localy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα θελω να βαλω ασυρματο σε μια αιθουσα και θελω να περασω ενα καλωδιο lan και να κουμπωσω ενα poe access point. η αποσταση του modem/royter που θα κουμπωσω το lan καλωδιο ειναι γυρω στα 50 μετρα και στην αλλη μερια θα εχω το access point και τον poe injector.εχω καποιο imit λογω αποστασης στο καλωδιο?και τελος προτεινετε μου ενα καλο access point με poe και εναν poe injector,και τελος cat6 καλωδιο θα ειναι οκ ετσι? access point για χρηση 20-30 ατομων
jkoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 To Unifi της Ubiquiti. Συνοδεύεται με poe τροφοδοτικό.
kotsos72 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μια πτωση τασης θα υπαρχει σε τετοια αποσταση αλλα οχι αρκετη να σου δημιουργησει προβλημα Αν τυχον βαζεις μεγαλυτερο τροφοδοτικο Περισσοτερο επικεντρωσου στο ap να μπορει να εξυπηρετησει τοσα ατομα
Smokey Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω δοκιμάσει το ap που αναφέρθηκε στα 50 μέτρα και "έπαιξε" απροβλημάτιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα