν ισα-ισα που κατεβαζω και το latency, απλα αλαξα την επιλογη σε MRC Fast Boot - Enable και κανει skip την μετρηση σε μνημες και μπαινει πολυ ποιο γρηγορα. Αν παρεις πανω απο 3000MHZ να ξερεις παιζει ρολο και σε τι κοματι επεξεργαστη θα πεσεις για να εχεις σταθεροτητα.
hariC11 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου, τι post και τι boot times έχεις τώρα με τον 850; Το post που λες οτι το έφτιαξες με το DDR Train, τι έκανες ακριβώς ;
RigasGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δεν τον εχω βαλει ακομα setup. Εβαλα enabled το MRC FAST BOOT,απο το μενου με τις ρυθμίσεις της μνημης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα