rudolf1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα,εχω το εν λογω ρουτερ και δε ξερω πως μπορω να βαλω ρυθμισεις ωστε στο steam, που παιζω το Black ops 3 να γραφει NAT TYPE OPEN,οποιος μπορει και εχει το ιδιο ας με βοηθησει ευχαριστω.
Lolarikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κανεις port forwarding καποια ports για την εν λογω εφαρμογη. Ψαξε στο google για black ops 3. Μπορεις να τα ανοιξεις και ολα τα ports βαζοντας τον υπολογιστη σου σε dmz. Αυτο ομως δεν ειναι και τοσο ασφαλες. Το ανοιγμα dmz στο ps3 παντως,οχι μονο δεν μου εξασφαλισε open nat type που ηθελα, αλλα προκαλουσε και αποσυνδεσεις απο το δικτυο. Τωρα μιλαμε βεβαια για υπολογιστη. Αν ανοιξεις dmz κανε assign την mac address του pc σου. Αλλιως βαλε static ip στην καρτα σου και ανοιξε dmz για αυτην. Αν βαλεις την ip που ειχε παρει απο το router εκεινη την στιγμη, μπορει να εχεις θεμα γιατι το router δεν θα του δινει συνεχεια την ιδια.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 και port forward να κανει ειτε να βαλει να παιρνει την ιδια Ip με βαση την mac address ειτε static ip.κανονικα παντως δεν θα πρεπε το Dmz να σου κανει αποσυνδεσεις απο το δικτυο. επισης προσοχη στα Firewall μην κοβει καποιο Firewall κατι αφου κανεις το port forward και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν παιζεις. επισης αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια οτενετ διοτι κοβει αρκετα ports.αν το googlareis θα το δεις.δοκιμασε για αρχη port forward και αμα δεν παιξει πας σε dmz.επισης μπορει το steam να ζηταει χ ports γενικα και το παιχνιδι να ζηταει και αλλα ψ ports περα απο αυτα του steam.
rudolf1983 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια συγνωμη τη γλωσσα μιλατε δεν εχω καταλαβει τιποτα,αν μπορειται ελληνικα δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα τα δικτυου
Lolarikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε μου πες τι δεν κατάλαβες. Καταρχήν βάζεις static ip στην κάρτα σου. Σε περίπτωση που είσαι συνδεδεμένος με ethernet μπαίνεις adapter settings, ethernet και αλλάζεις τις ρυθμίσεις του ipv4 σε καρφωτές όχι auto. Το τι θα βάλεις το βλέπεις αν τρέξεις ipconfig στο cmd. Μετά μπαίνεις στο interface του router και στην επιλογή dmz πατάς on και βάζεις την ip του pc σου και λογικά θα έχεις nat type open.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια συγνωμη τη γλωσσα μιλατε δεν εχω καταλαβει τιποτα,αν μπορειται ελληνικα δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα τα δικτυου θα πρεπει να κανεις port forward. www.portforward.com .αν σε δυσκολευει να βρεις ποιες θυρες χρειαζονται τοτε η ευκολη λυση ειναι οπως ειπε ο lolarikos απο πανω να κανεις dmz που ανοιγει ολα τα ports.χανεις λιγο σε θεμα ασφαλειας αλλα λυνεις πιο ευκολα το θεμα σου . επισης αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια. https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/-/support/hot-topic/1360162;jsessionid=9C55DF4170235D40C40D9128D9AEF5F4.node4_1_OTEGR
rudolf1983 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Θα ήθελα να ευχαριστήσω το μέλος Lolarikos για τις προσωπικές του διευκρινησεις το θέμα λυθηκε
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Θα ήθελα να ευχαριστήσω το μέλος Lolarikos για τις προσωπικές του διευκρινησεις το θέμα λυθηκε καλο θα ειναι να γραφεις με ποιον τροπο λυθηκε απλα για να ξερει και ο υπολοιπος κοσμος αν διαβασει το θεμα.εκανες port forward εκανες dmz τελικα?
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 επισης στο www.portforward.com μπορει καποιος να βρει οδηγιες πως να ανοιξει Ports αλλα εχει και παρα πολλα applications που μπορει καποιος να δει ποια Ports χρειαζονται.επισης προσοχη οποιος εχει οτενετ μην τον κοβει η αυξημενη ασφαλεια.και τελευταιο.μπορει το steam να θελει τα χ Ports και το παιχνιδι να θελει τα ψ ports οποτε για να ειναι ολα σωστα να πρεπει να ανοιχτουν και τα χ και τα ψ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα