Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παιζω κατα βαση cs:go με 65 ms. Αν κανω port forward θα χαμηλώσει? Το προτείνεται?

Ακόμη, μήμπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος :P , εχω Thomson TG585 v8 , αν δν το χει κανει κανεις βεβαια δν υπαρχει προβλημα ( εχω δει βιντς και δν εξηγουν με ακριβεια ).

PS Εχω κανει αλλαγη σε Fast Path και εχω παρει καινουργιο wifi adapter αρκετα καλο για να χω μονιμα 5 γραμμες σημα

Δημοσ.

Δοκίμασε ένα ping 200 πακέτων από τον υπολογιστή μέχρι το router να δεις μήπως χάνεις πακέτα από το wireless.

Αν ισχύει αυτό μόνη λύση θα είναι ένα powerline.

Δημοσ.

Δοκίμασε ένα ping 200 πακέτων από τον υπολογιστή μέχρι το router να δεις μήπως χάνεις πακέτα από το wireless.

δεν εχω packet loss. απλως ηθελα να ξερω αν απο ~65 που εχω τωρα, θα πεσει με το port fwd ?

Δημοσ.

Γεια σας, παιζω κατα βαση cs:go με 65 ms. Αν κανω port forward θα χαμηλώσει? Το προτείνεται?

Ακόμη, μήμπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος :P , εχω Thomson TG585 v8 , αν δν το χει κανει κανεις βεβαια δν υπαρχει προβλημα ( εχω δει βιντς και δν εξηγουν με ακριβεια ).

PS Εχω κανει αλλαγη σε Fast Path και εχω παρει καινουργιο wifi adapter αρκετα καλο για να χω μονιμα 5 γραμμες σημα

α.καλο ειναι αν το παιχνιδι ζηταει port forward να το κανεις.οδηγιες εχει στο www.portforward.com.

επισης για το v8 περνα και το τελευταιο firmware ειτε generic 8.2.7.8 ειτε της forthnet το 8.2.7.8.επισης γενικα καλο ειναι να εισαι με καλωδιο αλλα αφου παιζεις καλα με το wireless τοτε οκ.

κατα τα αλλα δεν χανεις κατι να το δεις στην πραξη αν θα παιξεις καλυτερα με port forward.χειροτερα δεν θα γινει.Fast path εχεις ηδη οποτε και απο αυτην την πλευρα εισαι μια χαρα.

γενικα δεν ειναι αν το προτεινουμε εμεις αλλα αν το ζηταει το παιχνιδι ή οχι.καποια παιχνιδια ζητανε port forward ενω αλλα ζητανε οταν στησεις εσυ server για να συνδεονται οι αλλοι σε σενα.καποια αλλαπαιχνιδια ζητανε πχ να ανοιξεις τα χ ports του steam ή του Ps4 network αλλα να ανοιξεις και του παιχνιδιου καποια συγκεκριμενα.παραπανω Info δεν ξερω.i am not an onliner gamer.port forward εχω κανει σε thomson/technicolor αλλα οχι για παιχνιδια αλλα για τορρεντ .δεν ειναι κατι δυσκολο.

υπαρχει και dmz αλλα εκει ειναι πιο δυσκολο γιατι γινεται απο το cli.οταν ειναι κονσολα καποιοι δεν κανουν Port forward αλλα ρυθμιζουν cone nat με εντολη

connection bind application=CONE(UDP) port=3478 για να εχουν nat type open

δεν εχω packet loss. απλως ηθελα να ξερω αν απο ~65 που εχω τωρα, θα πεσει με το port fwd ?

δες και με καλωδιο αν εχεις τοσο παντως ασχετα με το packet loss

και αυτο με ερωτηματικο.το καλυτερο ειναι παντα το ethernet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...