Chocobo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα.Σήμερα πρόσθεσα 2 ακόμα στικ ραμ.Σύνολο 16 4Χ4.Άρχησαν όμως ομπλέ οθόνες με errors.Έλεγε το ένα για μμνήμη και έτσι άρχησα να ελέγχω τις μνήμες.Στην αρχή τρόμαξα και λέω μήπως έκανα λάθος και έχουν κάποια διαφορά.Άλλά είναι ακριβώς ίδιο μοντέλο΄. Τις έβγαλα τις ξανάβαλα κλπ τίποτα.Reset bios default τίποτα. Άρχησα μία μία να τις κάνω έλεγχο με το memory diagnostic tool σε ένα σλότ.Όλες πέρασαν. Μετά άρχησα να δοκιμάζω τα υπόλοιπα 3 σλοτς και σε κανένα δεν έβγαλε πρόβλημα.λειτουργούν όλα άψογα οπουδήποτε μέχρι να βάλω 3 στικ όπου μετά το τέστ μου λέει πως υπάρχει κάποιο θέμα αλλά δεν μου λέει τι ακριβώς. Δεν έχω ξαναπέσει σε τέτοιο πρόβλημα και δεν μένει κάτι άλλο να κάνω τέστ :/ οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Chocobo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κανείς.? Πέρασα απο ένα pass memetest τα πάντα πάλι.Όλα τα στικ λειτουργούν σε όλα τα slots.Μέχρι 2 στικ όλα κομπλέ δεν βγάζουν κανένα θέμα πουθενά. Άπαξ και βάλω 3 ή 4 στικς όμως γεμίζει errors το memetest,σε οποιαδήποτε διάταξη(channel) οι μνήμες ελέγχθηκαν και στο νετ με τον κωδικό τους HX421C14FBK2/8 για να βεβαιωθώ για το dual channel τους. Μητρική είναι μία MSi Z170 Krait Gaming. Koντεύω να τρελαθώ ΄γιατί σκέφτομαι ότι ίσως κάτι έχει η motherboard και δεν μπορεί να δουλέψει σωστά σε 4 στικσ.
skfn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τι να πει κανεις? Εχεις το τελευταιο bios? Μπας και το ..τροφοδοτικό στο ζορι....αλλα τι ζορι απο δυο μνημες παραπανω...
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 υπάρχει περίπτωση να έχεις στραβωμένο πιν στο σοκετ της μητρικής. εαν δεν σου εινια κοπος πάρε ενα μεγενθυντικό φακό και πρόσεξε πολύ καλά τα ποδαράκια. 1
skfn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δες και εδω http://www.techpowerup.com/forums/threads/corsair-vengeance-ddr4-issues-with-msi-z107a-gaming-m7.215192/page-2 παραπλησιο θεμα.
Chocobo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Να'στε καλά.Τα πινσ είναι οκ και τα bios επίσης. Έχω απελπηστεί.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως καθώς έβγαζες τις ψύκτρες των μνημών από τα δύο αυτά στικς την άκουσε κάνα τρανζίστορ από κάποιο ραμ στικ ; Βγάλε τις δύο ψύκτρες που έβαψες άσπρες και έλεγξε εξονυχιστικά με μεγενθυτικό και καλό φωτισμό τα ραμ στικς τους, μην τυχόν κουνήθηκε κάτι. Ξέρω ακούγεται περίεργο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Chocobo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως καθώς έβγαζες τις ψύκτρες των μνημών από τα δύο αυτά στικς την άκουσε κάνα τρανζίστορ από κάποιο ραμ στικ ; Βγάλε τις δύο ψύκτρες που έβαψες άσπρες και έλεγξε εξονυχιστικά με μεγενθυτικό και καλό φωτισμό τα ραμ στικς τους, μην τυχόν κουνήθηκε κάτι. Ξέρω ακούγεται περίεργο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν έβγαλα τις ψύκτρες.Εξάλου λειτουργούν άψογα μόνες.
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Mε τις 2 παλιές έχεις και με αυτές μπλε οθόνη?
Chocobo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Mε τις 2 παλιές έχεις και με αυτές μπλε οθόνη? Με κανένα συνδιασμό από τις ραμ δεν έχω θέμα αρκεί να είναι 2 στικ.Αν βάλω οποιοδήποτε 3ο στικ βγάζει errors
planetman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε να χαλαρώσεις timings από bios ή βάλε 2Τ. Εννοείται σε στοκ ρολόγια. Το τροφοδοτικό σου επαρκεί;
Chocobo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Θα δοκιμάσω τώρα τα τιμινγκς.Το τροφοδοτικό 650 είναι αμφιβάλω αν οι ραμ τραβάνε αξιόλογο ρεύμα.
Chocobo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασα timings τίποτα.όπως και τα mhz. Έκανα φλασ bios τίποτα. Τα πουλάω και πάω για 2Χ8.Ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα