anonymouscy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω toshiba L500 και μόλις αγόρασα καινούργια τηλεόραση arielli. Προσπαθώ να ενώσω το λάπτοπ με την τηλεόραση μέσω hdmi αλλά καμία ανταπόκριση! Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά μέχρι τώρα. Πάντως το fn+f5 δεν κάνει τίποτα, δεν ξέρω γιατί! Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
David20 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα... 1) Πας στο εικονιδιο της εντασης κατω δεξια στην γραμμη εργασιων, δεξι κλικ και επιλεγεις "επιλογες ελεγχου εντασης", Φυσικα "τικαρεις" την tv και μετα κλικ στο "εφαρμογη", και κλικ στο "οκ".. 2) Κανεις το ιδιο (δεξι κλικ παλι) και πατας "συσκευες αναπαραγωγης"-"εφαρμογη"-"οκ" Δες και εδω, ειναι επισης χρησιμα αυτα που λεει : http://www.pcsteps.gr/16417-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-laptop-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/ ... Φυσικα δεν συζητω καν οτι πρεπει να δοκιμασεις σε ολες τις θυρες hdmi της tv σου ,μηπως καποια ειναι χαλασμενη και δοκιμασε και με αλλο καλωδιο hdmi επισης για να σιγουρευτεις οτι ολα ειναι οκ. 1
anonymouscy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση! Το πήρα και στον τεχνικό δεν βρήκε τίποτα οπότε πρέπει να βρω άλλη λύση. Έχω ακούσει για καλώδιο usb σε hdmi, έχει χρησιμοποιήσει κανείς; είναι η ίδια ποιότητα εικόνας;
zitsos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 δηλσδη το προβλημα ποιος το εχει η tv η το λάπτοπ για να καταλαβουμε.....!!!ο τεχνικός τη είπε?
anonymouscy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ειπε οτι παιζει να ειναι η καρτα γραφικων. Με μια αναζητηση στο google καταλαμβαινεις οτι κατι δεν παει καλα με τα satellite της toshiba, αφου παρα πολλοι αντιμετωπιζουν προβλημα με hdmi. Ποια αλλη συνδεση μου προτεινετε λοιπον;
anonymouscy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Με μια ματιά βρήκα αυτό: http://www.melodiaeshop.gr/p.Kalodio-VGA-arseniko-se-HDMI-arseniko-OEM-CB-2457.903487.html πώς πάει με το θηλυκό και το αρσενικό;
Andreasgarb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Και τον ήχο θα τον βγάζει το λαπτοπ; Το καλώδιο αυτό είναι για αναλογική έξοδο (αν κατάλαβα βέβαια καλά). vga = αναλογικό , hdmi = ψηφιακό. Χ^σε μέσα Πολυχρόνη δηλαδή. Δεν θα μεταφέρεται ήχος. Κατέβασε νεότερους drivers της κάρτας γραφικών σου. 1
anonymouscy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το εκανα αρχικα αυτο αλλα τιποτα. Περιμενω τον τεχνικο να επικοινωνησει με αντιπροσωπεια μπας και βρεθει λυση!
David20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το εκανα αρχικα αυτο αλλα τιποτα. Περιμενω τον τεχνικο να επικοινωνησει με αντιπροσωπεια μπας και βρεθει λυση! Θα σε ρωτησω : Εκανες αυτα που σε εγραψα και δεν εγινε τιποτε απολυτως; Και σε αλλη τηλεοραση ,καποιου φιλου σου ή ακομη σε δικη σου τελως παντων δοκιμασες και τιποτε δεν εγινε; Εισαι σιγουρος οτι εκανες ολοσωστα αυτα που εγραψα;
anonymouscy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ναι. Τα δοκιμασα ολα πριν το παρω στον τεχνικο!
anonymouscy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Στην αντιπροσωπεία είπαν ότι έχουν θέμα οι συνδέσεις της σειράς satellite με 32'' τηλεοράσεις (!!!!) γενικά! Ο τεχνικός μου είπε πιθανόν να μην έχει καλή τροφοδοσία το hdmi αλλά δεν αξίζει να πειράξει τη μητρική γιατί μπορεί να δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα. Οπότε...
anonymouscy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τί λέτε για αυτό; http://www.ebay.com/itm/VGA-to-HDMI-Full-HD-Video-1080P-Audio-Converter-Box-Adapter-for-PC-Laptop-DVD-TV-/361319578012?hash=item542053399c:g:xiYAAOSw~ZdVfixf ΥΓ: Το VGA είναι πολύ κατώτερης ποιότητας από hdmi σωστά; Υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης εκτός αυτών των δύο;
pontios16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί δε βάζεις VGA στην τηλεόραση και να στείλεις τον Ήχο με κανονικό JACK από την έξοδο ακουστικών? Δοκίμασες να κατεβάσεις ποιο καινούργιους drivers για την κάρτα γραφικών? Ή δοκίμασε και τους αμέσως προηγούμενους! Satelite έχω και εγώ, αλλά δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με το HDMI! Πόσα μέτρα είναι το HDMI που έβαλες και τη ποιότητας? (πάνω από 5 μέτρα θέλει καλή ποιότητα. σε κινέζικα που είχα, είχα πρόβλημα ακόμα και με 2 μέτρα καλώδια) Site: Drivers Το HDMI σε VGA από όσο ξέρω δεν δουλεύει! Το είχα δοκιμάσει πιο παλιά! Το ψηφιακό σήμα για να γίνει αναλογικό θέλει ενδιάμεσα μετατροπέα (εκτός του DVI που έχει και αναλογικό) Αν κάνω λάθος, διορθώστε με!
anonymouscy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει να κάνει με drivers το πρόβλημα αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Το καλώδιο HDMI είναι μικρό και πολύ καλής ποιότητας, αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα. Για αναλογικό σε ψηφιακό (από το λάπτοπ στην τηλεόραση) πάλι δεν γίνεται; Λες απλά να πάρω ένα VGA και ένα JACK;Δεν είναι κατώτερης ποιότητας εικόνα όμως;
pontios16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως και να μην δεις διαφορά! Δεν θα έχεις και το Input Lag με το VGA! Από τις ρυθμίσεις της κάρτα γραφικών είδες αν έχει εντοπισμό οθόνης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα