RigasGR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Σε ποιο μενου ειναι, το s3 για το hibranate ειναι παιζει ρολο στο ποστ?
hariC11 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Σε ποιο μενου ειναι, το s3 για το hibranate ειναι παιζει ρολο στο ποστ? στο site της rog το λενε οτι παιζει! Την εχεις βρει αυτην την ρυθμιση;
RigasGR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 στο site της rog το λενε οτι παιζει! Την εχεις βρει αυτην την ρυθμιση; οχι τσεκαρω στα μενου και θα ποσταρω αποτελεσματα.
RigasGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορεις πες μου σε ποιο πανελ ειναι γιατι δεν το βρισκω,ευχαριστω.
hariC11 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αν μπορεις πες μου σε ποιο πανελ ειναι γιατι δεν το βρισκω,ευχαριστω. Ουτε εγω την εχω βρει. Μαλλον δεν ειναι συμβατες οι μνημες μας. Ποιες μνημες εχεις ακριβως; F4-....?
RigasGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αυτες http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f4-3200c16d-16gvkb-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-ripjaws-v-dual-channel-kit-p-PER.557818 Παιζω 15 δευτερόλεπτα με 17 , με τον Agility 3 στα 256, στο σημερα ειναι παναργος.
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι αυτό που νομίζω είναι ένα θέμα που έχουν οι Asus όταν κάνουν boot συνήθως με hubs στα Usb. Αν στο κάνει μια φορά δε,μετά επανέρχεται μόνο με clear cmos - reset bios. κανε reset λοιπόν,και μην κάνεις boot με USB συσκευές πάνω (πλην των απαραίτητων) πολύ περισσότερο με usb hubs. Αν τελικά διαπιστώσεις και μιλάμε για το ίδιο ,ριξτους και ενα κραξιματακι στο ROG μπας κ συνέλθουν λίγο κ βγάλουν κανένα bios update. Τα τελευταία bios update το προκαλούν πιο συχνά και έντονα από τα αμέσως προηγούμενα. 1
hariC11 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ επειδή πήρα τηλέφωνο στο Support της ASUS, μου είπαν ότι οι Ripjaws V δεν είναι συμβατές ακόμα με την μητρική. Παίζουν κανονικά αλλά θέλουν περισσότερη ώρα check. Οπότε ή περιμένουμε Bios Update ή άλλες μνήμες συμβατές! Συμβατές μνήμες είναι με την μητρική μας οι Ripjaw 4 1
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 To έγραψα πιο πάνω,μπορεί να μην μιλάμε για το ίδιο, ..αλλά αν το κάνει και σ'εσενα τότε μπορείς να δοκιμάσεις την λύση που έγραψα κ να διαπιστώσεις μόνος σου περί τίνος πρόκειται. Αυτό που σου είπαν και κυρίως για τις ripjaw εμένα στα αυτιά μου μου κάνει μια εύκολη δικαιολογία μέχρι να βρουν τη λύση αν μιλούσαν για άλλες μνήμες άντε να το δεχόμουν,αλλά όπως είπα τώρα είναι πολύ εύκολο να διαπιστώσει κανείς από τι προέρχεται. 1
RigasGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον το εψαξα λιγο το θεμα. Μου βγαζει κωδικα 40,στο motherboard. Αλλα μεσα στο site της GSKILL λεει οτι ειναι συμβατες, αλλα στην ASUS εχει τις Ripjaws V σε αλλο κωδικο. Η αληθεια ειναι οτι για αυτες που ελεγε στην ASUS πηγαινα, αλλα επειδη το E-SHOP με ειχε 5 μερες σημερα ερχονται...αυριο ερχονται.... πηρα αυτες. Τελος σημερα πηρα EVO 250 και απο μια πρωτη μετρηση που εκανα με το AS-SSD εβγαλε 530 read και 503 write, οπωτε αν περασω Windows παλι την ωρα που ξεκιναει να φορτωνει 3 δευτερα σιγουρα με τα 220 read και 180 write του Agility 3 256. Δεν ειναι χαλασμενος....απλα τοτε πριν 6 χρονια ηταν F16. Τελος το DDR Train ειναι αυτο που απενεργοποιησα και εχει τρομερη διαφορα. Περιμενω να δω τι θα κανει απο θεμα BIOS η ASUS, θα φτιαξω θεμα στο ROG Forum. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 DDR training εννοείς ? πιο απ'ολα γιατί έχει 3-4 η όλα ? 1
RigasGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ολα, + ουτε καν tweak memory προφιλ, Απλα τις εχω 3200 και comand rate 1 και CAS 15 απο 16 Και πανε ετσει... 1
hariC11 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε εγω κατάλαβα το ddr train. Για κάνε μια επεξήγηση
hariC11 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον το εψαξα λιγο το θεμα. Μου βγαζει κωδικα 40,στο motherboard. Αλλα μεσα στο site της GSKILL λεει οτι ειναι συμβατες, αλλα στην ASUS εχει τις Ripjaws V σε αλλο κωδικο. Η αληθεια ειναι οτι για αυτες που ελεγε στην ASUS πηγαινα, αλλα επειδη το E-SHOP με ειχε 5 μερες σημερα ερχονται...αυριο ερχονται.... πηρα αυτες. Τελος σημερα πηρα EVO 250 και απο μια πρωτη μετρηση που εκανα με το AS-SSD εβγαλε 530 read και 503 write, οπωτε αν περασω Windows παλι την ωρα που ξεκιναει να φορτωνει 3 δευτερα σιγουρα με τα 220 read και 180 write του Agility 3 256. Δεν ειναι χαλασμενος....απλα τοτε πριν 6 χρονια ηταν F16. Τελος το DDR Train ειναι αυτο που απενεργοποιησα και εχει τρομερη διαφορα. Περιμενω να δω τι θα κανει απο θεμα BIOS η ASUS, θα φτιαξω θεμα στο ROG Forum. τι είναι το DDR Train;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα